ingen vanlig onsdagskväll

Jag är stolt över mitt älskade HIF, över Pär i mål och över hattrickkungen Rasmus! :)

2½ år idag

Så länge har jag och Tobbe stått ut med varandra. ;) Hah, näe då. Vi älskar varandra. :) Fast egentligen längre men vi blev inte tillsammans tidigare för jag va seg. Men nu är det vi två ändå, han är min andra bättre hälft jag inte kan vara utan helt enkelt. ♥

Nu är jag snart klar för att köra till jobb, ja jag orkade inte cykla idag. Hade ställt klockan på 7 men va heeelt väck så jag sov lite till. Jag får helt enkelt cykla imorgon istället eller nåt. Jag börjar 10 och slutar 14.30, jag har lyxigt schema. Sen är det HIF-match ikväll, taggad! Jag älskar att älska HIF.

förresten!

Brodern min smsade innan när jag jobbade och frågade om jag kunde komma inom butiken för han hade nånting åt mig. Där blev jag allt nyfiken så jag cyklade ner till butiken efter jobb och fick vänta på honom för han och pappa va på tippen. Efter ett tag kom de tillbaka och så fick jag den där saken som visade sig vara en mff-kaka. Kalla mig otacksam men den kommer jag inte äta! Någon som vill ha den? ;) HAH

tisdag

Jag har varit duktig idag. Jag har cyklat till och från jobbet idag! Tummen upp för det. Så nu känner jag mig lite nyttig fast jag mumsar i mig godsaker ibland. Jag tänkte cykla till jobb typ så ofta jag kan nu när det är så härligt väder ute.

Nu tänkte jag byta om och sen ska jag köra in till stan till Hanna. Det va längesen man träffade henne, det är på tiden att hon är hemma i Skåne igen tycker jag. :)

onsdag

Just nu sitter jag i en av de stora fåtöljerna i tv-rummet och zappar lite. Det är lite konstigt för mig att bara jobba halva dagar, jag är inte van vid det. Men det är kul ändå, rätt så lungt nu när det bara är inskolningar.

Ikväll är det Grey's Anatomy. (Y)

måndag

Första dagen avklarad på den nya avdelningen på den nya förskolan. (Y) Jag är så sjukt glad att jag har hamnat där. Där är så fint, mysigt och barnen är så sööööta. Dock bara några inskolningar denna veckan men det kommer fler. :) Jag jobbade 8 - 12 idag. Direkt efter jobb körde jag till Väla och handlade en massa. Inte bra egentligen, för min ekonomi. Alltså jag är långt ifrån fattig men jag slösar en massa hela tiden. ;p Icke bra. Men ska hålla i pengarna nu lite, men jag får ändå min lön om en vecka så.

Nej, nu ska jag skynda mig och fixa till mig. Jag ska dra till Videocorner och kolla Örebro - HIF där. Tur man har en brorsa som har säsongskortet i sin butik? ;)

läggdags

Jepp, imorgon börjar jag på den nya avdelningen på den nya förskolan. :) Det är lite pirrigt i magen nu för imorgon startar inskolningarna för de nya barnen och föräldrarna så det ska bli spännande. 

Sen på kvällen är det Örebro - HIF. Jag får se vart jag ser matchen nånstans, men jag ska se den!

åh!

Jag läste nyss Tinas blogg. Hon och hennes kille ska åka till NY snart, nästa vecka tror jag. ;p Gud så sjuk man blir och lite avundsjuk, jag vill också åka dit. Hoppas de får en toppenresa! :)

söndag

Vi körde ner till Malmömässan idag, de har ju motormässan där denna helgen. Vi va där förra året och det va sjukt nice så vi bestämde oss för att åka dit i år igen. I år åkte jag, pappa, Tobbe och Stefan dit. Mumsiga bilar där va alltså! :)

På tal om Malmö; de spelade 1-1 mot Trelle hemma idag. GÖTT!
Imorgon vinner HIF, så det så. Eller jag får verkligen hoppas det så vi är serieledare igen. ;)

(Y)

Matchbiljett till HIF vs maff - check!


onsdag

Jag kom nyss hem från Tobbe. Jag var där och skulle hjälpa honom med trimningen av hans hår. Men jag vågade inte trimma en massa så Tobbe gjorde det mesta så fick jag ta det i nacken och så. ;p Men det blev så fint så fint. :) Min sötnöt! ♥

Idag jobbade jag på dagis efter ett långt påsklov. Det var en lång dag, 9 - 17.30 så jag stack direkt hem efter jag slutade och åt och sen drog jag hem till Tobbe. Imorgon ska jag jobba 8 - 17, ännu längre dag men sen efter det är det HIF - Bajen som gäller. Vadå taggad? Jag är så sjukt taggad denna säsongen så det finns inte. Jag kan inte få nog av HIF och deras spel alltså. ;o

Nu: Grey's Anatomy!

filmdags

Yes, it is. Jag ska se Vicky Cristina Barcelona. Innan när jag och Tobbe var på Väla så såg jag den utanför Akademibokhandeln. Jag trodde först att killen på filmomslaget var Denny i Grey's Anatomy så jag blev såklart helt såld. Men det var det inte, men det va sjukt likt. Så när jag kom ner till butiken så hyrde jag den av Stefan. Let's give it a try! :) Den verkar lite småkul i alla fall när man läser på baksidan..

nu så

Nu har jag sökt in till högskolan.. igen, hah! Nej, men jag sökte ju in förra våren också men då blev det inte riktigt som jag hade tänkt. Men nu har jag tänkt över och just nu är jag sugen på att läsa till hösten, men vi får se om jag är lika sugen i juni. ;) Aja, jag har i alla fall sökt.. jag gör det för säkerthets skull. För tänk om jag inte hade sökt in och ville så gäärna läsa i sommar så kommer jag bara ångra mig. Hoppas Tobbe hittar nånting han också, så vi vet vad vi ska göra i framtiden. ;)



!

Nu: Väla. Sen: Kolla Gais - HIF hos morbror Jonas.

Ha en bra dag!

annandag påsk

Igår kollade jag på lite film när ändå Tobbe var iväg, det blev två stycken. Det blev The Wedding Date och My Best Friend's Girl. Båda var bra, men The Wedding Date va så sjukt bra så man nästan grät lite. Så snyftig och gullig film! My Best Friend's Girl va bra för att vara en typsik amerikansk komedi, den har ju ändå en handling till skillnad från vissa såna filmer annars. ;)

glad påsk!

Ikväll ska jag iväg till Jonstorp och fira påsken hos mormor och morfar, fast utan Tobbe. Han är i Stockholm och spelar. :)
Ha en trevlig påsk!


oh happy day

Åh igår fick jag reda på, eller det va ju typ en månad sen jag fick reda på detta men det blev klart igår, att jag har fått ett nytt vik på dagis. Fast på den nya förskolan. ;) Det är iofs bara 50% men jag kan ju jobba extra om det behövs. :) Men jag är helnöjd ändå. Jag menar, jag kommer vara på den helt nya förskolan och på en helt ny avdelning. Inte illa pinkat. :)

Ikväll är det hockey igen, för sista gången på länge. Det är ju såklart Rögles sista match i Kvalserien. Och vi vet ju redan att Rögle är klara för Elitseriespel till hösten igen, fast utan Abbottarna och Sebastian Karlsson. :( Så vi hoppas på bra tryck i hallen ikväll och där lär ju vara en och en annan full supporter eftersom det är fredag och de lär ju fira detta.

ny utgåva

Jag sitter här och mumsar på Ahlgrens Bilars nya "utgåva" eller vad man ska säga. Husvagnar heter det. ;p Igår efter matchen körde jag och Tobbe inom Statiol för att tanka min bil så i kön till kassan såg jag påsarna. Jag var helt enkelt tvungen att köpa en påse och testa. De är jättegoda! :) De smakar som fruxo, mumsigt. Testa!


gårdagen

HIF & rögle! (Y)

Det va så himla gött med allsvensk hemmapremiär igår. Härligt väder och vinst såklart. :) Jag kan inte få nog av fotbollen nu, jag vill se mer!

Och Rögle är kvar i Elitserien nu, gött! De spelar sista matchen på torsdag hemma och vi ska ju såklart dit. Det kommer bli ett jäkla tryck i hallen kan jag tro, och det är så härligt. Alltså, sport är det bästa som finns..


underbart väder.. idag med! :)

Det är så himla skönt att solen vill titta fram och att det är så vårvarmt ute. Man blir mycket piggare och vårkläderna används flitigt, det gillar Louise. ;) Och dessutom är det allsvensk premiär för HIF ikväll, det är också underbart. Som man har längtat hela vintern. Helt sjukt, men idag är det dags mot Göteborg och såklart hoppas jag på vinst. Det måste bli vinst! :)

Ikväll spelar Rögle också, mot Leksand borta. Vinst där uppe och de är klara för Elitserien. ;) De lär väl hålla oss uppdaterade på HIF ikväll, för där är ju en massa röglesupportrar som går på HIF också.. typ som jag och pappa. ;p Jag får hoppas att de håller oss uppdaterade så man inte är lika nervös, fifan.

grillpremiär ikväll hos oss

Yes, it is! Det är så himla fint väder ute så vi bara måste grilla ikväll. Mums!

Just nu sitter jag i uterummet, för det verkade inte funka med internet ute på trädäcket. ;p För långt ifrån routern eller nåt väl. men ska sätta mig där ute igen och lösa korsord. Våra grannar har visning på huset just nu så där är en massa folk i deras trädgård nu.

Idag är det nästan lika varmt här hos oss som vad det är på Malta, då kan man snacka varmt väder. ;)

nu har jag påsklov minsann

Idag va det sista dagen för mig på Sjöstjärnan, lite trist faktiskt för jag trivdes så bra. Men nu ska de flytta ner till den nya förskolan, Revets Förskola, som är byggd nere vid skolan.Men tydligen så ska jag vara där nere en del i slutet av april, man kan ju hoppas! ;)

De va så gulliga, jag fick en liten present från de som jag har jobbat med inne på Sjöstjärnan och så fick jag en fin blomma av ett barn och hans förälder. Jag blev så glad inombords, att de trivdes med mig och kommer sakna mig. Man blir lite blödig. ;p

Nu sitter jag i vårt uterum och myser med en cider, ni vet den där goda vårcidern som jag tyckte så mycket om? Den ja. :) Så härligt väder det har varit idag, det är nästan så man tror att det är sommar.

jag säger bara en sak..

Rögle BK!

typ en vecka senare..

Förlåt, hah. Hoppas ni inte har saknat mitt bloggande. Jag har inte haft tid för jag har prioriterat annat.. typ hockey, tobbe ♥, batra & robin, utgång och jobb. Ja en massa. Men nu är jag tillbaka! :)

Imorgon är det påskfest på jobb, det ska bli kul att se alla små utklädda till nåt gulligt. Allt från kycklingar till påskkärringar. Förra året va alla barnen urgulliga så det är de säkert i år med. ;p Sen blir det hockey nästan direkt när jag har slutat, slutar 17 imorgon. Rögle möter Västerås om ni ville veta?

På fredag är det min sista dag på Sjötsjärnan. Sen har jag påsklov för då ska de flytta ner till den nya förskolan som är sjukt fin. Tur man ska jobba där nere sen. ;)


RSS 2.0