varning för långt inlägg!

Dags för lite uppdatering kanske? ;p Jag har inte tid att blogga ibland och ibland orkar jag inte, hah.

Jag jobbade igår och precis när jag hade ställt mig bakom disken kom det fram en kille i typ 25-års åldern och frågade mig: "hur gammal är du?" Jag blev lite nervös och tänkte vem är detta, det kanske va nån som skulle kolla mig på jobbet eller nåt. Jag svarade: "19?" Så frågade han igen: "brukar du vara ute och festa?"  Då sa jag: "näe, inte så ofta näe". Men så gav han mig ett Club Monday-kort. Hah, snäll kille. :) Inte för att jag kanske kommer använda det men ändå. Han sa att det skulle funka nästa sommar också.

Efter jobb gick jag och Tobbe en runda på Väla. Han ville att jag skulle hitta nåt han kan ge mig när jag fyller år nu på söndag. Det är ju jättesvårt för jag vet verkligen inte någonting jag önskar mig. Men jag kom på att han kan ge mig en biokväll i present. Att vi går på bio nån kväll och så bjuder han på biljetten. Det va väl en bra idé? Så vi hade tänkt gå och se Arn - Riket vid vägens slut. Vi såg ju ettan på bio i Göteborg så då kan det ju passa att vi ser på tvåan tillsammans på bio också :) Den har dessvärre premiär dagen efter vi kommer hem från Malta så vi missar nog premiären. Men det är ett tag tills dess i alla fall.

Nu tänkte jag äta frukost och sen gå ut och lägga mig i solen. Jag vill verkligen få lite färg så man känner sig fräsch och snyggt brun. ;p

helg

Nu är jag hemma, här är varmt som tusan men det skiter jag i för jag älskar solen och sommaren. :) Man blir så pigg och glad. Jag har jobbat både igår och idag, och ska även jobba imorgon och kanske på söndag och på måndag.

Jag och Tobbe va en runda hos mormor som hade kalas, 61 år blev hon. Så vi hämtade papp där och och drog ner till Videocorner. Och nu är vi hemma hos mig. Vi ska nanna här.. jag och tobbe. <3

soligt och varmt, det va på tiden!

Godmorgon!
Jag har nästan precis gått upp. Jag gick upp en snabbis när Tobbe gick upp men sen gick jag och lade mig igen. Jag börjar halv 12 idag och jag vet inte när jag slutar. Jag är inte alls sugen på att jobba när man vaknar och det är så sjukt fint väder ute och jag ska jobba fem dagar i sträck. Men jag får tänka på lönen. :)

Igår så köpte jag de där silvriga Kawasakiskora på Trampolin i stan, så sjukt snygga. Jag köpte aven lite kläder pår ean.

Tobbe sov här som sagt i natt, mysigt. <3 Vi kollade på Grey's Anatomy och stack ner till Videocorner en runda. Och nu är det inte långt kvar till Malta, bara tre veckor kvar! ;)

Näe nu får jag hoppa in i duschen och sen äta frulle och sen är det jobbedags.

godnatt

Näe nu blir det sängen. Antingen blir det att jag kollar på Scrubs, 2½ män, Sex and the city (som snart slutar) eller på min nya Grey's-säsong. Vi får se, jag kanske till och med hinner somna.

Imorgon blir det att gå upp i tid, jag och mamma ska nämligen åka och hälsa på Stefan och Jill i deras nya lägenhet. Pappa sa att den va skitfin och det tror jag säkert. Det är ingen som har bott där typ så det är alldeles nytt. Det aka bli kul att få se. :)

förlåt men..




..jag älskar skor!

Är de inte skitsnygga? Det tycker jag i alla fall.
Har sett de på väla nu några gånger och jag kan inte låta bli dem.
Jag måste köpa de! :) Silver är snyggt och jag gillar det.

tisdag

Idag har jag jobbat länge, från 12 till typ 20. Okej, det är ju en vanlig arbetsdag men ändå. På min middagsrast hittade jag en blus/tunika på h&m. Riktigt skön och luftig, som passar bra när det är varmt ute. De har ju lovat fint väder. Men jag ska inte på Helsingborgsfestivalen för jag jobbar hela helgen vilket är gött. Och så är det löning på fredag!

Jag köpte även Grey´s Anatomy säsong 1. Den va urbillig, bara 139 kr så jag gjorde ett klipp. :) Den kostar iofs 129 kr på cdon.com men då är det plus frakt så jag är helnöjd med mina köp idag.

måndag

Då va det en ny vecka och jag ska jobba. Jag börjar 12 och slutar 18 och sen ska jag ta bussen från väla till stan. Då är det HIF - djurgården som gäller. 

Igår var jag hemma hos Hanna. Hon fyllde 18 år så vi firade henne lite. Det va trevligt. Mycket snack, god mat och Singstar. :)


fett sugen

Jag sitter inne på cdon.coms hemsida och ser att de säljer Greys Anatomy säsong 1 för bara 129 kr + 29 kr frakt. Det är billigare än på andra ställen. Jag är fett sugen, fast jag ska köpa That 70s Show säsong 7 imorgon så jag måste prioritera pengarna. ;p Fast iofs så är det löning om 9 dagar. Äh, jag får se.


nyklippt och allt

Säg grattis till mig idag, för idag har jag namnsdag. ;) Eller rättare sagt så har halva min släkt typ namnsdag, i alla fall de på pappas sida. ;p Så grattis alla Reinholdare där ute. 

Ja jag när nyklippt också, det va väl typ tre månader sen jag blev klippt så det behövdes! Fluffigt, stort och slitet.

Nu sitter jag hemma hos mig och kollar på tv med Tobbe. Vi äter lite glass också, sällan? x)

ny vecka

Och det är inget jobb för min del denna veckan, eller det vet jag ju inte. Det kan ju hända att de ringer. :) Men inte är jag ledig och slappar för det inte. Näe jag har gjort lite saker idag. Jag har:

• Varit på kunskapsforum och pratat om min antagning till högskolan.
• Beställt klipptid tills på onsdag.
• Hjälpt Stefan lite nere på Videocorner.
• Köpt skor. ( det förtjänar jag ;)

Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar. Pannbiffar, potatis och brunsås, så himla gott. Och sen ikväll ska jag leka och nanna med Tobbe. :) <3

Och förresten, det är bara en månad kvar till Malta nu! ;D
 


söndag

Just det, i fredes innan jobb hämtade jag min lilla ipod på onoff. Jag fick betala 400 spänn för de hittade inget fel, så de gav mig en sån första hjälpen-lapp om hur man ska göra om den hänger upp sig eller nåt igen. Varför fick jag inte den fårn början och testade innan jag lämnade in den på lagning och fick betala för det? Shit, de bara tar pengarna från en. Men i alla fall.. nu är min pärongröna ipod hemma igen och jag köpte även en liten strumpa åt den så den inte blir ännu mer sliten. :) Fast där är ingenting i den nu så jag får ladda upp låtar nu igen.

Var hos Tobbe igår, vi kollade på Swordfish och hämtade hans föräldrar i stan. Sen sov vi som några stockar. :) Nu är jag hemma och tänkte fräscha till mig lite och sen ska jag nog leka med Tobbe lite. Han ska upp tidigt imorgon så jag sover hemma inatt.
Ha en bra dag!

helg

Nu är jag ledig efter tre arbetsdagar på Skivlagret, det är ett roligt jobb. Så ikväll ska jag ha en myskväll med min älskling. Vi ska bara bestämma oss för var vi ska köpa lite godis. ;p
Ha en fortsatt trevlig helg! :)

happy!

Ja, idag är jag världens gladaste Louise igen för jag har blivit antagen till Halmstads Högskola.
Jag är så himla glad. :D
Nu kommer jag och Caroline att gå på samma skola. :)

@ bakken.

Så, då kommer mormor och morfar snart och hämtar upp mig här hemma. Sen ska vi åka till Helsingborg och möta upp Jonas, Elena, Simon och Martin. Vi ska till bakken och ha skitkul! ;D Hörs ikväll.

bloggkoll.com

Åh, jag såg precis på bloggkoll.com där jag har mina egna favoritbloggar som jag prenumererar på. Så såg jag att jag själv har en prenumerant, vem är du? :) Det skulle vara kul att veta. För övrigt är den sidan bra, man där ser man direkt när bloggarna uppdateras så man kan läsa nåt nytt inlägg. Hur bra som helst!

Om du vill följa min blogg, klicka bara på ikonen här nedan så får du veta mer. :)

filmtajm

Nu är det filmdags! Jag är redan vaken för Tobbe sov här i natt och han körde precis till jobb, så nu tänkte jag kolla på en film. Hårda bud heter den på svenska med Jessica Alba. Den verkar bra i alla fall. :)

HIF spelade ju igår mot ifk, jävla tur alltså att det blev 1-1. Det tackar vi för. :) Fast vinst skulle suttit ännu bättre, men vi är i alla fall före malmö i tabellen och det är huvudsaken. ;)

:)

Som sagt, vi var på marknaden idag. Jag och Tobbe åkte helikopter där, 300 spänn vardera fick vi betala men det va kul. :) Jag har åkt en gång innan med Klingan och Erik när vi va på studiebesök på Helikopterservice i Helsingborg och det va nice. Det va i typ 7an eller 8an när vi hade teknik så fixade vi studiebesöket själv och allt. ;p



Sen va vi en runda hos farmor och farfar och hälsade på och sen va vi hos mormor och morfar efter marknaden. Där va fan bara mög på marknaden, fast det har de väl alltid varit? x)

...

Vi såg I am legend igår med mamma och pappa. Den är så sjukt bra! Det är min favoritfilm just nu och kommer va det länge till. :) Det kom tårar igår med, fast jag vet vad som händer och så. Den får bästa betyg av mig, helt klart.

Vi kollade också på det alternativa slutet, och tur att det inte är det riktiga slutet för det va kasst. Det riktiga slutet är bäst!


söndag

Idag ska vi på marknad, hah. Men det är tradition att dra dit, eftersom man är en gammal jonstorpare så. ;) Så jag och Tobbe ska dra dit om ett tag. Han är bara hemma och hämtar en jacka för vädret är lite skumt ute men vi får hoppas på uppehåll. :) Vi ska även hälsa på farmor och farfar och bjuda på kalas. Det är ju mindre än en månad kvar tills man blir 20 år. Och sen ska vi inom mormor och morfar och hälsa på Simon och Martin, om de är hemma?  


lördag

Godmorgon, jag har haft lite sovmorgon idag.
Igår jobbade jag på Skivlagret från 13 till 18. Sen drog jag hem direkt och gick ut med Molly och körde sen til Jonstorp när jag hade bytat om. Där va det kalas för min kusin Simon son har fyllt 15 år och för morfar som har fyllt 66. ;p Det va riktigt kul att träffa kusinerna igen, de är ju inte här nere så ofta. :( Vi spelade kubb, spelade fotboll ( jag i klänning ) och drog ner till marknade en stund. VI körde radiobilarna, hah. Det va kul!

Får se vad som händer idag, om jag och Tobbe drar till marknaden eller om vi drar dit imorgon kanske? Tobbe ville åka helikopter förra året och så har de det i år med, så vi får se om han åker med en runda. ;)

4th of july

Grattis alla jänkare, idag är det er dag. ;p

Jag är redan uppe, Tobbe sov här inatt och tack vare mamma försov vi oss inte. Vi har varit megatrötta hela veckan, blö. :( Nu sitter jag här mätt i magen och tänkte ta det lugnt nu innan jag ska jobba. Jag ska jobba 13 - 18 på Skivlagret, det är ett roligt jobb. Jag får faktiskt göra en massa så tiden går fort som sören. :)

Jag får väl även skryta lite.. HIF vann igår ju, med 1 - 0 trots en massa oro i laget. Typ magsjuka och skador. Jag är riktigt stolt! Nu ligger de 4a i allsvenskan och Malmö ligger en placering under med en poängs skillnad, det är så himla gött. Fortsätt så här HIF och ni kan slåss om sm-guldet!

ops

Det va verkligen ett tag sen jag uppdaterade, men det är ändå ingen som läser heller så. x) Det är bara jag som skriver av mig här lite. Men jag har jobbat lite och så sen sist. Nu sitter jag med Tobbe och vi vet inte vad vi ska göra tills vi ska gå och lägga oss. ;p
Jag har även införskaffat mig sims 2. Jag blev riktigt sugen på att spela det, hah så det har jag gjort också. Och jag har även köpt lite nya kläder, nu när det är sommar och allt. Det är längesen nu så. :)

I am legend släpptes idag, jag är riktigt glad. ;D Tobbe köpte filmen innan nere hos Stefan så det blir att kolla på den i veckan när vi har tid. Världens bästa film enligt mig. :)



RSS 2.0