torsdag

Idag är jag mycket bättre i magen, inget bubblande här inte. ;p Så imorgon ska jag jobba 9.30 - 17 på Korallen. Jag ska till och med jobba lite med mamma imorgon på eftermiddan, vi ska nämligen vara på samma avdelning. Lite kul faktiskt. :)

På lördag åker mamma och pappa till Mallis och då ska jag vara hemma och passa Molly och huset. Jag ska även jobba hela veckan fast det är inga långa dagar plus att jag ska ner och hjälpa Stefan lite i videobutiken. Och jag och Tobbe kommer typ vara sambos hela veckan, mysigt. :)

Idag ska jag leka med Tobbe, vi hann inte igår för han kom hem sent och han skulle upp och jobba tidigt idag. Så vi får nanna tillsammans inatt i stället. Ikväll, eller senare i eftermiddag, ska jag stå i videobutiken lite för mamma, pappa och Stefan ska upp till revisorn och snacka lite så då får jag ställa upp.
Ha en bra dag!

beställt grejer? check!

Ja, nu har jag beställt lite grejer från nelly.com. De hade visst gratis frakt bara idag, så då får man ju passa på. :) Så nu får jag vänta och se när de kommer.

Nu tänkte jag kolla på min That 70s show-box som jag nyss har köpt, me like. ;)

blö

Det blev inte att jag jobbade så länge. Jag åkte hem vid halv ett. Jag hade så sjukt ont i magen, jag visste inte vart jag skulle bli av. Så nu har jag varit hemma och kurerat mig och försökt äta. Det började igår, att jag kände mig konstig i magen men det gick över igen och jag kände inget i morse. Men idag så fort jag åt middag så fick jag jätteont i magen och det va samma igår när jag åt kvällsmat. Skumt, jag vet inte vad det kan vara.. jag kanske är allergisk? Eller så kanske jag börjar få tillbaka det där dumma jag fick förra våren. :( Jag hoppas inte det.

Och ääääntligen så har That 70s show säsong 6 kommit nu.. eller i alla fall har Stefan hämtat den på Skivlagret på Väla. Så senare när jag har ätit lite kvällsmat och känt efter hur jag känner mig så ska jag köra ner till Videocorner och köpa den! ;D
Hoppas ni har en bra kväll!

onsdag

Så, nu ska jag iväg och jobba. Jag vet inte när jag kommer hem.
Ha en bra dag! :)

sommar och sol

Så fint väder det är ute, men jag kan inte ligga ute i trädgården och sola inte. Näe, där är några snickrare som fixar nytt plank mellan oss och grannen. ;p Fast jag ska inte klaga, det blir fint.. finare än innan i alla fall. Det va så skrangligt. Och sen ska de fixa ett trädäck till oss också. Kommer bli fint. Och vi ska få en ny mur framför huset också. Det ska vara färdigt lagom till min 20-års dag.. är det planerat i alla fall.

Nu ska jag ner och snacka med mamma och pappa lite.
Ha en bra dag! :)


tisdag

Idag är det den 27e maj och det betyder att det är löning! Gött, pengar på kontot. Fast jag hade lite pengar kvar sen förra månadens lön. ;p

Idag ska mamma betala in min och Tobbes resa till Malta. Den ska betalas in senast 5e juli men vi tycker att vi kan betala in det nu när vi har pengarna redo ändå. :)

tävlingssugen?

Nu är jag med i en tävling, vill du också vara med och tävla?
Debbie lottar ut ett presentkort på 300 kr i valfri butik*.
Läs mer på hennes blogg, 
http://dendardebbie.blogg.se/2008/may/tavling-vinn-300-kronor.html,
om du vill veta mer.




* Välj bland flera butiker på presentkortstorget.se

!

Förresten..
I fredes natt när jag skulle hämta mamma och hennes vänninor i Helsingborg så kollade jag min mail snabbt. Så hade jag fått mail från VHS ( verket för högskoleservice ) att min anmälan jag har gjort till högskoleutbildning håller på att behandlas. YES! Hoppas verkligen jag kommer in på någon utbildning, jag är sjukt sugen på att läsa nu. Fast der tar ett tag tills jag får reda på det, inte förrens i typ juli..
Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. ;)

måndag

Då va det ny vecka igen. Gött att det går mot sommaren men idag regnar det minsann. I och för sig behövs det ibland, men det fina vädret ska ju komma imorgon igen, eller?  Och det blev inget jobb för mig idag inte. Jag ska i alla fall jobba på fredag va jag vet än så länge, men man kan ju hoppas på mer. ;)

Jag har fått gjort lite idag fast att jag är ledig. Jag gick upp tidigt med Tobbe. <3 Han släppte av mig här hemma innan han stack till jobb i stan. Jag åt frulle och satte mig här - eller rättare sagt, jag fastnade här vid datorn. Jag meckade lite med bloggen och så, vad tycks?
Jag kollade på emmerdale med mamma. Sen fixade jag till mig och körde henne till Videocorner och jag körde till parfymeriet här i Höganäs. Min mascara är slut men de hade inte min kära Nivea Beauté. :( Så jag fick köpa en annan, det blev maybelline new york. Huvudsaken är att det är en mascara med gummiborste, de är ju bäst! :)

Nu sitter jag här, tänkte nörda mig lite. Ska väl byta färdigt med lakanen i sängen.. Jag har bara tagit av de gamla och lagt de i tvätten men jag har inte orkat ta på nya än. ;p


vilken flopp

Ja, det kan man lugnt säga. Jag som trodde att Perrelli skulle komma bra till och slippa kvala nästa år. Hennes bidrag är ju fan proffsigt och hon sjunger ju jättebra. Näe, nästa år bojkottar jag skiten.. det är ju bara baltländerna som vinner, orka? Fast Malta gav Sverige en 12-poängare. ;)  And the 12 points goes to a very great song I must say.. Sweden!  Tack! :)

lördag

Idag har varit slapp. Jag sov till typ halv 11, och det behövde jag. Gick ju och lade mig rätt sent och så har jag jobbat hela veckan. Jag har ätit frulle och hoppat lite hopprep. Måste få igång flåset lite nu, jag tänkte hoppa lite till senare.. om jag hinner.

Senare måste jag fixa till mig i tid för vi ska iväg och överraska farmor och farfar ikväll. :)
Och ikväll är det Eurovision Song Contest i Belgrad. Heja Charlotte! Vi slipper kvala i år i alla fall.. får jag hoppas. ;)
Ha en bra dag!

:)

Idag firar farmor och farfar 50-årig bröllopsdag och ikväll ska det firas med barn och barnbarn.. fast det är hemligt än så länge.
Grattis till guldbröllopet! :)

image141

natti

Då har jag och pappa hämtat mamma och hennes vänninor i Helsingborg.
Nu tänkte jag nanna.. utan min Tobbe. :( <3

fredag

Blö, har jobbat idag.. 9.30 - 17.30. Nu är min vecka på Sälen slut. Det är trist när man har varit på samma avdelning ett tag och sen ska man inte va där på ett tag kanske, nu har man ju kommit in i deras rutiner. ;p

Men ja, jag har varit hemma ett tag. Har hunnit äta pommestallrik med pappa, varit nere hos Stefan och köpte golle. Onyttig, jag vet! Jag retar mig på mig själv. Måste behärska mitt sockerberoende. :(

Och det blir inte att man är och nannar med Tobbe heller. Han har kommit hem sent idag och han ska jobba tidigt imorgon. Jag ska hämta mamma inatt i Helsingborg.. lite payback sa hon. ;p Och jag ska även ner till Stefan snart till stängning. Funderar på att gå till butiken så kan han köra mig hem sen och samtidigt får jag lite motion såhär på kvällskvisten. :)

Så ikväll ska jag försöka sitta uppe tills mamma ringer och vill hem.. man vet aldrig hur länge de håller på med sina syjuntor. ;p
Ha en bra kväll!


torsdag

Snart helg! :)

Det va skönt med en dusch efter en hel dags jobbande i solen med en massa vilda barn.. man blir så varm. ;p Jobbade 9.30 - 17.30, och det är samma tid imorgon också. Gött med sovmorgon men lite segt att jobba länge. Men jag ska vara glad för de timmarna jag jobbar, och det är jag också. Jag trivs att jobba där på dagis i Jonstorp. :)

Stackars min pappa, han har haft tandvärk nu i en vecka typ fast han har varit hos tandläkaren och de har gjort en massa.. men icke att det blir bättre. Och ovanpå allt så har han fått ryggskott nu! Det var längesen han fick det sist, så mamma har varit hans personliga assistent hela dagen. Och de ska åka till Mallis nästa helg. Hoppas han blir bättre tills dess. :)

Nu väntar jag bara på att Tobbe ska komma hem, får se om vi kan nanna tillsammans inatt. :) <3
Han har varit på det Volvo Ocean Race eller nåt här bygden. Kul för honom att göra nåt kul och vara ledig några dagar från jobbet. :)

vill jag dit? som fan! :D

Åh, ge mig.. ge mig!

image139

Jag har gillat Westlife sedan de startade och sedan deras första singel spelades på svensk radio och tv. har sett de live en gång i tiden.. typ 2004 med Jonna. Så sjukt grymt det var! Så nu har RixFM en tävling där man man vinna en resa för två till Dublin så man kan få vara på deras jubiléumskonsert för de firar 10 år som pojkband. Åh va jag vill dit! Jag kan ju bara drömma om det för jag kommer inte vinna heller..

onsdag

Idag jobbade jag inte så länge, 7.15 - 13.
Tobbe sov här hemma hos mig inatt, mysigt. :)

Efter jobb åkte jag hem med mamma och sen åkte jag till Väla åt Stefan. Han behövde lite grejer från Skivlagret. Jag köpte ett par jeans under tiden de plockade ihop grejerna. Och jag såg även Kenny Jönsson och hans familj på väla, sjukt coolt.. tycker jag! ;D Jag menar.. han och henke är de största idrottarna som finns i hela världen så när man ser de blir man ju helt ställd. ;p Hans barn är så söta. Såg de två ggr, hah. ;p

Nu är jag hemma och tänkte kolla på tv nu och slänga i mig en macka eller nåt. Sen ska jag hem till Tobbe och nanna där inatt. :) <3


tisdag

Fy va jag är dålig på att uppdatera. Men jag orkar och hinner knappt, heh. Igår började jag jobba 7.15 och slutade 16. Full rulle hela dagen, för efter jag hade slutat så körde jag inom Videocorner och hjälpte mamma ett tag. Sen körde jag hem och åt lite och nästan direkt när jag hade ätit klart så körde pappa mig till Tobbe.

Hemma hos Tobbe kollade vi på  National Treasure 2. Den va väl sådär, jag somnade. x) Men jag va rätt trött och så va filmen rätt seg, mycket snack. Jag orkade inte vara vaken och se slutet, typiskt mig.. hah.

Nu är jag hemma, nyduschad och nästan redo för att köra till jobb. Tobbe lämnade mig här hemma imorse när han körde till jobb. Så nu ska jag fixa till mig lite så jag slipper stressa. Ha en bra dag! :)

slut på helgen

Jaha, då va det snart slut. Det är jobb hela veckan för min del, fast det är lugnt.. för jag har haft en bra helg. Igår va jag i stan med Caroline på förmiddagen.. eller när de öppnade affärerna. Så vi gick runt där och kollade läget och åt på Ebbas fik. Tack för en trevlig dag. :)
Sen på kvällen var jag med Tobbe. Vi kollade på tv och åt chips, det är ju inte gott egentligen.. man får bara halsbränna. :( Men det va mysigt ändå.  

Idag har jag varit med Tobbe hela dagen, vi sov hos mig. Vi beställde pizza innan och kollade på  Simpsonsfilmen. Den va faktiskt bättre andra gången. :)
Näe nu ska jag fortsätta att skriva på msn och kolla på  power of 10.. och mysa lite med Molly.

fredag

Nu är det fredag! Fast jag har varit ledig hela veckan men ändå, det blir mys med Tobbe i alla fall. ;) Vi ska äta glass, Milkachoklad (megagott!) och dricka cola. Sen blir det att kolla på Indiana Jonesfilmen som ska va på 5an snart. Ha en bra kväll!

Imorgon ska jag åka in till stan och träffa Caroline, det ska bli kul.. kolla i affärer och sånt. :)

torsdag

Då är man nyss hemkommen från väla, jag var där ett tag nu på eftermiddagen. Jag va ute efter en ny bikini, jag är sån så jag måste ha en ny bikini varje sommar. x) Men jag hittade en snygg på Stadium, såg att de hade riktigt snygga i stan igår när jag va där med Hanna. Jag köpte även ett par flipflopskor som matchar bikinin. :)


image133

Det blev den där bikinin, fast jag köpte inte underdelen som hörde till för de va inte så snygga.. så jag köpte ett par helt vanliga svarta. Jag är helnöjd i alla fall!

Ikväll ska jag leka med Tobbe. :) <3

onsdag

Idag har jag varit i Helsingborg med Hanna ett tag. :) Jag drog till nic och mötte henne där, sen gick vi hem till henne och snackade lite. Sen gick vi ner till stan, kollade lite där och gick vidare till Espresso House där Hanna köpte nåt som hette Frapino.. ingen aning va det är, men det såg gott ut. x) Vi satt nere i Norra Hamnen och kollade på några danskar som nog inte visste va de höll på med.. hah, det såg kul ut. Och sen bestämde vi oss för att gå till TH, längesen man va där. ;p Sen kom Tobbe och hämtade mig när vi hade varit hos Hanna ett tag.

Nu sitter jag här och är hungrig, sällan? Men jag ska i alla fall äta potatisklyftor med schnitzel senare, det är min favoritmat just nu! ;) Får se om Tobbe komer hit ikväll.. om klockan inte blir så mycket.

Men imorgon så ska jag köra in till antingen stan eller väla. Såg att de hade skitsnygga bikinis på Stadium, så jag ska dit och prova och så. Behöver en ny inför denna sommaren. ;p
Ha en bra kväll!

tisdag

Henke is back in landslaget! ;D
Haha, så sjukt. Det trodde jag aldrig..



image132




Idag har jag gjort lite ärenden med mamma. Vi har varit på tippen och slängt skit och jag har hjälpt till lite på Videocorner. Så fast jag är ledig så gör jag nytta. ;)
Nu ikväll ska jag hem till Torbjörn. <3 

måndagkväll

Nu ligger Tobbe i min säng. <3 Vi kollar på CSI på 5an men jag tänkte uppdatera här lite. Har inte orkat blogga innan idag, har mått lite konstigt. :( Jaja, nu ska jag lägga mig bredvid Tobbe igen och fortsätta kolla med en Magnum After Dinnerglass i handen..

söndag

Idag har det varit riktigt varmt, det måste ju vara varmare idag än igår. Jag har varit ute i trädgården med pappa och Molly sedan 11, jag har bara varit inne några gånger för att hämta tårta och så. ;p har både tårta och smörgåstårta kvar sen mammas kalas igår. Nice, så det ska vi äta sen som kvällsmat. ;)

Nu är Stefan här hemma och jag orkar inte ligga i solen mer nu, Är helt svettig, så jag ska ta en kall dusch. :) Jag hoppade lite hopprep innan och det va för varmt för det idag.
 
Stefan och pappa ska kolla Wigan - United sen. De kanske tag ligaguldet idag, vem vet? Man kan ju hoppas. :)
Och HIF spelar mot Trelleborg borta idag, samma tid som United.. tror jag. ;p Hoppas på vinst där med!
 
Sen ska jag hem till Tobbe ikväll. <3 Han är på väg hem nu.

lördag

Idag fyller mamma år, så grattis till henne! :)
Jag vaknade rätt tidigt idag, fråga mig inte varför.. men det kan vara för att jag somnade så tidigt igårkväll, hah. Så jag har hunnit med en massa idag. Jag har varit iväg på ärenden med pappa. Vi tvättade bilen, hämtade smörgåstårtan och hjälpte Stefan med att lämna skivorna till Folkparken till Faithful Darkness. Stefan och jag ska ju dit ikväll och sälja skivorna. Det ska bli skoj som sagt. ;p

Nu tänkte jag ta det lugnt, sitta ute i shorts och min nya tröja som är så skön. Den är verkligen somrig och luftig. Sen kommer mammas gäster efter 15 nån gång.
Ha det bra i solen idag! :)

gonatt

Nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre. Så jag tänkte lägga mig i sängen och tänka på Tobbe och kolla på tv.. om där visas något bra det vill säga. ;p
Gonatt!

fredagskväll

Åh, jag är riktigt trött nu.. både i kroppen och i ögonen. ;p Jag har varit ute i solen hela eftermiddagen så det förklarar väl saken, så nu har jag lite färg på armar och ansikte. Man känner sig mycket fräschare när man har fått lite färg på kroppen faktiskt. :)

Jag fick en idé och stack till leksaksaffären här i Höganäs innan idag, och där köpte jag ett hopprep! Det är ju skitbra att hoppa med det, så får man träning. Låter lite lökigt men det är ju roligt. ;D
Sen köpte jag även en present till mamma från mig, Tobbe, Stefan och Jill. Hon fyller nämligen 44 år imorgon. Så det blir lite kalas här hemma imorgon. Sen på kvällen ska jag och Stefan till Folkparken och va VIP-gäster, hah. Det låter något? Men det ska bli kul faktiskt, fast jag inte gillar hårdrock.

Och idag är det den kvällen då de visar Scrbus så himla sent, orka? Hur ska jag kunna hålla mig vaken till halv 1? Tror inte jag orkar det faktiskt. Typiskt, kan de inte visa det samma tider varje vardag? Blö, dagens i-landsproblem.. plus att jag saknar mitt hjärta så  häääääääär  mycket. <3

vilket underbart väder!

Ja det är det verkligen, och dessutom så vaknade jag i Tobbes säng. ;) Vi tog det lugnt, åt frulle och lite sånt.. sen körde Tobbe och lämnade mig här hemma. Nu är han påväg till Småland, han ska spela där hela helgen. Kommer sakna honom. <3

Jag har bara suttit och löst korsord här hemma, tänkte kolla på Emmerdale snart. ;p Nördigt, jag vet. Sen ska jag ut i solen och ta det lugnt. Jag vill ju bli brun nu. ;D

hem till tobbe. <3

Nu kommer snart Tobbe och hämtar mig och sen ska vi hem till honom. Blir väl att vi kollar på tv och myser lite. :) För vi kommer inte ses på några dagar nu i helgen, så då får vi mysa extra mycket idag.

Men jag ska nanna där, så jag är hemma imorgon igen.

torsdag

Nähe, inget jobb idag inte. :( Lite synd, men ändå skönt på ett sätt.
Jag vaknade vid 8 i morse, så jag och mamma bestämde oss för att cykla Hälsans Stig  idag. Det va gött, det är skönt att man rör på sig och känner sig nyttig och duktig.

Nu snart tänkte jag sätta mig ute i solen och läsa min bok, jag hinner ju aldrig läsa klart den för jag har jobbat rätt mycket och haft annat för mig plus att jag är rätt seg på att läsa. ;p Men så det tänkte jag göra idag. Sen ska jag leka och sova med Tobbe idag. <3 För i helgen ska han iväg och spela nånstans i Småland. Kommer sakna honom, men det går fort. Fast jag ska kanske med mamma till Kappahl på väla ikväll. De hade sån vipgrejs för de som är medlemmar där och det är mamma. Men jag får se om jag hinner och orkar. ;p

Näe nu får jag dra ut i det fina vädret och sola lite så jag får lite färg. ;)

vinst, javisst!

Jadå, HIF vann minsann. Det blev 1 - 0 till skånes stolthet, fast det skulle blivit fler. ;p Heh, HIF har lite svårt för avslut.. mer träning på det tack! Var där med Hanna, trevligt. Jag kollade in deras nya lägenhet.. eller nya och nya. Jag har inte varit där sen de flyttade in i alla fall. ;p

Nu är jag sjukt seg i kroppen. :( Så jag kommer väl lägga mig i tid. Jag har varit seg hela veckan, typ somnat tidigt. Jaja, hoppas det går över. :) 

HIF ikväll. :)

Idag fick jag hem mina gratisprover från Ldb idag, såna söta små pluttester. ;p Jag ska testa de sen om de är bra, men det hinner jag inte nu. För jag ska snart köra in till stan och kolla HIF. Eller snart och snart.. vid 17.30 är det tänkt. Ska köra med pappas jobbebil in, kanske bäst när där är mycket trafik inne i stan så. Så då vinner HIF ikväll då? Självklart!

image131


onsdag

Mitt i veckan då då. Mamma ska snart köra mig till Jonstorp så jag kan jobba, jobabr 9 - 15.30 fast jag ska åka med mamma hem när hon slutar 16. ;p Blir det HIF ikväll eller? Får se om jag orkar dra dit själv..

Har varit ute och gått med mamma nu i morse efter att Tobbe lämnade av mig här hemma. Gött, nu måste jag tänka på min kropp igen. Orka vara mullig inför Malta? Nej! Så nu är det nyttigt som gäller..

kvällen

Nu så är jag hemma igen, äntligen. ;p Har bara farit och flängt känns det som hela dagen, hah. Jag köpte lite grejer på väla också. Det blev en två tröjor från cubus och ett linne från h&m. Det behövde jag verkligen. Nu ska jag bara fixa de där mjukiscapribyxorna från UCLA på bikbok. Så himla sköna! Måste ha de, de är säkert goa att jobba i dessutom. ;p

Åh, jag är sjukt sugen på att grilla nu. Men jag håller på att värma färdigmat från findus eller nåt, köttbullar med mos i alla fall. Haha det får jag nöja med mig för idag.

Och idag skulle lilla Tildis fyllt 20 år. Vår gamla hund som inte finns mer, jag saknar henne. :( <3

@ videocorner ;p

Hehe, är på videocorner nu. Stefan äter så jag står här så länge. Jag var på väla innan och hämtade skitmånga skivor till butiken. Faithful Darkness har släppt sin skiva idag, rätt fett. ;) Så på lördag 10/5 är det releaseparty på Folkparken i Höganäs kl 21.00. Jag och Stefan ska sälja skivorna som bandet sedan ska signera. Stefan känner ju Jimmy så. ;p Så kom dit vet ja. Det är inte min typ av musiksmak men klart man ställer upp. :)

Jaja, snart ska jag köra hem i alla fall..

tisdag

Ja, då har jag jobbat klart för idag. Det var ju bara en kort dag, men nu ska jag köra in til väla och hämta skivor till Stefan.. närmare bestämt typ 290 cd-skivor. Kryddat? ;) Blir väl att man kollar läget lite i affärerna på väla. Jag behöver ju lite nya linnen/tröjor nu när våren har kommit..

slut för idag

Då var jag hemma igen efter en hel dags arbete, fast kom hem typ för en 40 minuter sedan. Jag är lite trött i skallen bara. Vi var ute nästan hela dagen, vi va nere vid Revet och åt middag och sen lekte barnen lite efter det i skogen. Så roligt för de att ha möjlighet att leka där i detta fina vädret. Jag ska som sagt jobba imorgon och på onsdag också. Gött. :)

Efter jobb körde jag till Videocorner där mamma jobbar idag, sen nu sitter jag här hemma. Pappa är och handlar nåt vi ska äta till kvällsmat. Det blir toast eller nåt, ja varma mackor i alla fall. ;p Och senare ska jag leka med Tobbe. <3

dags att jobba

Yes, nu ska jag köra ut till Jonstorp och jobba. Och de ringde nyss från Sjöstjärnan så jag ska jobba där imorgon och på onsdag också. Gött, hoppas där blir mer jobb denna månaden. Fast jag har redan en vecka som jag är inbokad på som är heltid. Jag är nöjd! :)


god morgon

Ny vecka då ja, och jag börjar den med att jobba 8.30 - 17.
Och jag sov hos Tobbe inatt. <3 Fast vi sov inte så himla bra någon av oss, synd. Men det är mysigt att sova med den man älskar, jag känner en trygghet då.

Fast nu täntke jag äta frulle innan jag ska duscha och fixa till mig.
Ha en bra dag! :)

hemma igen

Ja, då var man hemma igen. Jag, mamma och pappa åkte ut till Familia som sagt. Där är rätt tråkigt, inga direkt roliga affärer och där är inte så mycket folk heller. Men det va trevligt att gå där i alla fall. Jag hittade ett par skor, ovanligt? ;p Jag gillar att gå runt och kolla skor, det är det roligaste man kan shoppa tycker jag. Så jag hittade ett par svarta skor som jag tänkte ha när man vill vara lite extra fin.. och jag kunde inte låta bli. ;p

image130


Efter Familia åkte vi till Strövelstorp och köpte kakor där Jills kompis jobbar. Det va ett litet mysigt café eller bageri. Sen åkte vi till Jonstorp och hälsade på farmor och farfar. Nu är jag hemma och snart ska väl pappa beställa mat, sista gången idag sa pappa. Haha, han säger alltid så när han ska börja banta. Då äter vi alltid en massa onyttigheter dagen innan han ska börja med att banta. Men men, jag säger inte nej i alla fall.

Sen blir det att sticka hem till Tobbe ett tag. Jag får se om jag ska nanna där eller inte.. men det är ju så mysigt att sova tillsammans med honom. <3

hejdå

Nu drar jag till Familia med mamma och pappa.. efter att jag har fixat till mig. ;p

söndag

Åh, vilket fint väder det är idag! Man blev helt glad när man vaknade och såg den blåa himlen där ute. Det ser ut att vara megavarmt ute, hoppas det. Ja, jag är vaken redan men Tobbe ligger fortfarande och sover i min säng. ;p

Nu ska jag roa mig med att spela på king och slösurfa runt lite på internet medan Tobbe sover, jag orkar inte sova mer när det är så ljust ute. x)


nähepp..

Blö också, det gick inget vidare för HIF! :( 1 - 0 till ellos, typsikt att HIF alltid ska ha problem mot de på bortaplan. Men men, bättre lycka mot Örebro på onsdag och då ska jag i alla fall vara på plats.

Nu ligger Tobbe i min säng och skickar en massa grejer via bluetooth till min mobil, vilket liv vi har. x) Snart ska jag äta och sen får vi se vad vi ska göra. Det blir nog att vi drar och köper nåt gottis.


åh!

Min eftermiddag är räddad.. de visar Elfsborg - HIF på tv4! Så himla najse, då ska jag sitta framför tvn och glo. Jag visste faktiskt inte att de skulle visa den på Tipslördag och jag är HIFare och har ingen koll? Dålig stil av mig..


lördag

Idag känns det verkligen som söndag, kan det vara för att man har varit ledig rätt länge nu? Skönt med ledighet i alla fall. Jag har varit ute en runda med mamma, pappa och Molly i trädgården. Vi fixade lite och planterade nya blommor. Det blev så fint så. Och lilla Molly var på bushumör, sällan? ;p


image129



Ikväll blir det att leka med älskling. <3 Vi får se vad som hittas på, onyttigheter förekommer väl? ;) haha, vi som skulle hålla igen och göra oss fina inför Malta i sommar.

orkar jag?

Hm, jag undrar om jag orkar hålla mig vaken tills halv ett och kolla på Scrubsavsnitten utan att somna? Det återstår att se för jag är redan megatrött alltså.. så nu ska jag underhålla mig med att spela lite på king.com. Där är ett roligt spel på msn fast där är ingen rolig online som man kan spela det med. :(

fredag

Alltså, idag har jag inte vetat vilken dag det egentligen är. Jag har trott att det har varit både lördag och söndag, så yr är jag. ;p

Idag har jag slappat fram till typ 12, glodde på Emmerdale och sen hoppade jag in i duschen och fixade till mig på typ en halvtimme.. rekord? Haha, sen kom pappa och hämtade mig så körde vi till banken. Där tog jag ut pengar till pappa eftersom i slutet av maj så ska jag och Tobbe betala det sista på Maltaresan. Så har pappa lovat att han ska betala en del av min resa, så snäll pappa jag har. :) Efter ärendet på banken körde vi och handlade mat, för vi skulle grilla. Så gott det va! Fläskfilé, klyftisar och sås.

Nu ikväll har jag lekt lite med Tobbe. <3 Han va lite trött för han hade knappt sovit inatt och han skulle upp och jobba redan 5.30, så jag förstår varför. Vi kollade lite på tv och mös. Sen handlade vi onyttigheter. ;p Blö, man får ångest efteråt. :( Men men, så är det. Jag måste skärpa mig med det där med att äta en massa onyttiga saker.

Nu är jag här hemma själv.. eller mamma och pappa är där nere men ändå. Ingen Tobbe, för han ska jobba tidigt imorgon bitti också. Så min kväll blir att äta lite godis, spela på king och kolla på tv.. och jag ska såklart skriva lite med Tobbe på msn, heh. Han kallar mig mångsysslarN.

1a maj

Jao idag är det ledigt för hela slanten, det känns som en lördag. Idag har jag varit hos Tobbe, jag sov där. <3 Vi sov länge och har segat hela dagen. Nu är jag hemma och ska snart äta köttfärsgratäng som är så sjukt gott.

Just nu sitter jag och slösurfar och spelar spel på king. Jag har samlat ihop över 100 000 juveler. ;o Som jag har spelat, hah. Och jag ska få över 1 miljon juveler, även om det ska ta flera år.

Och en sak till. Mamma och pappa har bokat resa till Thailand i januari nästa år.. utan mig! ;o Vadå orättvist? Fast Thailand lockar inte mig så mycket, för jag är så kräsen med mat och så, men det skulle vara coolt att åka dit.


RSS 2.0