onsdag

Min dag startade med att jag vakande upp i min säng med min älskling  bredvid mig. Hur mysigt som helst ;* Jag gjorde vid mig och vi åt frulle tillsammans. Sen körde han mig till jobb. Jag jobbade 9.30 - 15.30 idag med. Det är kul som tusan att jobba på dagis. Sen hämtade Tobbe mig när jag slutade. Vi drog hem och så. Jag köpte en ny almanacka så jag ska komma ihåg alla tider ;s Hehe, sen mös vi lite. Spelade xbox och glodde på tv. Sen drog Tobbe hem för att äta och jag skulle också äta. Så ikväll ska jag nanna eeensaaam i min stooora säng :/ Hehe, men vi ses imorgon.. Och på fredag ska Tobbe börja på sitt nya jobb.. Där min morbror jobbar (H).

Jaja, nog snackat om det.. Ska spela lite spel på datorn nu och glo lite på tv. Ska lägga mig tidigt idag, jobb imorgon med :) Det är kul att jobba men jag saknar OP3 :/
I'll be back!


tisdag

Då har man jobbat idag med :) Tobbe både lämnade mig och hämtade mig, han är så snäääll. (a) Vi fikade på Bosse Bagare, mysigt. Sen drog vi till videocorner och hyrde film, "Black sheep"  blev det. Tobbe släppte nyss av mig. Jag ska äta lite hamburgare och pommes nu och han ska också hem och äääta lite. Sen ska vi mysa och glo på filmen.
HAH, men i alla fall... kom som sagt hem nyss och tvn stod på.. Det var ett program som hette supportersång. Det handlade om mff ;s Shit va pinsamt. De filmade deras klack och några supportrar. Såg ingen Hampus i alla fall. Men fan va sunkigt. I deras supportershop har de mff-kondomer. xD Det var ju i och för sig bra så det inte föds fler mffare. ;) hah.

Näe nu ska jag äta med mina päron.
I'll be back!


måndag

I morse när jag sov megagott i Tobbes säng ringde det från Korallen.. jobb hela veckan! ;D Så sjukt gött, massa pengar på mitt konto nästa månad. ;) Så jag jobbade idag 9.30 - 15.30. Ska typ jobba så hela veckan. Soooft!
Jaja, tänkte spela lite spel på datorn nu. Sen blir det nog att man ska umgås med Tobbe senare ikväll. :) Mysigt värre.

Utgång den 8e februari med tjejerna.. om nån ville veta. ;) Ska bli sjukt gött. Partaja, snacka skit och bara ha roooligt. Så jag får se till så att jag har mycket pengar kvar tills dess så jag kan dricka litta. ;)

Hm nu har jag inte mycket mer att skriva, för mitt liv är tråkigt ;o Näe men..
I'll be back!

söndag

Igår var jag på väla och ikea med min nutte. Tobbe köpte ett nytt datorbord till sitt rum, det va najse. ;)
Jag införskaffade lite stuff från väla:

* En ny skjorta
* Nya najsiga armband
* Nya skor, såna stövlar typ. Älskar sånna ;D
* Ett vitt linne
* Cider på systemet

Ja det va väl det ;p shoppa är så kul, hehe. Speciellt när man handlar för sina egna pengar man har tjänat själv. :)
Sen på kvällen när vi hade varit iväg i typ flera tusen timmar stack vi inom mig och slängde av grejerna jag hade köpt. Drog sedan vidare hem till Tobbe och meckade ihop hans datorbord. Vi gjorde typ inget på kvällen, Tobbe förlorade på ebay. Han budade på en snygg jacka som någon annan han buda högre på. Synd :/ Vi drog till videocorner men hittade ingen bra film.

Nu sitter vi här, jag bloggar lite och kollar på sällskapsresan när de är i Nueva Estocolmo.  Sällan vi kollar på den? ;)
I'll be back!


fredag

LÖNING IDAG! :D
Har nyss slutat jobba för idag, jobbade 7.45 - 15.30. Soft tid :)
Så nu ska jag snart till banken och ta ut pengar och kanske köpa biljett till HIF - PSV Eindhoven @ Olympia ;)
Tobbe ligger och slöar i min säng ;p Sötnöt som han ääär.

Bio tonight. Soft, hoppas den är så bra som den verkar. Jag vill inte bli besviken :/ Haha.


image3



I'll be back!

torsdag

Idag bestämde jag mig för att fixa till min blogg igen!
Jag kan inte låta bli. Blogga är rätt tråkigt egentligen.. men jag är som jag är.
Så vi får väl se om jag bloggar mycket eller inte.

Men i alla fall.. det är nytt år, nya tag, nya förväntningar..
Och i år ska HIF vinna sm-guld och där med basta. ;)
Jag ska hitta ett redigt jobb i år, men iofs så jobbar jag rätt mycket på dagis i Jonstorp. Det är roligare än vad jag trodde. :) Sååå gulliga bebbar. Har funderat på att läsa vidare till förskollärare.

Här sitter jag kvart över elva på kvällen och jag ska upp och jobba imorgon ;s Får väl ta och lägga mig snart så jag orkar. Jag måste ha mina minst 6 timmars sömn (helst över 8 timmar ;) annars blir jag tjurig. x)
Bio imorgon kväll med Tobbe my love. ;* I am legend. Den verkar skiiitbra. :)

Hoppas ni gillar min blogg. ;)
I'll be back!

RSS 2.0