onsdag

Idag är det typ fredag, hah. Idag ska jag jobba 9 - 16.30 på Korallen och sen är jag ledig ända tills på måndag. Långhelg, javisst!

Igår var jag i Ullared med mamma och pappa. Jag hittade lite grejer. Jag handlade för 800 kr sammanlagt och fick en massa fint för det. Det blev en softshelljacka, en hoodie, linnen, capribyxor, strumpor, choklad, och annat smått och gott. Jag köpte också ett par skor, le qoc sportif-skor för 100 kr! ;o Vadå ett kap? Jag är nöjd i alla fall. :)

Nu ska jag väl gå och duscha så jag blir lite fräsch och sen ska jag fixa till mig så jag är redo för att jobba.

vi ÄR skånes stolthet!

Så det så, och det bevisades nu ikväll mot mff. Haha, fy fan va bra jag mår. Helt sjuk match, har aldrig varit så skakig och nervös i min kropp som idag.  4 - 2 till HIF om någon har missat det. ;)  Träffade Hampus innan match också, jävla mff-tattare.. men han är snäll ändå. ;p

Näe nu ska jag fira segern med att sova lite så jag orkar upp tidigt imorgon, för då ska jag till Ullared med mamma och pappa.


image116

blö också!

åååh, jag kom just på att de inte visar Scrubs ikväll på 6an. Blö också, de visar ju bara det på vardagar. Nu blev jag sur. Vad ska jag nu titta på? :(

ändrade planer

Ja det blev det. Orkade inte köra ner till Videocorner för att hyra film. Så jag sitter här och slösurfar.. spelar spel på king.com och skriver på msn med Tobbe och annat folk. ;p

Sen ska jag väl lägga mig och kolla på Scrubs.. det har blivit min kvällsrutin. Att kolla på det innan jag ska somna. Fast jag brukar somna medans det är igång. x)

slut på helgen

Så, nu var man hemma igen. Har varit ute och hängt och flängt hela dagen känns det som. ;p Så nu har jag ätit schnitzel och pommes med kall bearnésesås.

Jag var på väla innan med Tobbe. Jag hittade ett par jeans och en klänning som jag hade tänkt ha på Lisettes student. Tobbe hittade ett par skitsnygga jeans och ett bälte/skärp på gant. ;) Efter vår runda på väla körde vi till John på Dalhem och hämtade bilen.

Nu ikväll ska jag vara här hemma själv, utan min Tobbe. Jag är riktigt sugen på en film.. jag kanske får köra ner till Stefan och kolla om där är nån riktig tjejfilm som jag kan se nu när jag är ensam? ;p Jag menar.. det är ju inte så kul för Tobbe att se tjejfilmer med mig, heh.

Alltså.. imorgon är det skånederby och jag ska jobba 7.30 - 16. Jag kommer inte kunna jobba normalt för jag är alltid så himla förvirrad, nervös och stressad när det är derbydag. Men det går säkert bra ändå. x)

Ha en bra kväll!

söndag

Jao, idag är det sista dagen på helgen. Derby imorgon! :D
Igårkväll drog vi till Dalhem till Tobbes kompisar. Det va trevligt där, vi drack lite och fortsatte vidare till Stinsen senare. Billig dricka av  Henrik igen. ;) Sen drog vi när de stängde och sen drog vi hem typ 2. 

Idag sov vi till halv 12. Jag vaknade av att Tobbe klappade min kind. Så nu sitter jag hemma hos Tobbe och bloggar lite medan han gör vid sig. Efter det ska vi till stan och hämta Tobbes bil och sen köra till väla. :)

Ha en bra dag! 

nu blir hbg osäkert. ;p

Nu beger jag mig till stan för att ha lite trevligt med Tobbe och hans kompisar, det blir säkert roligt. :) Efter många om och men om vilka kläder jag ska ha på mig så får detta duga.. jeans, en vit blus och mina vita ballerinaskor jag hade på studenten.

Ha en bra kväll!

lördag

Nu håller jag på att fixa till mig för vid 12 ska jag vara på Videocorner och jobba medan Stefan och Jill ska gå en runda på marknaden. Tobbe kommer och hämtar upp mig. Sen ska vi gå en runda på marknaden. Synd att det är mulet och sånt ute bara. :(

what happens in Vegas

image109



Det kan ju inte bli en bättre film, både Cameron och Ashton är med i den. Den har biopremiär 9e maj. Någon annan som har tänkt se den? :)

fredag!

Yes, it is! Det ska bli riktigt skönt med helg. Imorgon är det marknad och jag och Tobbe ska väl gå där en liten runda. Jag ska stå i Videobutiken ett tag ocksä för Stefan och Jill vill också gå där en runda.

Idag fyller mina små kusiner år, 8 år blir de. Grattis tjejer. :) Tiden går så fort, jag kommer ihåg deras dop som om det var i går. ;p

Näe nu måste jag pysa, ska snart iväg och jobba. Jobbar till 17 och då kommer Tobbe och hämtar mig. :) <3


kvällis

Åh, just nu grillar pappa.. det är premiär för oss i år. ;p Så gott det ska bli! Jag är just nu med Tobbe och han läser i min reseguide om Malta i min säng. När jag har ätit ska vi åka och köpa glass. ;D Är det sol och varmt ute så förtjänar man det faktiskt.

torsdag

Kollade nyss på the Holiday , den visades på canal+ first. Den filmen är så sjukt bra och mysig. Jag hade kunnat se den om och om igen. Den är ett måste i min dvd-kollektion senare. ;p

Slutade 13 idag som jag har skrivit innan.. dagen kändes faktiskt lång idag. Och imorgon är en ännu längre dag. x) Ja men det går säkert bra. Jag har lite ont i huvudet nu bara så jag får väl ta en pilla. Jag ska i alla fall leka med Tobbe ikväll. <3

Och så är det lön imorgon! Min bästa lön ever då då. Stolt som in i, jadå. ;D

godmorgon

Jaha, idag är det då torsdag.. och jag ska jobba 7.15 - 13 idag. Sen är det en låååång dag imorgon, 9 - 17 och sen är det helg! :D Näe nu måste jag fixa till mig lite.. måste köra härifrån senast 7.00!


gonatt

Nu är jag hemma igen. Det va rätt trevligt faktiskt. Mamma ska ha sånt här hemma sen, så hon Linda kommer hit och pratar om det här hemma. Jag köpte två hudcrémer, för jag blir så torr på hela mig när jag har duschat. :( Hoppas de hjälper i alla fall.

Och HIF, vad håller ni på med? Varför kan ni aldrig göra mål? Och varför kan ni aldrig hålla nollan? Shit, mer träning på det tack.. så vinner ni sm-guld! ;D

Så nu tänkte jag gå och lägga mig och kolla på tv.. eller somna framför tvn. Hoppas de visar scrubs. Blö, borde egentligen inte kolla på tvn alls för jag ska upp tidigt imorgon och börjar jobba 7.15.. fast jag slutar 13 så det klarar jag. :) Gonatt!

onsdag

Fy va varmt det är ute, det har bara blivit varmare och varmare ju. Det är ju i och för sig rätt gött med sol, men för varmt att jobba i. ;p Har nyss kommit hem, ska snart äta lite. Sen ikväll ska vi hem till Jill och va på nån sån crémeparty så vi ska testa olika crémer och så. :)

Ikväll spelar HIF mot Kalmar borta. Se nu fan till att vinna, annars blir jag arg. :( Vi ska bli svenska mästare i år.. så det så. ;p

ikväll

Är nyss hemkommen från Helsingborg och Helsingör. Fy va varmt det har varit idag.. ja det är det fortfarande och klockan är över 18 på kvällen. :) Nu väntar jag på mat, jag är vrålhungrig.. åt inget på jobb för det var pyttipanna där och jag gillar inte det så himla mycket. Vilken tur att jag slutade 13 idag så jag kunde hem och äta en macka istället. ;p

Senare ikväll ska jag leka med min Torbjörn. <3

skånederby, javisst! ;D

Skånederby på måndag! Underbart.. det är en sån sjuk stämning då som inte går att beskriva. Så ge mig måndag nu nu nu! :D


 

image104

helsingör nästa

Yes, ska till Helsingör nu om ett tag med mamma och mormor. Så mysigt, nu är det verkligen vår alltså! Det är mysigt att vara där när det är varmt och skönt.

tisdag

Ja då va det dags för att jobba. Jag sov hos Tobbe inatt. <3 Fy va trötta vi va nu i morse.. jag kunde knappt gå upp. Aja, har nyss ätit frulle här hemma och nu måste jag skynda mig. Måste köra till Jonstorp senast 7.30.
Slutar 13 idag, får se vad som händer senare idag.


tiden går så fort..

Åh, kom på innan idag att det är ett år sedan man låg på beachen på Cypern och pressade. Fy va skönt det var. Bara slappade, solade och badade hela tiden. ;p Jag längtar så himla mycket tills jag och Tobbe ska åka till Malta. <3 Det kommer bli riktigt najse!


image101

måndag kväll

Nu ska jag in i duschen, känner mig lite lökig när man har varit ute halva dagen. Sen är det bara på med myskläder och sen vidare till Videocorner och efter det ska jag vidare till Tobbe. <3

Jobb hela veckan också, så himla gött. Och fint väder ska det vara. :)

måndag morgon

Blev nyss väckt av att min mobil ringde. De ringde från Sjöstjärnan och frågade om jag kunde jobba där idag. Så jag ska jobba mellan 11 - 17, gött. :)

Nu ska jag väl ner och ringa mamma, äta frulle och sen göra vid mig.

godnatt

Jag kollade upp om det var Scrubs på tvn nu ikväll men det var det icke. Så jag satt kvar här och nördade mig med att spela spel och mecka med bilder. Men nu när jag trött och behöver sova lite.. så godnatt! :)

kvällsunderhållning?

Jag har hittat världens bästa fotoredigeringsprogram på internet. Så nu sitter jag och meckar en del där med lite olika bilder. Jag lägger väl upp de när jag orkar och har tid. ;p Ni får gärna dela med er av era åsikter till mig. :)

Annars så spelar jag lite på zylom.se.. jag är beroende av deras spel. Sen blir det väl att man kollar på Scrubs eller nåt. Jag får helt enkelt ta reda på saken..

love is in the air..

image94

blö för oavgjort

Jaha, då var man hemma igen från Helsingborg. Jag var chaffis både dit och hem. Ingen vidare bra match, första halvlek var sådär. HIF spelade lite lamt och Norrköping fick in ett mål lite innan halvtid. Men sen rullade det på direkt när andra halvlek började igen. Då spelade HIF fin fotboll, så ska det se ut. Det blev helt plötsligt 2 snabba mål. Henke gjorde första och René Makondele det andra. Det va nog egentligen självmål men jag vet inte. ;p Och såklart i 89e minuten kvitterade Norrköping, blö för er! Varför kan bara inte HIF vinna på hemmaplan?

Nu sitter jag här framför datorn.. som vanligt. ;p Kolla på Parlamentet innan samtidigt som jag åt en macka. Jag va svinhungrig på HIF. Så nu är jag mätt i magen igen och ska nörda här lite. Saknar min Tobbe bara. :( <3


match!

Ja då blev man bjuden på matchen idag. Pappa ville visst bjuda mig och Tobbe och det tackar inte jag nej till. ;p Men vi ska köra snart för pappa och Anders ska vara där inne vid 16tiden. Så jag befinner mig i Helsingborg och på Olympia hela kvällen.

söndag

Och idag var det söndag. Ännu en vecka har gått.. och fort går det. Så snart är det sommar! Helgen har varit fin och solig. Jag har lekt med Tobbe hela helgen. Vi sov hos mig i natt. Vi sov rätt länge, till 10 eller nåt. Det är så skönt med sovmorgon, att slippa gå upp efter en viss tid. ;) Farfar var här en runda med Solei, vilket Molly inte tycker om. x) Hon tycker att Solei är stor och busig. Sen åt jag och Tobbe frulle och sen åkte han hem.

Idag ska jag köra pappa och Anders till Olympia. De är bjudna till HIF - Ifk Norrköping idag för de sponsrar 1907-klubben. Så de ska äta mat och va på ett sorts möte innan matchen så jag ska vara chaufför. ;p Inget mig emot, men det blir nog ingen match för mig. Orka stå där själv? :(

Snart tänkte jag duscha och göra vid mig så jag är klar så snart som möjligt. Jag ska bara orka slita mig härifrån..

solig vårkväll

Jadå, soligt är det och det har det varit hela dagen. Vadå underbart? Det är det bästa som finns på hela året.. en varm solig dag. Jag och Tobbe var uppe och gick på Kullaberg idag. Det va jättemysigt. :)

Snart kommer Tobbe hit till mig och sen ska vi köra och panta en massa burkar och flaskor, heh. Sen blir det väl att vi handlar nåt onyttigt.. ovanligt?

lördag

Idag är det lördag, yes säger jag. Det är skönt med helg för då slipper man jobba. ;D Haha, men har det alltid

varit och kommer alltid vara.. på helgen ska man vara ledig.

Jag lekte med Tobbe igår. Han kom hit och vi körde och köpte glass på ica, mums! Sen däckade vi typ framför tvn, eller mest jag. Och HV är svenska mästare i ishockey nu. Det är nice.

Fick reda på igår att jag inte ska få nån skatteverketlapp för jag är inte skattepliktig, vad det nu menas med? Men de sa att jag kommer få mina skattepengar tillbaka som vanligt, då är det väl typ i augusti eller nåt. Jag fattar inte det så bra men huvudsaken är att jag får pengar tillbaka jag också. ;p

Näe nu har jag nyss duschat och Tobbe också nyss hem. Han skulle hem och göra vid sig medan jag skulle göra vid mig här hemma. Sen vet vi inte vad som händer, blir väl att vi ska gå en runda. Antingen på berget eller nån annanstans.  

årets första myggbett

Ja, du läste rätt.. jag har fått ett myggbett på benet inatt. De är tidiga i år, det är det tråkiga med sommaren.. alla småkryp. Uh, men det är ändå så härligt med sol, vår och sommar. Imorse när jag vaknade av mitt alarm så trodde jag att jag hade försovit mig ändå för det var så ljus ute. Det är så det ska vara. :D

Näe nu får jag sluta att sitta här, nu måste jag köra till Jonstorp.. jobbdags!

nattinatti

Blö, nu har jag lite att klaga på faktiskt.

1. Var är min sån skatteverketlapp? Alla andra har ju fått den utom jag! Jag har faktiskt jobbat rätt så mycket, tjänat hysfat mycket och skattat megamycket sen jag tog studenten. Sen har jag också fått skatta på mina löner från när jag sommarjobbade på Revalyckan. Så var är den? :( Får jag inte den imorgon måste jag efterlysa den hallå.

2. Zylom.se funkar inte. Blö, vad ska jag nu underhålla mig med när jag sitter vid datorn? Hoppas sidan funkar om ett tag igen..

3. Va fan HIF? Vad gör ni? 2 - 1 mot Bajen, aja baja. :( Jag såg i och för sig inte matchen men alla är ju rktigt besvikna. Näe nu måste det bara gå uppåt, det hade varit gött om HIF hade varit med i toppen inför EM-uppehållet. Och såklart vinst på söndag mot Ifk Norrköping.

4. Ännu en natt utan Tobbe bredvid mig, så trååkigt. :( Han börjar tidigt imorgon bitti. Jag ska i och för sig också upp tidigt men inte såå tidigt. x) Men hela helgen kan vi umgås och nanna hur mycket vi vill om vi ni vill det. ;p

Ja det va väl allt jag hade att klaga på nu. En bra grej är att jag ska jobba imorgon. Jag tänkte sätta igång tvn snart för jag behöver sova lite. Så det va väl ändå bra att zylom inte funkar som det ska.. annars hade jag varit fast där längre än vad jag ska. Och en annan bra grej är att jag får min lön nästa fredag! :D

Gonatt allihopan, nu ska jag försöka sova och drömma om min hetpudding.

ikväll

Nu ska jag köra hem till Tobbe. <3 Jag ska köra inom skeppet och möta honom där så ska vi köpa nåt gott att mumsa på ikväll. Men jag kommer hem ikväll igen.. jag orkar inte gå upp typ 4 imorgon bitti. ;)

torsdag

Jahapp, då va det torsdag idag då. Veckorna går så fort. Inget jobb idag men de ringde innan och frågade om jag kunde jobba imorgon 7.15 -13.  Klart jag kan och vill så ja.. imorgon blir det jobb på Sjöstjärnan.

Idag har jag sovit längre än vad jag brukar, sov till 9. Fast det va mamma som väckte mig då. Jag va helt yr i bollen när jag gick upp på toa. x) Sen stack jag till Videocorner och var där ett tag. Mamma jobbade och ville att jag skulle vara där nere så hon kunde röja undan lite och så. Så nu sitter jag här hemma.

Jag fick min bok som jag hade beställt på Adlibris.com. En reseguide om Malta! :D Så nu ska jag kolla lite i den och hitta lite tips och så. Näe nu tänkte jag vara duktig och byta lakan i sängen, damma och vädra på rummet så här blir rent och fräscht..

surprise!

Idag jobbade jag som sagt, rätt gött faktiskt. Vi var ute hela dagen förutom när vi åt middag. Så man blev lite småtrött av all frisk luft senare på dagen. ;p
Sen kom pappa och hämtade mig när jag hade slutat. Det vara bara hem, in i duschen, äta en macka och göra vid sig för vid 18.30 skulle jag och mamma vara i Jonstorp igen och möta upp de som jobbar på dagis. Det var nämligen dags för överraskningsfirande för Thomasie och Emma som ska fylla 30 nu snart. ;) Det va riktigt kul, de överraskade de på deras PK och sen åkte vi in till Ängelholm för att äta och bowla. Det var riktigt trevligt och roligt.

Nu sitter jag här halvslö i kroppen och tänkte lägga mig i sängen och kolla på tv. Kanske är det Scrubs på 6an nu om jag inte minns fel?

onsdag

De ringde nyss från dagis och frågade om jag kunde jobba, så jag ska hoppa in i duschen nu efter att mamma är klar. Sen ska mamma köra mig till Jonstorp. Jag ska jobba 8.30 - 16.30. Och ikväll ska jag på överraskningsfirande. ;)

våren är här

Jag skulle ju ut och cykla på Hälsans Stig idag, och det gjorde jag också. Det var riktigt skönt att cykla i detta fina vädret, fast det blev lite varmt efter ett tag. Jag hade jackan på mig också ifall det skulle vara skitkallt när man cyklar snabbt. Men jag underskattade vädret och det var värmare än vad jag trodde. Det blir att jag cyklar den rundan fler gånger i alla fall. Det behöver jag. :)

Jag tog lite foto med min mobil (ursäkta kvallen) på naturen. Alltså, höganäs är rikgit fint när det är vår och sommar. Jag tog lite bilder när jag cyklade från Lerberget mot Höganäs. Titta och njut av vårt vackra skåneväder. ;D


image85


Näe nu ska jag hoppa in i duschen, för jag känner mig lite lökig. ;p Och sen ska jag till Videocorner och jobba litta.

tisdag

Idag var man uppe i ottan igen. ;p Jag sover med Tobbe typ varje natt och han går ju upp runt halv 6-tiden varje dag. Så då går jag också upp, men jag vaknar aldrig av hans alarm.. konstigt nog. Jag har väl blivit härdad. ;)
Och det är inget jobb för min del idag, men jag ska väl ner till brorsan. Han behöver kanske lite hjälp i butiken idag.. Jag får ringa och höra med honom senare.

Så när Tobbe hade stuckit till jobb satte jag mig vid datorn ett tag och nördade, sen kollade jag på tv och åt frulle med mamma. Sen stack vi ut och gick en runda nere vid havet mot Strandbaden. Det va rätt skönt med lite frisk luft och att man va ute och rörde på sig lite. Jag tänkte cykla Hälsans Stig idag. Den är 8 km lång och det är tråkigt att gå så länge så jag ska ta cykeln och cykla istället. Då gör jag någon nytta idag i alla fall. Och sen ska jag kanske leka med Tobbe.. vi får se. ;p

ge mig..

Åh vad jag är sugen på att slösa en massa pengar på snygga kläder nu! Jag va nyss inne på H&Ms hemsida och glottade och de hade skitsnygga grejer där. När jag får min lön måste jag bara köpa nåt vårfint alltså, jag bara måste. ;) Fast jag ska lägga undan 2100 kr till Maltaresan så det är klart för at betalas in så fort som möjligt. Fy vad jag längtar till Malta! En veckas mys med Tobbe. <3 

Och så jobbade jag idag. Det gick bra, vi va nere vid Revet. Det va rätt kallt inne i skogen och jag som vaknade med en dum hals i morse. :( Hoppas det inte blir värre i alla fall..

Nu är jag hemma hos Tobbe. Han ligger i sängen och glor på tv och jag nördar vid hans dator. Schysst va? ;p Men jag tänkte vara lite mer social snart och lägga mig bredvid honom och mysa. Och jag ska tända ett ljus för Engla kl 21. Jag vill göra det på grund av vad som hänt, det är fruktansvärt enligt mig.

måndag

Så, nu har jag ändrat lite på min blogg.. igen. Åh, jag blir aldrig riktigt nöjd. :( Men nu får det vara så här ett tag tills jag orkar ändra igen.

Idag ska jag jobba, inte så många timmar men ändå. Då har man nåt att göra idag och jag tjänar lite pengar. Men det är bara kul att jobba. Vi ska vara nere vid Revet hela eftermiddagen. Det är ju skönt med frisk luft och barnen kan springa runt och leka i skogen. :) Jag tänkte snart hoppa in i duschen och bli lite fräsch. Sen blir det att köra till Jonstorp med mammas och pappas bil ;)

Fy alltså, igår erkände 42-åringen att han hade dödat Engla i Stjärnsund och en annan tjej som blev mördad för typ 8 år sen. Hur sjuk i huvet kan man vara egentligen? Jag sörjer verkligen för Englas familj. Man blir bara så arg och ledsen inombords. Jag finner inga ord..

helgen

Goddag ska man väl säga. Jag sov hos Tobbelobbe inatt. <3 Vi har umgåtts hela helgen, mysigt. Just nu nördar jag mig vid hans dator och han läser sin bok  Lone Survivor.

Igår åkte vi med pappa in till Ängelholm och mötte upp Stefan utanför hans och Jills lägenhet. Vi ville vara med och hylla röglekillarna till deras stora insats. De är ju uppe i Elitserien nu! Helt sjukt undetbart. Och killarna har humor i alla fall. ;) Det var riktigt kul att vara där. HD var där och vi blev såklart fottade, haha.
Och förresten, i fredes hade Stefan varit på Bogrens och fåt några löpsedlar med Rögle på. Så jag fick en och den sitter så fint på min vägg där hemma nu.


image79image80image81











 

Sen åkte vi hem med pappa och tog jobbebilen och körde till Fleninge där Tobbe kollade lite i deras jakt och fritidbutik. Sen åkte vi till väla och kollade lite, men vi båda är fattiga så vi bara åt lite och så. Så det blir inget HIF för oss idag, vi är panka. Blö, varför ska det vara så dyrt att gå på HIF? 140 spänn på ståplats, jag har inte ens så mycket kvar att leva på denna månaden. ;s men biljett till Malmö är fixat i alla fall. ;) Och jag måste kolla HIF - ifk norrköping om en vecka. Så då får jag väl snylta pengar av mamma och pappa. (a)

Sen drog vi hem till Tobbe. Vi kollade på The Butterfly Effect på 5an igår kväll. Den va ju inte dåligt skum? Den va heeelt snurrig, men ändå bra på nåt sätt. Äh, sen va klockan så mycket så vi somnade.

Ja, det va min lördag. Idag vet jag inte vad som händer, ska väl vara hos Tobbe ett tag till. ;p

fredag

Nu har jag sökt in till olika program till olika högskolor och universitet. Hoppas jag kommer in på något av programmen, det skulle vara nice. :)

Jag har jobbat idag, 9.30 - 15.30. Rätt mycket barn idag, men det är helt okej när det är fredag och det är jättefint väder. Då går tiden så snabbt och barnen kan springa av sig där ute. Jag fick även beröm idag av de som jobbar på Korallen, att jag är duktig och att jag sköter det jag ska så de slipper passa upp för mig också bara för att jag vikarie. Det är verkligen kul att höra. Då blir man en meter längre. ;)
Ska jobba på måndag också, 12 - 15.30.- Inte så lång dag men jag hoppas att jag får fler tider. Det skulle vara gött.

Nu är det helg, så himla gött. Och jag ska leka med Tobbe lite senare ikväll och ska nanna med honom. Han är ledig hela helgen. :)

finrummet nästa!

RÖGLE ÄR I FINRUMMET NU!
Fy fasen alltså, så glad jag är nu.
Glädjetårarna bara forsade ner för mina
kinder när det blev 3-1 till Rögle.


image76  image77


" RBK, kämpa på ååh, vi har gått upp i år! "



 


torsdag

Då är det snart helg.. igen. ;p Idag har jag jobbat, en ganska hyfsad dag. Megafint väder, lagom arbetstid och goa barn. Jobbade 9.30 - 15-30, det blir samma tid imorgon. Det är riktigt kul att jobba när man kan vara ute i det fina vädret med barnen och de gillar ju också det.
Det blir en hel del jag har fått jobba och kommer få jobba nu i april och det är gött. Det är roligt att jobba så man gör något om dagarna och tjänar sina egna pengar.

Ikväll är det match x2. HIF spelar borta mot Ljungskile (den matchen borde de vinna, tycker jag i alla fall annars är det lite kris) och Rögle möter Mora på hemmaplan. Fy alltså, om de vinner idag kan de gå upp till Elitserien! Helt sjukt, men då får de ha tur så att de andra lagen spelar kass. Pappa, Stefan och Jonas ska dit och vara på plats och se de gå upp en gång till kanske? Jag ska antagligen kolla på matchen hemma hos Tobbe. :D han har den tv-kanalen den ska gå på på sitt rum. Men då får vi se om hans internet inte är konstigt nu som det var i morse, för då kan vi nog inte se den. :( 

Aja, nu ska jag ner och äta något för mitt blodsocker är inte på topp just nu känner jag.  


tisdag

"rbk, kämpa på ååh, vi ska gå upp i år.."
Japp, det stämmer.. får jag hoppas. ;) De spelar mot mif om mindre än en timme. Om de vinner kommer de säkert gå upp till Elitserien. Så nu är pappa och Stefan skitnervösa. ;p

Jag har jobbat idag, 9.30 - 16. Riktigt go tid. Imorgon blir det en kortare dag, rätt soft det med. 
Snart kommer Tobbelobbe. <3 Eller jag kanske ska till honom? Äh, vi får se hur det blir. x)


måndag

Nu är det ny vecka med nya tag.. fast jag vet inte vilken vecka det är? x) I alla fall.. i morse ringde de från dagis och frågade om mamma kunde jobba men det kunde hon inte så de frågade mig istället. ;p Så jag ska jobba hela denna veckan, fast det är rätt korta dagar. Men det är jobb det med.. och pengar. :)

Jag har varit på videocorner ett bra tag idag och hjälpt mamma. Stefan skulle egentligen jobbat men han är sjuk så jag och mamma fick jobba istället. Sen drog jag till Kunskapsforum och läste i lite olika högskolekataloger. Nu vet jag vad jag vill söka till. :) Så det ska jag göra ikväll eller imorgon.

Strax så ska jag och pappa åka ut till Jonstorp och fira farmor som fyller 68 år idag. Men först ska pappa upp till sin revisor och sen ska vi snabbt inom Farhult och kolla på en bil som är till salu. Hoppas han är hemma som ska sälja den. Jag skulle behöva en egen liten bil nu. ;)

Sen ikväll blir det är leka med Tobbelobbe. <3 Blir kanske att man kollar Malmö - Rögle hos morbror Jonas imorgon. Han ringde innan till pappa och sa en massa som han och Tobbe hade snackat om idag på jobb. Jag fattade inte riktigt men vi får se.
Näe nu måste jag dra. Ha det!

viktigt!

Allsvensk hemmapremiär på Olympia för HIF och Rögle möter Brynäs i Ängelholm just nu. Blir det Elitserien för Rögle den här gången? Det åter står och ser på torsdag. Och om HIF vinner ikväll leder de Allsvenskan, vadå coolt? ;) Näe nu pirrar det i min mage, hoppas på vinst för båda skånelagen.

Nu ska jag ge Molly mat, ingen är hemma nu så jag får sköta det. ;p Snart kommer Tobbe och sen ska vi åka in till stan och kolla på HIF. Jag är så glad just nu! :D


image75

jag är redo

Här sitter jag i Tobbes mjukisbyxor och ett linne. Jag är redo för sängen, fast det har jag varit ett tag nu. Jag har kollat på that 70s show halva kvällen. Avsnitten börjar ta slut nu. :( Och så är det så långt kvar tills nästa säsong kommer ut. Blö, och det är ju jättelångt till I am legend också kommer ut på dvd här i Sverige. Att man alltid ska vänta så länge, fast.. väntar man på nåt gott väntar man aldrig för länge. ;)

Imorgon blir det fotboll och allsvensk hemmapremiär på Olympia. Så underbart härligt! Det är något speciellt när allsvenskan börjar och man ska följa HIF hela våren, sommaren och hösten. Detta ska bli HIFs år, så det så! :D Så imorgon är jag på Olympia 17.45 när de möter Halmstad, är du också det? Vi får hoppas på en favorit i repris som ska bli tradition.. en målfest.

Näe nu får jag lägga mig i sängen igen och kolla klart på that 70s show-avsnitten.
Jag lär väl somna innan dess. ;p Gonatt.

äntligen!

NU HAR DEN KOMMIT! :D Haha, jag är överlycklig, Nu är min kväll och mina lediga dagar räddade. Jag ska toktitta på That 70s show säsong 5 nu. Det är så grymt roligt tycker jag. Bara tre säsonger kvar nu..

Var nyss på väla med Tobbe. Han köpte nya kallingar, skitsöta. (a) Och jag köpte ingenting. Wow, haha.

Imorgon ska jag nog dra mig till kunskapsforum och fråga om hur man söker vidare. Jag kommer vara den enda i släkten Reinhold som läser vidare i så fall. Lite kul faktiskt. ;p

Näe nu kallar maten på mig. Haj!

torsdag

Haha, jag kan inte sova länge längre. Jag vaknade 7.15 idag och jag hade ingen tid att passa, så typiskt. Och sen om man ska jobba eller så, så att man måste gå upp i tid så vill man inte gå upp när klockan ringer. Men det är ju bra att jag går upp i tid så jag inte sover bort hela dagarna, så jag får se det positivt. ;)

Idag har jag spelat RollerCoaster Tycoon, spelat spel på zylom och på yahoo. Jag har helt enkelt nördat som tusan idag. Sen har jag kollat på tv (emmerdale är ett måste! x) och ätit frulle och fixat till mig, eller jag har inte fixat till mig helt. Det har jag inte orkat än. Jag får väl göra det snart för jag ska ta bussen in till stan om nån timme så ska Tobbe hämta upp mig där och sen ska vi till väla en runda.

Och nu är flygtiderna till vår resa till Malta klara. Så roligt det ska bli, och det var goa flygtider dessutom. Vi åker tidigt när vi ska åka ner vilket är rätt skönt så man kommer iväg i tid. Och hemresan är på kvällen och då hinner man sola och sånt på den dagen också. :) Hoppas det blri en bra resa, fast det är ju så längt kvar tills vi åker. :(

Näe nu får jag ta och fixa till mig och ta nåt att äta annars kommer jag bli skithungrig sen.

image20image74image73
   

onsdag

Blö, That 70s show säsong 5 har inte kommit än! Eller den har kommit ut men inte till Stefans butik. :( Hoppas den kommer imorgon, jag vill verkligen ha den nu nu nu! :D

Imorse vaknade jag hos Tobbe, sov där i natt. Så jag åkte med honom så släppte han av mig här hemma när han stack till sitt jobb. Jag gick direkt upp till sängen och somnade om igen pangbums. Jag sov från lite efter 6 till 9. Det behövde jag nog. Och stackars Tobbe som också var jättetrött idag som har jobbat hela dagen. :(

Idag har jag varit och hjälpt till på Videocorner. Det är bara kul för det är så tråkigt att bara gå hemma och inte ha nånting att göra. Sen handlade jag och mamma på ica och sen åkte vi hem och sen dess har jag suttit framför tvn och glott. ;p

Ikväll är det först Morgonsoffan kl 21.30 och sen är det Sverige pussas och kramas kl 21.55. Både Björn Gustafsson och Johan Glans x2! :D Tror jag? Men i alla fall.. de ska vara med i de programmen vad jag har sett på tv. Så det blir nog inte att jag sover hos Tobbe inatt då, för han vill nog helst sova då, tror jag.. hehe.

Och liten kom-i-håg till mig; jag måste fixa biljetter till HIF - Halmstad som är på söndag och till skånederbyt den 28e. Jag måste!

Näe nu ska jag spela RollerCoaster Tycoon. Det är old school som tusan. :)

ett klipp med Björn

Här är det från Morgonsoffan med Björn Gustafsson.


tisdag

Jaha, då var det tisdag idag då. Jag tänkte åka ut till väla och lämna tillbaka ett par byxor som inte var så nice. :(

Om en timme och 20 minuter öppnar bibblan och det är biljettsläpp till Björn Gustafssons show i november som ska vara på Tivolihuset. Jag köar inte för det känns inte så lönt, alla biljetter är ju redan sålda känns det som. ;s Så jag får väl ta och se honom vid ett annat tilfälle då det är lättare att fixa biljett. Jag som så gärna hade velat se honom, han är så grymt rolig. ;D Jag och mamma kollade innan på Morgonsoffan där han var med. Fy fasen va rolig han är! Allt han gör, gör att man gapskrattar. Nya Johan Glans?

Och igår vann mitt älskade HIF, tro det eller ej. ;) Näe men jag tror att de blir farliga i år och jag tror faktiskt det. Inte bara för att det är laget i mitt hjärta utan jag tror att de är på g i år. Jag säger bara; 3- 0! Ny seger på söndag? Självklart!

Näe nu ska jag väl duscha, tänkte köra förbi bibblan innan jag drar till väla för att se om där är mycket folk som köar.
Ses mates!

RSS 2.0