fredag

Fredag = Feta megamycket godis + Film + Mys med Tobbe. <3
Det är min fredagkväll.. så är den planerad i all fall. ;p
Sitter här på Tobbes rum nu och vi ska glotta på tv nu.

Hittade lite kläder i stan idag men det va inte mycket. Finns fan inget fint längre. ;s Och jag behöver verkligen nya kläder. Blö. Hittade i alla fall ett par jeans, ny bh, leggings och en ny plånbok.
Jag får väl beställa lite grejer från internet. Mycket finare kläder där. ;)

Näe nu ska jag glotta på tv med Tobbe. <3

torsdag

Nu har jag bestämt mig. Jag ska in till stan imorgon och shoppa lite.. själv! Det är faktiskt rätt skönt att handla kläder själv och kolla på lite grejer och så. Man blir inte stressad av att nån annan vill kolla på nåt annat och så. Man kan gå i sin egen takt. :)
Jag sitter och kollar på lite sidor nu där de säljer kläder. Hittade några jättesöta kläder på en sida. Bilder kommer där nere. ;p Men jag vet inte om jag ska köpa de eller inte. Tänk så passar de inte? Och tänk så kostar frakten typ en miljon dollar? Jag är kluven.

I alla fall, min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Jag drog aldrig till bibblan så det betyder att jag måste gå dit imorgon med böckerna jag har lånat annars är det böter som gäller för mig och det är surt som fan om man skulle få böta för ett par böcker om man nu kan lämna de i tid. Så jag ska dit efter jag har kört i stan med Martin.

Var på Videocorner innan en snabb runda. Stefan hade fått ny dator. Haha, den va rätt ful för tangentbordet och musen var svart och så är skärmen svartsilvrig. Näe det va inget fel på den men ja. Man är ju van vid det förra tangentbordet och så.
Sen kom Tobbe inom på Videocorner så drog vi och tog ut pengar. Mor ville ju ha tillbaka sina pengar jag lånade.. typ 800 spänn. ;p Sen har jag bara varit heeemma och tagit det lugnt och som sagt, kollat på kläder på internet. Det är så kul. Det finns mycket fina grejer där ute.

Och imorgon när jag har varit i stan och shoppat lite ( man kan ju hoppas att jag hittar nåt ) ska jag åka med Tobbe hem när han har slutat jobba så ska vi leeka. <3 Vi ska se filmen "1408".  Skulle egentligen sett den i början av veckan när Stefan fick den till butiken men vi har inte hunnit se den. :/ Och jag vågar inte se den ensam heller. Skräckisar klarar jag inte av! Jag började fan böla till nån skäckfilm jag såg med mamma och pappa så rälig den va. Shit alltså. Vad hette den nu igen? Frágiles heter den på engelska. Se inte den!

Jaja, tänkte kolla på det "Private practice"  som går på fyran sen vid 21. Det är hon i Greys så det är säkert en bra serie. ;) Och min cptv kommer säkert hacka som fan när jag ska kolla på det. För den hackar alltid när jag kollar på nåt bra program. Och jag som tackade nej till en platt-tv.. jag är korkad, jag vet. Sen får jag se vad jag ska göra senare.


image35
.. och ja, det vita linnet är jättegulligt. Ge mig! Och så klart finns det bara i large.

torsdag


Åh, jag är sugen på Malta nu!
Ge mig, ge mig, ge mig.. 
Louise <3 Tobbe  

Jag bara nyser, nyser och nyser hela tiden. Blö på det! Och jag snyter mig hela tiden. Sov hos Tobbe inatt, och kom hem lite efter 6 i morse. Han börjar ju jobba tidigt om dagarna. ;p

Nu sitter jag här och gör nada. Typ spelar lite spel på internet.. jippi. Molly ligger i min säng. Hon är lite krasslig. :/ Hon har antagligen en cancerknuta i sitt vänstra lår/höft i en muskel. De på smådjurskliniken trodde det när de röntgade henne och öppnade upp och kollade. Stackars lilla Mollybus, jag hoppas verkligen att hon blir bra. Så nu har hon nåt sorts bandage på det sydda såret så vi måste hålla koll på henne så hon inte biter eller slickar på såret för annars kan det bli infekterat. Så jag håller koll på henne nu när alla jobbar.

Men idag har jag lite ärenden att göra.
Jag måste till biblioteket och lämna tillbaka böckerna. Nu får jag hoppas att reseguiderna om Malta är inne. Har varit där hur många gånger som helst och frågat om de är inne men där är någon som är seg på att lämna.. orka. Sen ska jag till Stefan en runda på Videocorner. Han ska väl göra sin ärenden.. typ äta och så. Ska ta ut pengar till mamma också för jag lånade pengar till min fred perry tröja. ;p Och sen måste jag fylla i min lönerapport och läna in på dagis så jag kan få min lön sen i mars.

Fan alltså, jag är sjukt sugen på att shoppa.. eller i alla fall gå på stan eller Väla eller nåt. Någon som är sugen på att hänga på? Men men, får se när jag har tid. Kanske imorgon. Har mycket att göra nu. Ska ju jobba hela mars, i och för sig inte på fredagarna. ;)
Jag var på Väla igår en snabb runda med mamma. Vi kollade om där var några bra böcker på bokrean men hell no att där va. Jag ville ju ha boken "Ps. Jag älskar dig." men den fanns inte där. Blö för det. Men mamma hittade några böcker som hon köpte.

Näe nu ska jag äta frulle.
Tekakor med skramlade ägg, muuuums. ;*


image18  image20  image21   image24


onsdag

Fan va seg jag är på att blogga. Jag bloggade varje dag innan och nu tar det flera dagar innan jag bloggar på nytt. Äh, skit i det. Idag är det i alla fall onsdag och jag är jättesnoorig. Det började i måndags med att jag hade ont i halsen och att jag hade ont i kroppen. Sen jobbade jag igår och det va lite bättre fram tills eftermiddagen. Då var jag helt off. Ont i alla leder i kroppen och i alla musklerna.

Blö, så kom Tobbe och hämtade mig efter jobb så drog vi till Ängelholm och bokade resa.. till Malta! ;D 5-stjärnigt hotell och allt. Ska bli hur mysigt som helst. Bara sola, bada, dricka drinkar, shoppa och kolla på en massa sevärdheter eller nåt. ;p Jag älskar solsemestrar. Jag blir så pigg då. :)

Sen drog vi hem till mig och visade hotellet och så för mamma och pappa. Sen drog vi till City Gross och köpte lite smått och gott som vi åt när vi kom hem til Tobbe. Han mådde inte heller så bra, han är krassligare än vad jag är. :/ Ont i halsen och så. Hoppas han blir frisk.
Men nu sitter jag här vid datorn och segar.. som vanligt. Snyter mig var 10e minut. Inget jobb idag. De ringde från sjöstjärnan och frågade om jag kunde jobba på eftermiddan men jag ska klippa mig kl 13 idag. Typiskt. :/
Ska i alla fall jobba hela mars på musslan. Ska bli kul. Goa pengar som ska gå till Maltaresan. Det lär ju bli lite pengar över till annat men ändå. ;)

söndag

Oj, idag är det redan söndag. Det va längesen jag bloggade, sen i torsdags. Jag har inte hunnit och inte orkat blogga helt enkelt. ;p
Det var en lugn fredag. Vi var på kalas. Tobbes morbror och hans kusin fyllde år. Det va ett trevligt kalas. :) Sen drog vi till Stefan till stängning. Sen drog vi hem och lade oss direkt. Tobbe va rätt trött för han hade börjat jättetidigt på morgonen. Men i alla fall..

Vi sov hos mig. Vi åt frulle och sen stack jag in i duschen och fixade till mig medan Tobbe åkte hem och gjorde vid sig. När vi va färdiga drog vi till Väla och hbg. Jag köpte en Fred Perrytröja på MQ. Ville egentligen ha den skitsöta rosa tröjan men den var slut så jag köpte en svart/guldig tröja istället. ;) Den är nice som fan.
Så vi gick en liten runda på Väla och kollade i lite affärer. Och jag fixade lite resekataloger. Vi vill ju åka till Malta i sommar. :) Så vi kollar lite hotell och priser och så. Sen åkte vi till Tobbes morfar en stund och bytade tillbaka till Tobbes röda lilla bil. Sen på kvällen krängde vi lite godis från Tasty House och kollade på tv. En mysdag.

Och idag så gick vi upp tidigt. Mamma och pappa ville att vi skulle hänga med de till Ängelholm och hälsa på Stefan och Jill. De bor i ängelholm i en etta som va nice som fan. :) Stor och fin var den. Så vi åt frulle där och pratade lite. Och jag övningskörde både dit och hem. Ja, och sen stack vi hem vid lunch. Jag och Tobbe var här ett tag och sen åkte han hem. Så jag ska till honom ikväll igen.
Ja, det va väl allt jag hade att skriva. ;p Hehe, näe nu ska jag fortsätta med mitt slösurfande och kolla lite på tv. Bara mög på tvn. :/ Blö.

puss&kram!

torsdag

Blö, men heja! Tur att matchen var bra idag? Näe, men vi älskar er ändå HIF. <3
Det blev för övrigt 1-2 i matchen.. alltså vann PSV även här. Så det är slutspelat för HIF i uefacupen nu. Tråkigt som fan. HIF som var så på hugget innan men har tappat det helt nu. Blö för det.
Och tack för allt Andy Jakobsson för alla fina år i klubben. Lycka till i Svalöv. ;p

Näe nu ska jag lägga mig och somna till nåt sugget tvprogram. Jag ska jobba imorgon liksom, 8.15 - 15.30. Tobbe kommer och hämtar maaajje. :) Sen ska vi på kalas.
Puss på er.

torsdag

.. och idag spelar HIF! Returmatch på hemmaplan mot PSV Eindhoven. Jag ska dit med Tobbe. Men först så ska jag jobba idag, 9 - 17 på sjöstjärnan.

Ja det blev inte mycket skrivet här inte, så jag återkommer. För nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag åka till Jonstorp vid halv 9.
Puss&kram!


onsdag

Inatt sov jag själv, ingen Torbjörn bredvid mig. Men vi ska nanna ihop ikväll. Jag vaknade vid 10-tiden av att någon duschade. Jag gick upp, satte igång datorn, gick ner, klappade Molly, pratade med mamma, åt frulle och gick sedan in i duschen. Sen kollade jag på Emmerdale och sen gjorde jag vid mig och drog sedan ut med min cykel.

Jag stack och fixade klipptid på Hårtoppen. De är skitduktiga där, speciellt Martina. :) Så jag ska klippa mig nästa onsdag, alltså om en vecka. Skulle egentligen behövt klippa mig redan denna veckan för mitt hår ser för jävligt ut. Risigt, slitet och luggen är helt cp. Jag hatar mitt hår! Så tungt och tjockt så man kan inte göra nån fin frisyr av det plus att det är halvlockigt i halva håret. Ska det vara lockigt ska det vara det i hela håret, inte i halva! Näe nu ska jag inte gnälla mer..

Sen cyklade jag vidare till banken. Där satte jag in massa småmynt på mitt konto. Bättre det än att det ska ligga här hemma och vara till ingen nytta. Efter det cyklade jag till Ica och handlade. Jag skulle göra en pastasallad till mig och mamma. Så det fixade jag med sen när jag kom hem.

Nu sitter jag här.. segar som vanligt. Men jag har varit duktig idag tycker jag. :) Ska ta bussen till Tobbe om en timme typ, så vi ska leka. :) Och imorgon ska jag jobba, 9 - 17.

tisdag

Då va det en ny dag. Var uppe i ottan med Tobbe. Han skulle jobba och jag skulle till körskolan. Jag körde med Martin inne i stan idag. Det gick väl bra, dimmigt som fan bara. Så jag körde mest inne i stan till att börja med och sen körde jag mycket motorväg. Det gick inte så bra för mig på motorvägen bara, slarv av mig. :/ Jag vill ha körkort nu! Och pengar! Jag är så sugen på att shoppa. Behöver verkligen nya kläder. Och jag har bara 200 spänn att leva på tills den 27e.

Är riktigt sugen på att läsa vidare idag. Jag har tänkt mycket på det, att läsa i Lund och så. Det är ju bra pendelavstånd och det går ofta tåg mellan Helsingborg och Lund. Hade egentligen velat läsa i Halmstad så hade man träffat Caroline ibland. Men de hade inget program som lockar mig där uppe.. tyvärr. :/ Sen Lund är så stort och rörigt. Undrar om jag kommer hitta där om jag ska plugga där? Haha, vi gick ju vilse där när vi var där med skolan och kollade på olika program. Och då såg vi ju Sibel dessutom. Haha, chock? Det var längesen det.. Åh, nu saknar jag OP igen. Vi hade det mysigt trots alla intriger och så. Haha.

Nu har jag megatråkigt. Sitter och nördar mig vid datorn. Spelar en massa spel och slösurfar. Men ska i alla fall jobba hela mars typ.. förutom på fredagar. ;p Så jag har långhelger då. Ska jobba lite denna veckan också.. torsdag och fredag. Och på torsdag kväll är det HIF - PSV! Helt sjukt underbart. Längtar så jag spricker. De måste vinna och då måste jag åka iväg och kolla när de spelar borta om de nu går vidare till åttondelsfinal. För jag har varit så mesig och inte följt med under uefacupen, jag har bara följt de på hemmaplan. Dålig stil av mig!

Näe nu ska jag fortsätta att nörda mig och sen ska jag väl kolla på Emmerdale. Det är skitspännande!
Aja, see you later alligator.


måndag

Då har jag nyss varit på Kunskapsforum. Jo, jag vill ju läsa vidare till hösten så det är hög tid nu att hitta något jag vill läsa till och bli. Satt där och pratade och diskuterade lite. Jag kom fram till att jag vill läsa till sjukgymnast. Men ni som känner mig vet att jag säkert kommer ändra mig.. men det tror jag inte. ;) Jag har varit inne på en del som till exempel förkollärare men jag är tveksam. Aja, vi får se hur det blir.

Gick inom Videocorner en sväng till mamma som jobbar där idag, så hade Stefan fått in veckans releaser. Och en av de filmerna var Råttatouille. Så jag ska fråga Tobbe om han vill se den ikväll för jag ska hem till honom senare. Den filmen verkar megasöt!

Näe nu ska jag nog glotta lite på tv och kränga chips. Jag har blivit tv-nörd sedan Stefan flyttade hemifrån. Har kortet på mitt rum 24/7 nu ju. ;) Och det är nice. Alla braiga kanalerna på mitt rum nu. Bye!

söndag

Vaknade vid 10-tiden idag. Tobbe låg redan vaken och var hur söt som helst. <3 Vi låg och snackade lite och sen gick vi upp och åt frulle. Hela helgen har vi varit ensamma hemma hos mig, det var mysigt. Sen spelade vi spel. han spelade på mitt xbox och jag spelade backpacker 3 på datorn. ;p Haha, så sociala är vi. (a) Men sen drog vi ut på en kollerunda. Vi stack in på biblioteket.. kollade om de hade en reseguide om Malta inne men de va utlånade. Vi tänkte resa dit i sommar. Verkar mysigt som fan där plus att Tobbe vill resa dit där man förstår språket och de pratar engelska där.. de flesta i alla fall. ;p

Så vi ska spara en massa pengar nu så vi kan resa i sommar. Gud va mysigt det skulle vara! Sola, bada, dricka drinkar och åka runt och kolla läget. Och så klart.. vara utomlands med världens bästa Tobbe. <3

Blö, måste till Kunskapsforum i veckan.. var där aldrig förra veckan. Jag vill verkligen läsa vidare, men till vad? jag har iiingen aning! Men det kommer väl..

Nu sitter jag och kollar på "Top model Kanada". Jag är inte så intresserad av sådana program annars men detta är faktiskt kul. Lite intrriger och tjejerna är snygga modeller. Inte för att jag gillar tjejer.. men de blir så bra på deras foton. :) Så jag har börjat följa det.
Kollade på "Spot - en hund på rymmen"  innan. Den är så gullig! :) Har sett den typ tusen gånger.
Näe nu såg jag precis på text-tv att det är "Skärgårdsdoktorn"  på ettan. Det är nog den bästa och mysigaste svenska serien som någonsin visats på tv. Måste fan glo på det nu. Bye!


lördag

Jaha, idag är det lördag. Har varit med Tobbe både igår och idag. :) Mamma och pappa är i Halmstad.. så jag är ensam hemma hela helgen, tills imorgon då. ;p Så jag och Tobbe har kollat på tv och ätit och så, heh.
Tobbe är hemma nu och fixar med mat som han ska äta här. Så sen ska vi äta litta.

Sen blir det att man glottar lite på Melodifestivalen. Vill bara se om Ola är bra och om Carola + Andreas är bra. I alla fall Andreas Johnson.. han är så bra! Hans låtar är sjukt bra och mysiga tycker jag. Men jag gillar inte Carola, fan att de ska va en duett. Hon är så överskattad och dålig.. Så de passar inte ihop. ;p Det är min mening.. men i alla fall.

Snart spelar Manchester United mot Arsenal. Jag är inte så insatt men United ska kicka Arsenals ass. Arsenal är bara mööög! Är man uppvuxen med United så är man. ;) Och Arsenal har alltid sånt flyt och sånt gillar vi inte. Haha. På tal om fotboll.. ge mig torsdag! :D HIF - PSV @ Olympia. Vinst grabbar..

Jag vet inte vad jag ska skriva mer.. finns inte mycket att skriva.. mer än att Tobbe är världens bästa! ;*
Jag älskar honom så mycket. Han är mitt allt. <3

torsdag

Idag är det den 14/2. Fjortonde februari. Alla hjärtans dag. Valentine's day.

I alla fall.. HIF förlorade nyss typ mot PSV Eindhoven @ Philips Stadion. 2 - 0 blev det till holländarna. Typiskt också! Aja, då får HIF spela mycket bättre på hemmaplan om en vecka då. Ingenting är omöjligt. De förlorade ju med 5 - 3 mot Heerenveen borta och vann med 5 - 1 på Olympia. Så lycka till grabbar så tar ni detta också ska ni se. ;) Jag och Tobbe kommer vara på plats och stötta er. Men Daniel "tvålhandsken" Andersson får fan skärpa sig. Båda målen var hans fel. Tycker jag.

image12



onsdag

Johan Glans is the shit. Sitter och kollar på olika klipp med honom på youtube. Man kan inte låta bli. ;p Och detta klippet är det lätt bästa just nu!
Och jag ska se honom i Ängelholm @ Jarl Kullescenen den 14e mars. Med mamma, pappa och Tobbe my love. ;*



onsdag

Inatt sov Tobbe hos mig, han åkte jättetidigt idag med. Typ lite innan halv sju. Sen snackade jag lite med mamma och pappa och sen gick jag upp och lade mig i sängen igen. Det var bara meningen att jag skulle lyssna på musik på min ipod men jag somnade. ;p Sen vaknade jag igen vid halv tio. Under tiden jag sov så drömde jag en helcp dröm;

Jag skulle kolla HIF - PSV på Olympia. Jag åkte dit med Tobbe och vi stod i den jättelånga kön (som om det kommer vara en jättelång kö då? Bara om de vinner borta ikväll.. för det verkar finnas rätt många medgångare nu när det gäller UEFA-cupen) Men i alla fall.. Vi stod i den långa kön och jag kom på att jag hade glömt matchbiljetterna. Klockan var runt åtta och matchen skulle börja 20.45. Jag fick panik och började ringa till mamma. Hon svarade med hon hade den i fickan och hörde inte när jag skrek. Så jag ringde pappa. Han kom efter ett tag och hämtade upp mig och Tobbe. Pappa sa: "Förlåt om jag är sen men jag var tvungen att trösta Stefan. Vi hittade en gubbe som hade blivit nerslagen och kunde knappt andas. Så jag fick slå ihjäl honom så att han skulle slippa lida." Vadå cp dröm? Men i alla fall.. pappa körde hem oss så vi kunde hämta biljetterna och sen åka tillbaka till matchen.


Jag vet inte riktigt om vi hann i tid för det var en massa som hände på vägen dit och jag vaknade innan jag fick reda på hur det gick. Jag hatar att man alltid ska vakna när man håller på att drömma nåt som man aldrig får drömma slutet på. Det gör jag alltid! Men nu vet jag att jag INTE ska glömma matchbiljetten till HIF - PSV @ Olympia. ;)
Jag drömde säkert den drömmen för jag är så nervös inför ikväll också. Jag kommer sitta bänkad framför tvn ikväll. För ikväll gäller det. Vinst ikväll och jag blir världens lyckligaste Louise. :) Se till att vinna HIF!

Om några timmar ska man köra med Tommy, spännande och nervöst. Hoppas han tycker att jag kör bra. (a)


tisdag

Blöblö.. Orkade inte skriva igår. Det var en seg dag ;p Jag orkade inte göra nånting. Jag handlade lite bara och hjälpte mamma nere på Videocorner. Så aktiv är jag! ;) Näe men jag sov hos Tobbe och han började ju kl 7 så han lämnade mig här hemma vid halv sju. Efter jag hade varit på Videocorner kom Tobbe till mig en runda och sen drog vi hem till honom. Och så sov jag där inatt med.

Och idag kom jag hem lika tidigt för han skulle jobba. Tråkigt att jag inte har nåt jobb denna veckan bara. :/ Då hade jag kunnat åka till Holland och kollat HIF. Men då hade jag fått spara lite pengar + att jag trodde att jag skulle jobba när de skulle spela mot PSV borta. Och sen så vill ju ingen åka med mig dit, jippi! Men ska i alla fall se matchen @ Olympia med Tobbe. Det kan ju vara den viktigaste matchen av de. ;p

Men i alla fall.. jobbigt inlägg detta. Får se vad som händer idag. Tobbe kanske inte orkar träffa mig om han är slut i kroppen efter jobb. ;p Jag har i alla fall fått mitt nya bankkort nu! :D Det andra var gammalt och slitet. Från den tiden då de hette Föreningssparbanken. Så nu har jag ett sånt fint Swedbankkort som alla andra. ;)

Jag måste verkligen sticka till kunskapsforum nu i veckan. Måste hitta nåt att läsa vidare till så det blir något bra av mig till slut. ;) Få lite tips av de och så kan de hjälpa mig att söka. Det vore ju kul. Och imorgon ska jag köra med Tommy på körskolan. Nu är jag så nära så jag har fått byta körlärare så han ska se om jag är tillräckligt bra för att fixa uppkörningstid. Jag är lite smånervös nu, han kanske tycker att jag är dålig? ;o Jag får helt enkelt hoppas på det bästa. Önska mig lycka till! :)

Näe nu ska jag kolla på Emmerdale och mysa med Molly. Och sen blir det att hoppa in i duschen. jag känner mig lite sunkig. ;p Och sen får jag se vad som händer.
Puss på er. ( vilka ni nu är som snokar på min blogg ;)

söndag

Jahapp, idag är det då söndag. Vaknade typ.. halv tio och mådde skitbra. ;D Skönt tänkte jag, så jag gick ner och åt frulle och sen övningskörde jag lite med pappa. Det gick bra men jag kan fan inte parkera med vår långa bil. ;s Så jag ska inte ha en lång stor bil när jag har fått mitt körkort i alla fall. ;)

Efter det slösurfade jag lite framför datorn. Kollade min bilddagbok, satt på msn och spelade spel. Sen kom Tobbe och hämtade mig. Vi hyrde "The Royal Tenenbaums"  som var helt okej. Typ Ben Stiller, Owen Wilson och Luke Wilson som är med i den. De är ju roliga så vi hyrde den. ;p Så nu ska vi snart sova, Tobbe ska upp tidigt imorgon och jobba. Han är knegarN nu. ;) Vi kollar på "Runaway Bride"  nu.. Har sett den innan. Den är helt okej den med. Jag och Tobbe är fan filmnördar. Haha.
I'll be back!

lördag


image4Näe nu tänkte jag blogga lite. Har varit seg hela dagen, bakis :/ Helt skakig i kroppen.. Vi festade igår ju. Det var en helsjuk kväll måste jag säga! Det var jag, Caroline och Hannes som började tura. Där var en och annan skum människa som höll till där.

Och helt sjukt alltså.. Jag måste skriva detta. Vi gick ut på däck för vi behövde lite luft. Jag börjar prata om filmen "I Am Legend".  Typ att jag tyckte den var sjukt bra och att jag bölade och bla bla bla.. Så pratade vi tre om den filmen så hörde man en röst bakom oss: "Den filmen är så ratad.." Vi började prata med killen om en massa olika grejer. Så helt plötsligt kom han in på att han var från Vallåkra. Så säger jag: "Vet du vem Tobbe är då?" Så säger killen: "Tobbe? Torbjörn? Han har en syster som heter Sara?" Jag blev helt paff och svarade: "Ja!" De var fan bästa kompisar när de var små och så sa jag att Tobbe är min pojkvän. Världen är fan liten! Så han här Daniel följde med oss in till stan. En trevlig kille. Jag ringde Tobbe och frågade om detta var sant och det va det. Helt coolt.. tycker jag ;p I alla fall.. tack för en jävligt rolig kväll! Synd att inte Tobbe var med.

Nu sitter jag vid datorn och slösurfar lite. Åt nyss pizza med mamma och pappa och snart är det Melodifestivalen som gäller. ;p Tobbe har varit här sen vid lunch typ. Vi har bara varit och myst lite och kollat på tv och fikat med Jonas och Elena som kom på besök. :) Sen åkte Tobbe hem, för han ska upp tidigt och jobba några timmar imorgon och sen efter det ska vi leka. :)

.. och bilden är från igår;

fredag

Idag är det fucking fredag och det betyder att vi ska partaja hela kvällen/natten lång!
I alla fall jag och carro.. De andra har svikit oss. Vi som skulle hålla ihop nu när skolan var över.
Så nu håller jag på att göra vid mig. Och jag hatar mitt hår! Det går aldrig att göra en fin frisyr med det. Sjukt jobbigt. Jag får ha samma gamla tråkiga frisyr alltid. :/



image3
Favoritdrinken a la Louise ;)


P2's ingredienser;

3 cl Vaniljvodka
3 cl Sourz Sour Apple
1 cl Limejuice
Fyll upp det med fruktsoda eller sprite.

Drinken bygges med is i ett highballglas och garneras med en limeskiva.


torsdag

HAH!
Ni är guld värda om ni röstar på denna länken:
http://www.wasasandwich.se/index.html?ID=10847

Skitfult, jag vet.. men man kan ju se hur det går. Kanske får många röster. Det kanske finns några där ute som stöttar mig genom den här tävlingen. Alla ni mina trogna läsare! ;)
Förresten, jag var ironsik. Men rösta i alla fall. ;D

torsdag

Hallå igen. Jag varken hann eller orkade blogga igår, så jag bloggar lite nu istället. ;p
Kom hem för typ en timme sen, det vill säga vid halv sjutiden. Tobbe började jobba sju idag i stan så hade jag nannat hos honom så han släppte av mig här hemma. Saknar honom redan. :/ Hehe, sen börjar han jättetidigt imorgon så vi hinner nog inte ses idag. Blö för det.

Men nu sitter jag här vid datorn, har nyss ätit frulle. Sen vid tiotiden ska jag köra med körskolan igen. ;D Det är kul att köra nu när det börjar närma sig slutet.

Men i alla fall, igår jobabde jag på Korallen 9 - 16.30 men jag började halv istället för det gick ingen senare buss. Men det va roligt, vi va ute och så på promenad. Jag har varit så mycket på Korallen nu så nu känner man till barnen bra och de verkar gilla mig och det är ju bra. ;) Hehe, sen åkte jag med mamma hem som också slutade halv fem. Sen åt jag och sen övningskörde jag ut till Tobbe. Det gick bra tyckte pappa men det är ju ingen jobbig väg att köra men ändå. ;p Hemma hos Tobbe glottade vi på tv och så och sen gick vi och lade oss tidigt så Tobbe fick sovit lite innan han skulle upp och jobba.

Nästa vecka spelar HIF mot PSV Eindhoven borta. Hoppas på vinst! Men jag är inte plats.. tyvärr. Och sen möts de hemma om två veckor @ Olympia. Då är jag på plats i alla fall och jag hoppas på vinst då med. Då är de vidare ännu längre i UEFA-cupen. Vadå underbart? Jag älskar att älska HIF.

Näe nu ska jag göra vid mig litta och nörda mig på datorn. ;)
I'll be back!

tisdag

Jag bloggar en gång till idag, om ni undrar. x) Näe men, nu kollar jag på "The Beach"  med Leonardo DiCaprio. Rätt seg film men är helt okej ändå. Kollar runder lite på internet efter nån bil. Som om jag någonsin kommer ha råd med en egen bil? Aldrig! Inte just nu i alla fall. ;p Får ju först få mitt körkort och så.
Innan idag ringde det från dagis, jobb imorgon. :) Gött. Så jag får väl lägga mig i tid ikväll så jag orkar gå upp. Min dag har annars varit lugn. Bara slöat som fan.. på min lediga dag.
Imorgon ska jag sova hos Tobbe. :) Det är så mysigt. Tobbe var här innan när han hade slutat jobba. Vi åt chokladfromagé, gott som fan. Sen glottade vi på tv, Simpsons for the win!

Förresten så fick jag tag på biljetter till HIF - PSV Eindhoven igår. ;) Han på olympiashopen sa att det inte gick att boka biljetter till 37an på ticnets hemsida så att inte holländarna skulle kunna köpa biljetter där. Haha, såklart. Tur att jag fick biljetter dit, så man kan sjunga litta och känna stämning.

Jaja, och sen är det ju utgång på fredag. Blir bara jag och Carro.. som vanligt. De andra kan aldrig. Lite tråkigt. Vi skulle ju ses en gång i månaden i alla fall så vi inte kommer ifrån varandra nu när vi inte ses i skolan mer. Jaja, jag och Carro har bra kontakt i alla fall. :) Och sen ska Hannes antagligen också med ut och festa. Haha, får se om han bangar som vanligt? ;)

Näe nu ska jag fortsätta och kolla på filmen.
I'll be back!

tisdag

Ja, nu har det typ precis blivit tisdag ;p Hehe, jag är fortfarande uppe för jag ska inte jobba imorgon.. vad jag vet än så länge. Vem vet, de kanske ringer imorgon från dagis. Men om de inte ringer så ska jag va hemma och ta det lugnt. Sitta vid datorn, kolla på tv, tänka på Tobbe. ;) Ska dammsuga hela huset också. ;o
Skulle egentligen kollat på filmen "Supersugen"  nu ikväll när jag kom hem från Tobbe, men så blidde det inte. Glömde filmen hos Tobbe. Smart jag inte är. Så nu spelar jag Fairplay Solitaire, ett roligt tidsfördriv tycker jag ;p Får väl snart gå och lägga mig så jag inte vänder på dygnen för det är inte bra.
I'll be back!

måndag

Idag vaknade jag tiidigt :/ Jag gick upp halv åtta för det skulle komma några och fixa grejet under huset igen(!) Gjorde vid mig och så, sen stack jag till körskolan vid halv tiotiden. Sen körde jag i stan i två timmar med Martin. Det går bättre nu i alla fall. :) Ska bara ut och köra lite mer med pappa sen så sitter det nog och jag är redo för uppkörning. ;) Nu sitter jag här hemma, var nyss ute med Molly. Hon behöver kissa litta ju. Ingen hemma så jag får sköta det när jag är ledig. :) Ska strax ta bussen in till stan och där ska jag fixa matchbiljetter till mig och Tobbe till HIF - PSV Eindhoven. Hoppas där är bra platser kvar nu.. Helst på 37an. Wish me luck! Sen blir det att gå runt i stan lite och glotta i lite affärer. Det är ju aldrig tråkigt ;) Och sen ska Tobbe hämta upp mig där inne när han har slutat jobba. Sen blir det myys ikväll med Tobbe, älskar honom såå mycket ;* <3


image2


I'll be back!


söndag

Woho! Ett halvår kvar tills jag blir 20 år! Gött som fan. Då blir det systemet och då kan jag handla där själv. ;) Haha, fast det är typiskt att min födelsedag är en söndag i år så jag får väl vänta till måndagen eller nåt.
Idag vakande jag hos Tobbe igen. Hela helgen har typ tillbringats hos honom. :) Vi har kollat på film, tv, ätit onyttigt och haft mysigt. Men i alla fall.. Vi åkte till mormor och morfar med mamma och pappa vid typ 14-tiden och jag övningskörde dit. ;) Haha, det gick ju jättebra. (a) Näe, faktiskt inte! Tur jag ska köra två gånger denna veckan med Martin. Sen ska jag börja köra med Tom. Nu är det nära uppkörningen. Jag vill ha körkort nu! Längtar tills jag får det i handen. ;) Då ska jag cruisa runt och köra Tobbe överallt.. Han har ju kört mig överallt typ så vi får bli kvitt. ;p
Nu har Tobbe typ nyss åkt hem. Han ska jobba imorgon så vi får ses efter att han har jobbat klart. Imorgon ska jag köra i stan med körskolan i två timmar. Sen får jag se om jag hinner åka in till stan och fixa biljett till HIF - PSV Eindhoven. Det ska komma några och fixa nåt fuktgrejs under vårt hus. De har typ varit här megamånga gånger, de blir aldrig färdiga ;s Men men, måste skaffa biljett.

Nu sitter jag och kollar på "Top Model Kanada".  Haha, inte så intressant men finns inget annat bra att kolla på. Och jag slösurfar lite på bilddagboken, kollar en massa som har uppdaterat bilder. Jag har blivit dålig på att ladda upp bilder där, men jag har ju inga bra bilder att lägga upp ändå. Då är det bättre med blogg.. Då kan man skriva en massa istället. Haha. Och så spelar Peggle också. Jag är helt beroende ;s
Jaja, sen blir det lite köttfärsgratäng. Det är ju knappt gott, tro inget? ;o Skitgott. Haha, nu lät jag som värsta matvraket men det är jättegott och pappa gör den bra ;p
I'll be back!

lördag

Hela dagen har jag varit @ tobbes place. Mysigt!
Igår hyrde vi "Chuck and Larry"  och den va fan rolig. ;D Jag trodde inte det för Adam Sandler är lite överdrivet kryddat kryddad annars. Men han va rolig i denna. :) Se den! Sen lade vi oss tidigt, för vi båda va jääättetrötta. Tobbe hade jobbat hela dagen och jag hade jobbat lite men vi gick upp tidigt.

Nu ska vi kolla på "Bad Boys 2".  Tobbe som ville se den så fick gå med på det, men det är ju trots allt Will Smith som är med i den ;p Och imorgon är det semlor som gäller hos mormor och morfar and I like it :D Det är ju fettisdagen på tisdag.

Förresten. ni som kollar min blogg.. Ni får gärna kommentera lite om ni vill. Så jag vet vilka som vill ha koll på mitt liv ;)
I'll be back!


fredag

Då har man jobbat idag med. Dagen började med att jag vaknade av Tobbes alarmringning på hans mobil. Han skulle ju till sitt jobb idag ;) Så kl 6 i morse vaknade vi och Tobbe gjorde vid sig. Sen körde han hem mig och han körde vidare till stan. Hemma hos mig tryckte jag i mig en tekaka med mor matildas skinka och ett glas oboy. Samtidigt läste jag HD, det är ett måste varje dag :) Sen gjorde jag vid mig, satte mig vid datorn och slösurfade lite. Vid 9-tiden körde mamma och pappa mig till Jonstorp, för jag skulle jobba några timmar idag. 9.30 - 13 blev det :) Goa pengar som fan! När jag slutade fick jag skjuts av Anna, som jobbar på Korallen, till Höganäs. Jag drog inom Videocorner ett tag och snackade med brodern min. Han är ju sambo och allt nu ;) Han och Jill bor ju tillsammans nu. Kul för dem :) Men i alla fall.. Jag hjälpte Stefan lite och sen stack jag till Axel Larssons skor. Jag tycker om den butiken, skor är så sjukt kul att kolla på och köpa. Jag är typ en sko-o-man ;p Haha, och sen gick jag till biblioteket och lånade böcker. Jag läser aldrig böcker och tycker bara det är jobbigt men nu ska jag läsa lite så jag kan förbättra mitt ordförråd ;p Haha, det är inte det bästa precis.

Shit, när jag kom hem förresten så frågade mamma om jag hade hört om åskan i natt. Inte ett knyst! Jag och Tobbe sov som stockar.. Eller så kanske det inte lät lika mycket där ute. Sicket väder det är ute alltså. Höll på att blåsa iväg på Köpmansgatan. Helt seriöst! Igår kväll var det kaos ju. Snö, regn och blåst samtidigt. Jag tycker inte om sånt stormväder :/ Men men, nog för mig. Ikväll ska jag i alla fall leka med Tobbe, mysigt..

Åh, jag har ångest. Jag måste skaffa biljett till HIF - PSV! Missar jag den matchen vet jag inte vad jag gör. Jag har inte alls haft tid denna veckan. Måste verkligen ta tag i det nästa vecka. Skärpning Louise!
I'll be back!

RSS 2.0