lördag

Uppe i ottan, javisst! Tobbe började nämligen att jobba kl. 6.30 i morse och jag sov hemma hos honom så jag fick gå upp med honom. Inget mig emot.. faktiskt. ;p Jag kom hem vid 5.30 och så satte jag mig vid datorn och spelade lite.

Sen åt jag frulle med mamma och pappa och då bestämde jag mig för att åka till Ängeholm och kolla om vår resa verkligen är betald och så. Och det var den, vilken tur! Sen gick jag runt på gågatan och kollade i lite affärer. Det blev lite inköp också. Jag bara slösar heeela tiden. :( Blö, men det är kul med nya grejer. Det blev i alla fall inga kläder köpta idag. Tobbe kom och mötte mig i Ängelholm och körde med mig till Höganäs igen.

Jag var på videocorner en runda också, mamma jobbar idag för pappa och Stefan är och kollar hockey. Känns lönt? De har ändå inget att spela för, men de är rögle-nördar så. ;p Men man kan ju hoppas att de vinner ändå.
Jag fick boken "P.S jag älskar dig" av mamma idag. Den verkar vara så bra.

Snart kommer Tobbe hit en runda. <3 Men han ska hem ikväll igen för imorgon ska han till Borås tror jag och spela. Så det blir väl lite mys hemma hos mig ikväll. :)

Näe nu ska jag ge Molly lite mat. Det är tid för det nu. Kl 17. Det är viktigt att det blir gjort just nu. ;)
Blö, känns som att detta inlägget är tråikgt. Jaja, ses!


fredag

Vilket fin väder måste jag säga. Sol och några plusgrader, så ska det vara. :)
Mormor och morfar kom innan med frallor och hälsade på. Nu ska jag och mamma åka till Väla och kolla lite i affärerna. Där kommer säkert vara skitmycket folk.

Inte för att skryta men.. Granen svarade på min fråga på hd:s chatt idag! :D HAH.
image67

Näe nu måste jag dra.

slut i rutan

Nu är det slut i rutan för min del på Musslan. I alla fall på detta vikariatet jag har haft där i 4 veckor nu. Det är lite tråkigt, jag vill ju jobba mer. :( Jag trivdes så bra där. Hoppas de ringer från dagis nästa vecka så man kan jobba lite.
Jag kom typ nyss hem.. eller näe, jag kom hem vid 17. Sen har jag ätit riskakor med ostmask. Gott som tusan!

Igår hann jag inte blogga, orkade inte heller för den delen. Jag var hos Tobbe hela kvällen plus att jag hade jobbat från 7 till 16.30, så jag däckade i Tobbes säng tidigt på kvällen. x) Det gör jag typ varje gång jag har varit uppe megatidigt och jobbat hela dagen. Men det är kul att jobba med barnen på dagis. Jag är lite sugen på att läsa vidare till nåt med barn, typ förskollärare eller lärare eller nåt. Jag är så kluven. Det är inte lätt att veta vad man vill göra med sitt liv.

Ikväll blir det bara att slappa, är ensam hemma. Pappa är på hockey med Stefan och mamma står i butiken för Stefan är på hockeyn. ;p Så jag får väl laga mat själv och glo på tv sen och slösurfa vid datorn. Och Tobbe börjar tidigt imorgon och jag är ledig ( vad jag vet än så länge ) så jag är inte så sugen på att gå upp typ 4, hehe.

Det går faktiskt bra med mitt godisätande. Jag är inte alls sockersugen mer. Eller jo, lite ibland när man är megahungrig. Då vill man bara slänga i sig ett stort marabouchoklad eller nåt. Men jag har bestämt mig att jag bara får gotta mig på lördagar, så vi får se hur det blir med det. Jag är stolt i alla fall. :)

shopping

Idag har jag jobbat, 7 -13 bara. Imorgon blir det längre.. då ska jag först jobba 7 -13 på Musslan och sen 13.30 - 16-30 inne på Korallen. Det blir en lång dag men det klarar jag. Inget påsklov här inte. ;)

När jag ahde slutat idag åkte jag med mamma hem för hon hade varit på Korallen idag. Sen när jag kom hem tog jag pappas jobbebil och körde till Väla. Jag var riktigt shoppingsugen idag. Det blev lite grejer jag köpte faktiskt:
 ~ En topp typ från H&M.
 ~ Hello Kitty-trosor från H&M.
 ~ En liten väska från Ur och penn.
 ~ Ett par byxor från Bik Bok. 
 ~ En UCLA-tröja från Bik Bok.
Och sen fick jag hämta ut lite grejer till Stefan på skivlagret som han behövde till butiken.
Så nu har jag inte råd att handla mer kläder på typ flera månader. ;) Näe men typ..

Tobbe kom och mötte upp mig på Väla när han hade slutat jobba. Så vi gick där en runda och pratade lite. :) Han kommer snart hit hem till mig. Vi ska leka och sen nanna här hemma hos mig. Mysigt. <3


ego?

Jaha, då va påskhelgen över. Den avslutades hemma hos Tobbe. <
Jag körde hem till honom och så va vi där. Vi fick våfflor av hans mamma och sen kollade vi på filmer från när Tobbe och Sara va små, så gulligt. ;) Sen åkte jag hem för pappa ringde och sa att det va halt på vägarna. Jag körde inom mamma på videocorner. Hon kollade på Parlamentet och vem var inte med om inte Björn. Haha, han va så gullig. Han började gråta i tips från coachen. Han är Sveriges nya entertainer. Lätt! ;D

Nu har jag bestämt mig. Jag ska sluta att småäta en massa skitmat och sånt på vardagar. Så nu får jag bara vara onyttig på helgerna och då ska jag inte feta heller, utan bara äta litegrann. Jag måste få bort mitt sockerberoende och man vill ju ha fin kropp när man ska åka till Malta. x)

Blö, nu får jag väl slösurfa lite och skriva med Tobbe på msn innan det är dags att lägga sig för imorgon väntar jobb. 7 - 13. Gött. :)

image66  image63

annandagpåsk

Idag är det sista lediga dagen på denna långledigheten. Det har varit skönt att vara ledig så länge. Man är riktigt utvilad. :) Och varför måste det snöa? Nu vill jag ha våren, värme och allsvenskan. :D

Imorgon är det jobb som gäller och det är en kort dag, 7 - 13.

Senare ska jag leka med Tobbe. <3 Så jag får väl hoppa in i duschen snart och göra vid mig. Jag ska bara spela en runda till..


läggdags?

Klockan är ju inte så jättemycket men jag har vänt från att ha varit en nattmänniska och har istället blivit en morgonmänniska. Herregud säger jag! Jag och Tobbe kunde vara uppe nätterna långa och glo på tv och film och sova fram till eftermiddagen. Men nu är det ändring på det och det är tack vare våra jobb. x) Även när jag är ledig vaknar jag runt 9-tiden. Det kvittar hur sent jag än går och lägger mig, jag vaknar alltid vid 9 eller tidigare. Det är ju faktiskt bra tycker jag. :) Orka vända på dygnen?

Idag har jag lekt med min älskling. <3 Vi kollade på film och åt en massa chips.

I alla fall.. min blogg börjar bli poppis. Hela 22 st besökare idag.
Det är faktiskt rekord för mig och min blogg. Jag hoppas att fler
är nyfikna på min blogg och kommenterar lite ibland. :)

Näe jag ska väl fortsätta med mitt spelande på king nu. Jag äger ju på spelen där. ;) Och sen ska jag lägga mig i sängen och somna till musiken från min ipod. :) Eller jag kanske ska somna till nåt tvprogram? 


söndag - påskdagen

Haha, jag sitter här och läser på tjuvlyssnat.se. Jag tycker att det är så sjukt kul att läsa sånt som andra har sagt. Jag har till och med lånat boken på bibblan för ett tag sen. Man sitter där och skrattar för sig själv. :)



Öresundståget Malmö-Helsingborg

En tjej och en kille ~17 diskuterar kända personer.
Först pratar de om musiker och komiker, sedan kommer de in på
personerna som finns avtecknade på de svenska sedlarna.
Tjejen: Vad heter nu hon på tjugan?
Killen: Öh... ja vad fan är det nu... Zelmerlöw?


Café, Göteborg

En mamma och hennes barn ~5 går fram till kassan för att beställa.
Barnet: Vii skaaa haa tre negerbollar!
Kassörskan: Här har vi inga negerbollar! Här har vi bara chokladbollar.
Mamman: Åh, jaha. Då ska vi inte ha något.
Mamman tar barnet i handen och marscherar ut.

Buss från Karlstad

Tre tjejer ~14 sitter längst bak i bussen.
Tjej 1: Gud vad många som handlat på Swebus.
Tjej 2 och 3 kollar konstigt på tjej 1.
Tjej 2: Det är ju påsarna man slänger skräp i.
Tjej 1: Oj...


Utanför IKEA, Ödåkra

Två tjejer ~14 står och pratar.
Tjej 1: Är din mamma steriliserad?
Tjej 2: Nej, hon är sjuksköterska...


Buss Oslo-Stockholm

Tjej och kille ~18, som verkar vara ett par, sitter och diskuterar skolan.
Killen: Vet du något om Zimbabwe?
Tjejen: Vem var det nu igen?
Killen: Det är ett land...
Tjejen: Jaha...
Tystnad.
Tjejen (lite stolt): Jaja, men jag vet i alla fall att det stavas med S!


Gröna linjen mot Farsta Strand

Tjej ~20 (till sin kompis): Det tråkiga är att jag aldrig kan berätta för honom
att jag är gravid eftersom han aldrig är online på MSN!


söndag - påskdagen

Idag är det då påskdagen. 
Igår var det påskfest hos mormor och morfar. Jag va såklart taxi både dit och hem.
Jag, Jay och Niklas hade väl kul. Vi är de tre kusinerna (och Tobbe). ;p Ett litet skämt vi körde med igår. Haha, vårt lag hette nämligen så. Vi hade Tobbe med i tävlingen fast han inte var med. :(  Men i alla fall.. vi tre satt och nördade oss hela kvällen på mormor och morfars laptop.

Idag ska jag åka hem till Tobbe och träffa honom, min lilla sjukling. :( Hoppas han blir frisk snart.
Pappa ska ha datorn vid tretiden för han ska se Rögle spela mot Brynäs online på internet. Vi har inte den kanalen den ska visas på så han får kolla på internet. Haha, jag trodde han skojade med mig igår när han sa: Louise, imorgon vill jag ha datorn vid tretiden. Och jag svarade: som om. ;) Eftersom pappa inte vet hur en dator fungerar så trodde jag inte på honom.


lördag - påskafton

image47
Glad påsk allesammans.

Jag är typ nyss hemkommen från Tobbe. Han är fortfarande lite sjuk så jag åkte hem så han kunde vila i fred. Ikväll ska jag på påskfest hos mormor och morfar. Vi får se om Tobbe hänger med, men tror inte det. :(

Nu sitter jag här hemma på rummet, sitter vid datorn och nördar mig och spelar spel. Tänkte fixa lite på bloggen också. Finslipa den litegrann. ;p Kollar på sjukhuset också på tv, det är intressant.

fredagkväll

Ändrade planer. Det blev en liten påskfest här hemma men Tobbe kom inte. :( Han är hemma och är sjuk och han hostar hela tiden. Stackars min hetboll. :( <3 Jag vet inte om jag ska köra till honom nu ikväll men det blåser så mycket ute. Jaja, jag får se vad vi kommer fram till.

Vi har ätit god mat här hemma i alla fall. Tagliatellpasta med kycklinggryta. Jag vet inte om jag har rätt men gott va det. :D Ingen påskmat direkt men imorgon ska vi till mormor och morfar och där blir det påskmat.

Och förresten, Rögle krossade malmö.. IGEN! ;) Det kan inte vara lätt att vara sämst.

fredag - långfredag

Idag är det långfredag och dagens namn är förståeligt, det vill säga att det är en seg dag. Allt är typ stängt, vädret är skittråkigt och jag är ensam hemma. Okej, Molly är hemma men ändå. ;p Jag har bara suttit här vid datorn, spelat på king.com, lyssnat på musik, slösurfat lite, varit ute med Molly och duschat.

Snart ska jag dammsuga hela huset. Jippi. Mamma jobbar så jag fick göra det. Vi ska ha typ påskfest ikväll så Stefan, Jill och Tobbe kommer hit. :)

KÄMPA RÖGLE, KROSSA MALMÖ!
Rögle spelar just nu hemma mot mif och tyvärr så står det 2-3 till Malmö nu. Blö. Rögle måste ju vinna idag om det ska bli en spännande kvalserie. Just nu är pappa och brorsan på matchen och de är säkert inte så himla glada just nu.
Jag hoppas på vinst i alla fall!


image43image45image44
 

torsdag

Då va denna jobbeveckan slut. Nu är det fyra dagars ledighet som gäller. Det ska bli så skönt.

Idag var det påskfest på dagis. Alla va utklädda påskkärringar och kycklingar och alla var så himla söta. Så på förmiddagen va vi ute på gårdarna och hade olika stationer med olika aktiviteter. Det va rätt svårt för de allra minsta barnen. De ville hellre leka med snön. ;)
Sen kom påskharen och kycklingen och hälsade på och gav oss påskägg men det gillade inte några av barnen. De blev så rädda. :( Men vi hade kul ändå.

Hela den här dagen har gått så fort. Jag blev hämtad av pappa efter jobb och sen åt jag och sen körde jag till Tobbe och var där en runda. Han är lite sjuuk. Stackars min hetboll. :( Krya på dig älskling. <3 Så jag körde hem i busvädret efter att vi hade däckat i Tobbes säng. ;p

Nu tänkte jag sova lite, är riktigt trött. Så jag får sova ut lite imorgon. Gonatt!
Glad påsk förresten.

tisdag

Idag har jag jobbat. Som jag har gjort nu typ 3 veckor i rad på samma ställe. ;p Det är mysigt att jobba på dagis. Fast jag vet inte om jag vill jobba med det resten av mitt liv.

Igår var det "premiär" att kunna söka till högskolor/universitet. Jag ska söka i alla fall. :) Det lutar åt sjukgymnast. Det skulle vara kul. Man blir nog mer självständig och säker som person om man pluggar vidare plus att det är ett yrke jag skulle kunna tänka mig att arbeta som i flera hundra år. ;p Så ja.. jag ska söka till sjukgymnastutbildningen och så får jag se om jag kommer in.

Igår va det snöstorm. Fy alltså, det var inte kul att köra i det plus att pappas bil va död när jag skulle köra hem från jobb igår. Jippi. Det va ju knappast kallt att sitta i den bilen utan värme och bilen bara vajade fram och tillbaka av blåsten. Så morfar kom med startkablar efter typ en halvtimme. Så fick vi igång bilen och jag körde hemåt. Väl hemma kollade vi om den funkade om jag stängde av och på bilen men näe det gjorde den inte så nu har den varit på lagning. Men den funkar ändå inte som den ska så jag vågar inte köra med den till jobb längre. :( Nu får jag ta bussen hädanefter igen. Näe nu vill jag ha vår och allsvenskan!

Alltså, bilddagboken är rälig. Inte alls kul när den är så ful. Varför kan ingen communitysida behålla sin gamla vanliga design? Blö, och jag pallar inte bli medlem på engelska bilddagboken heller. Dagens i-landsproblem, jag vet.. men jaja. Får väl stå ut. ;p

Nu får jag fixa till mig litta innan Tobbe kommer och hämta mig. Ska nanna hos honom i natt. <3


image41


måndag

Jag har haft mitt körkort i snart 2 veckor. Jag har varit med om en hel del ska jag säga.
Jag har kört i snöstorm, kört i dimma och varit med om att motorn strejkar. Sen har det ju varit bättre väder annars men ja.. det har varit en upplevelse. ;p

Fy fasen, jag orkar inte med detta snöovädret. Allt blir bara bajs! Har nyss ätit, var hos Tobbe en snabbis innan för jag lämnade honom hemma hos sig för hans bil strejkar också. :/ Så jag va tvungen att köra hem igen så jag slapp köra om det blev värre väder. Blö. Men jag får leka med Tobbe imorgon istället. :)

Nu ska jag sitta och löka på msn, får hålla kontakten med Tobbe där istället. ;p Och jag ska feta i mig lite marabou nonstop, mums. Sen får det väl bli att man somnar till nåt tv-program sen när det är läggdags.

lördag

Taxi Louise till er tjänst.
Haha näe, men jag ska vara taxi idag. :) Först ska jag ut till Tobbe och hämta honom. Sen ska jag köra till Viken med Tobbe, mamma och pappa. Vi ska nämligen på kusinkalas. Malin 20 år och Patrik 18 år. Grattis på er! Och sen ska jag köra hem inatt. Jag dricker ändå inte på kusinkalas. ;)
Och inte nog med det.. imorgon ska jag nämligen hämta Stefan i Ängelholm. Nu uttnyttjar alla mig nu när jag har fått mitt körkort. ;p

Så nu får jag skynda mig och fixa till mig om jag ska hinna.

fredag

Jag säger bara; Johan Glans!

Han är så sjukt rolig. Jag skrattade bara jag såg honom komma ut på scenen. Man skrattade ju konstant alltså. Måste se honom igen. :D Jag tänker inte skriva in nåt skämt han drog här för om någon som ska se honom någon annanstans kanske inte vill veta det nu i förväg så..

Hoppas showen kommer ut på dvd eller nåt sen för då ska jag köpa den. :D


fredag

Hej och hå, idag är dagen jag väntat på. 
Johan Glans! :D

Vi ska snart åka in till Ängelholm för att se hans show, world tour of skåne heter den tror jag.
Hoppas det blir roligt, fast.. han är väl alltid rolig? ;)



                                                              image40

onsdag

Granen is back! :D I alla fall fram till EM börjar. Fan va gött. Vi behöver dig.

Kom nyss hem, jag körde till jobb idag. Skitgött att slippa vänta på bussen och sånt skit. Hoppas jag får låna pappas bil fler gånger. (a) Fast jag skulle ju egentligen velat ha en egen bil. :) Men det kommer väl längre fram.

Näe nu ska jag ner och kolla på tv och äta cookies. ;p


                                        image37      image39

tisdag

Jag låg nyss i sängen och försökte blogga med mobilen men det funkar inte, blö. Men i alla fall.. Jag zappade lite och så kollade jag lite på 6an och där va Baxter med i deras fotbollsstudio. Jag har inte riktigt fattat att han inte är tränare i HIF längre. Saknar honom faktiskt. :/ och jag saknar Tobbe med. <3

Näe nu ska jag somna till Scrubs. :)

söndag

Nu har hela helgen gått också.
I fredags jobbade jag hela dagen typ, 8 - 16.30. Sen kom pappa och jag fick köra hem från jobb med jobbebilen. Den är så soft att köra, den är inte jobbig alls. Alltså är den bra för mig som är nybörjare. Nackdelen med den är att där är kupé så man kan inte kolla i backspelgeln så man får använda sig utav sidobackspeglarna. Men det går bra det med. :)

När jag väl kom hem i fredes va det att duscha, fixa till sig och äta lite mat för sen var det utgång med Caroline i Helsingborg. Vi turade, drog till Steakhouse och sen stack vi till Stinsen. Och vi fick skitbilliga drinkar av Henrik. :D Stefans barndomskompis. Tack för en trevlig kväll!

Igår, lördag, var jag med Tobbe. Vi drog till Helsingborg för han skulle kolla i nån skivaffär som hade gamla skivor och sånt. Gick typ halva centrum runt men till sist hittade vi affären. Tobbe körde med pappas jobbebil in för jag vågade inte köra ifall jag hade alkohol kvar i blodet. ;p Efter det stack vi till Väla. Vet inte varför men vi va där ett tag, haha. Och jag körde hem. Stolt som jag är. Det är kul att köra. Känns helt overkligt att man äntligen har körkort. :)
Sen resten av dagen/kvällen var vi hos Tobbe. Vi glodde på tv och åt en massa onyttigheter.

Och idag då, då drog vi till Väla igen. x) Just det, vi var på väla igår för att boka klipptid åt Tobbe. Men så hade de tid idag istället så vi drog dit idag så han klippte sig. Så fin han blev. Jättegullig i sin nya frisyr. Puss på honom. ;*
Medan han klippte sig gick jag runt och kollade i affärer. Jag köpte ett par byxor ( som sitter bättre än de andra jag nyss köpte ), en UCLA-tröja, ett linne och några strumpor. Alla mina strumpor slits ut skitfort. :/
Sen körde jag hem Tobbe till sig.

Imorgon är det jobb på dagis igen. Det är kul. :) Får se om jag ska köra till Tobbe ikväll, får se om vi hiiinner. Annars får jag väl sitta hemma och underhålla mig med nåt, typ kolla på tv eller spela spel på datorn. ;p


fredag

Jobb idag, 8 - 16.30. Jag sov oroligt inatt så jag kommer nog vara rätt trött idag. x) Fast det kommer nog inte bli en jobbig dag för där brukar vara lite barn på måndagar och fredagar.
Näe nu ska jag gå till Bosse Bagare och hämta bullar som ska med till dagis.

Sen ikväll är det utgång med Caroline! :D


torsdag

Här sitter jag halv 8 på morgonen redan klar för att ta bussen till Jonstorp. Och näe, jag kunde inte köra ut själv för mamma har bilen och hon börjar en timme tidigare än mig. Det är inte så vanligt att jag redan är klar så tidigt innan jag ska sticka för jag är världens segaste på morgonen. Fast det är bara för att jag sov hos Tobbe i natt. <3 Hans klocka ringer alltid halv 6 så jag har varit vaken i två timmar redan. ;p Det ni.. 

Så 8.12 går bussen till Jonstorp. Så segt att jag är framme redan halv 9 när jag inte börjar förrens 9. Blö, nu hade jag behövt en skruttibangbang-bil. :)

onsdag

Åh nu vill jag ha en bil. ;p heh, får väl låna mamma och pappas bil. Nu ska jag köra runt Tobbe överallt. Får ju ställa upp för honom som han har gjort för mig. :) Så nu får jag spara till en skruttibangbang-bil.
Förresten så kom pappa nyss hem och han hade tårta med sig. :)

Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Hero med Charlotte Perrelli. Hon måste vinna Melodifestivalen. Lätt den bästa låten i tävlingen. Hon är proffsig. :) 


Och på fredag är det utgång med Caroline igen! :D
Det blir bara vi två som vanligt, hah. Men det blir najse. 
Vi får fira våra körkort nu. ;)

 

onsdag


Idag är jag världens lyckligaste Louise. Jag har fått mitt körkort idag! :D
Nu kan man köra runt i en bil utan att där sitter någon bredvid och säger hur man ska köra. ;)
om jag hade kuggat hade jag fått köra upp den 21e maj annars.
tack för att jag klarade det idag!


måndag

Ny vecka. Ny månad (typ). Detta betyder att jag ska jobba på musslan hela mars. Vadå gött? Det är verkligen skönt att jag nu ska vara på ett och samma ställe i en hel månad plus att jag kommer tjäna goa pengar. Idag jobbade jag 7 - 13. Rätt soft tid.

Sen åkte jag med bussen till Höganäs. Jag gick inom lite affärer och letade efter en kuvertväska. Det finns inte nåt fint i Höganäs. Skärpning! Måste man åka in till Helsingborg för att kunna köpa kläder och accesoarer? Näe jag tycker att Höganäs ska skaffa sig lite moderna klädbutikskejdor eller nåt. det skulle vara bra. :)

Näe, nu ska jag glo på tv och äta lite riskakor. ;p Och orka detta pissevädret. Ge mig våren.

söndag

Näe nu får jag sova. Ska lägga mig i sängen bredvid min hetboll. <3
Jobb tidigt imorgon för både mig och Tobbe. Och jag har nya lakan i min säng. Alltså kommer man sova som en gud i natt. Haha.


Jag hittade en söt seriesnutt från Zits. Den serien är nice och finns dessutom i HD. :)

image35

söndag

Blö, nu ska jag gnälla lite.
Jag är så trött på att jag inte har några snygga kläder. Och när man är ute och ska handla kläder så finns där inget snyggt. Åh, fan vilket i-landsproblem men det är jobbigt. :( Känner mig som en sunkig jävel som går runt i gamla kläder hela dagarna. Så.. ge mig vår och sommar. Ja värme överhuvudtaget så man slipper en massa jeans och sånt så man kan gå runt i linne och shorts typ. Det är grejer det! :D

Var ju på kusinkalas igår. Det va trevligt. Det va längesen man umgicks och pratade så det blev en lång kväll. ;p
Fast Patrik dissar oss nu för tiden. Han har inte varit med på kalasen på länge. Äh skit i det, ska till honom och Malin nästa lördag för då fyller de 18 och 20 år. :)

Ska leka med Tobbe idag. Vetifan va vi ska göra men det löser nog sig. ;p Sen blir det pizza ikväll sa pappa, haha.

lördag

Idag är det lördag.
Jag sov hos Tobbe inatt. <3 Vi kollade på 1408. En helcpfilm. Kollade på Robins också. Fy fan va roligt det va alltså! Bästa på länge, måste fan se reprisen också. :D

Tobbe körde hem mig tidigt. Så jag har övningskört idag med pappa och det gick bra. :)

Imorgon ska jag leka med Tobbe igen efter att han har jobbat.

Näe nu måste jag skynda mig för vi ska snart åka till Jonstorp. Det är liksom kalas hos Snybble. ;) Han blir 17 år på tisdag. Min lilla kusin börjar bli stor.


image36

RSS 2.0