Vad ska jag göra nu då?

Jaha, då har jag kollat klart på alla mina Grey's Anatomy-boxar ( jag som segade med de för att dem skulle vara länge ) och jag har även läst ut båda böckerna med Cecelia Ahern, ni vet hon som har skrivit boken P.S I love you? Jag älskade den boken och nu har jag då även läst ut hennes andra bok Där regnbågen slutar. Alltså, läs hennes böcker! Jag tycker annars inte om att läsa böcker men hon är ju sjukligt duktig för att vara så ung. Hon har även skrivit fler böcker men de är inte översatta på svenska ännu, och jag är inte så bra på engelska så jag får väl hia mig lite och vänta tills de översätts ( om de någonsin blir det? ) I så fall får jag försöka läsa de på engelska. ;p

Så nu vet jag inte vad jag ska göra på min lediga tid, jag kan ju inte bara sitta vid datorn för då blir man helt seg i bollen.

Jag va nyss ute i solen lite, jag ger inte upp. Jag tar vara på de soliga dagarna vi har kvar och jag behöver dessutom bättra på min bränna sedan Malta så den inte försvinner. Det är fortfarande sommar så jag låg ute på trädäcket och solade med bikinin på tillsammans med Mollybus. Imorgon är det september och det går väl snart mot höst. Gött på ett sätt tycker jag, det är mysigt med hösten när det är lite småkyligt, blåsigt och mörkt ute. Man kan sitta inne och kolla på tv eller mysa framför en film. Men när regnet kommer och blir till överdrift är det inte kul längre, när det går mot vinter och snön lägger inte sig utan blir bara jätteblaskigt istället. Äh, nu ska jag inte klaga. Man får ta dagarna som de kommer helt enkelt. :)

   


fredagskväll

Jag kom nyss hem från Helsingborg, jag och Tobbe va där för att kolla Arn - riket vid vägens slut på bio. Den va sjukt mycket bättre än ettan, för omväxlings skull va tvåan bättre än ettan vilket det inte brukar va med vissa filmer. ;p Se den!

Nu sitter jag här ensam, Tobbe ska iväg tidigt imorgon och jag ska jobba imorgon så vi ska nanna tillsammans imorgon istället. :) Så imorgon blir det jobb på Skivlagret på Väla, nice.

Ha en fortsatt bra kväll. Jag tänkte väl kolla klart på Grey's Anatomy. Har bara två ynka avsnitt kvar, så kör igång säsongen på kanal5 nu bums. Jag är som besatt av Grey's, hah!


blö

Vadå tradigt väder ute? Det är faktiskt fortfarande augusti, Sveriges värmaste månad typ. Så hit med solsken tack! ;)

Nu ska jag bara göra vid mig snabbt och sen ska jag jobba ett litet tag på dagis. :)

;*

Måste bara uppdatera lite snabbt nu innan Tobbe kommer.
Gå in på sidan, http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=5201, den är verkligen skitbra. Man samlar ihop poäng och får presentkort till kläder. Man får till och med poäng när man loggar in, fråga mig inte hur och varför men det upptäckte jag precis. ;p Skitkul, testa det! :)

Näe nu ska jag kolla på HIF. Ni måste vinna, okej?!

hemma igen

Yeah nu är vi hemma.. eller vi kom ju hem i torsdes natt men har inte haft tid att uppdatera här. ;p

Igår började dagen med att gå upp och ringa en massa samtal, hah. Sen kollade jag lite på internet och så. Sen va det att snabba sig med att äta, duscha och göra vid mig för jag skulle jobba på Skivlagret kl 13 - 17 men jag jobbade över till 18. Jag och Tobbe växlade tillbaka våra euros som blev över till svenska sedlar. Nu är man rik!

Igårkväll mös jag och Tobbe lite här hos mig, och nu är han på väg till Sthlm. Saknar dig, mitt allt! <3 Fast vi har ju varit med varandra nu i en hel vecka så ett dygn ska vi väl klara oss? ;)

Idag blir det slappedag, orka göra nåt i detta vädret? Så jag ska få undan mina grejer lite från resan och ska väl hänga framför datorn eller Grey's Anatomy. Jag har varit utan det i mer än en vecka nu.

Förresten så såg jag P.S I love you här hemma imorse. Så besviken jag blev, den va ju inte alls som boken och jag älskade boken ( och det är inte ofta jag älskar en bok ).

lördag

Idag har jag och Tobbe varit på Väla. Vi köpte sån solskyddsfaktorkräm och jag köpte nya rakblad till min Venus Breeze. :) Nu ska vi bara packa och växla pengar. Nu är det nära.

Ikväll blir det Mamma MiaSagabiografen här i Höganäs med mamma.. om där är plaster kvar. ;p Hoppas det!

long time, no see

Oj, det va längesen jag uppdaterade. Jag har inte hunnit alltså. Jag är helt inne i Grey's Anatomy. Dessutom har jag jobbat och lekt med Tobbe. Jag ska uppdatera senare.. när jag hinner. ;p

Förresten så blev det ingen utgång med Caroline nu ikväll, lite tråkigt. :( Så jag, mamma och pappa gick ner till Kajkanten nere i hamnen och åt jättegod mat. :)

20 freaking år!

Japp du läste rätt. Nu är jag gammal. Nu är jag så gammal så jag får handla på Systemet själv. ;) Jag är jättenöjd för mina presenter jag fick, de va jättefina och allt. Fick massor av pengar och presentkort också. Tack alla för igår! :D

På fredag blir det nog utgång med Carro, vi får fira lite plus att vi har inte setts på evigheter.. så vi måste ses!

Nu i veckan blir det jobb på dagis igen, jäij! Det va rätt längesen, så jag ska jobba där hela veckan på 75%. Kul att vara tillbaka fast jag trivs på Skivlagret på Väla också.

Jag tänkte bara skriva av mig lite, kände för det lite. Men nu tänkte jag spela lite och nörda mig vid datorn, as usuall. ;)

RSS 2.0