280908

Oj, åtta st som har varit inne på min blogg och kollat idag. Ovanligt, för det brukar vara typ 4-5 st bara.. men det är kul med fler läsare. :) NI får gärna slänga en liten kommentar också. Det vore gulligt. :)

Snart derby och jag är sjukt laddad! Fast först ska jag jobba både imorgon och i övermorgon. Lång dag imorgon och kort dag på tisdag. Fast har jobbat i helgen så det är rätt skönt med en halvdag sådär. :)

Efter jobb på Väla så gick jag en liten runda och försökte hitta ett par jeans men palla min kropp så jag hittade inga som va sköna nog. Jag får ta en heldag och verkligen prova i alla affärer som finns och se om jag hittar de perfekta jeansen. :) Fast jag är rätt nöjd ändå, för jag köpte ett par såna UGGisar.. fejkade iofs för jag köpte de på DinSko. Men de är skitsköna och va billiga så jag slog till. :)



Stefan hade hittat Full Frys till mig nu hemma i hans lägenhet så jag ska tokkolla på det nu ikväll när jag ska sova hade jag tänkt. Det är så sjuuukt kuul!

helg!

Gött är det fast jag har jobbat lite idag och ska jobba imorgon också. Jag känner mig som en arbetsnarkoman, hah. Jobbar på dagis på vardagarna och jobbar på Skivlagret mest på helgerna. Men jag är nog ändå långt ifrån en arbetsnarkoman. ;p Men i fredes jobbade jag från 11 - 20 på Skivlagret. Där va så sjukt mycket att göra. Jag och Sara hade riktigt bra teamwork på det där med att fixa med alla filmerna som kom. :)

Idag så jobbade jag bara mellan 12 -15. Jag och Tobbe sov som stockar så vid halv 11 väckte mamma oss och då hade jag mindre än en timme på mig att duscha, äta och fixa till mig. Men jag hann. :)

Jag har lekt lite med Tobbe på eftermiddan men nu är han i Helsingborg och har grabbkväll. ;p Så jag tänkte kolla på film ( Eurotrip )om jag får lust och äta lite chips. Jag får se vad som händer i alla fall.

nunununu!

Ge mig tisdag nu.
Ge mig derby nu.




( får bli en bild på Granen vs. Mackan från skånederbyt @ Olympia -05. )

torsdag

Då har man fått jobb till hela veckan, både på dagis och Skivlagret. Jag ska jobba på Skivlagret imorgon från ca 11 och hur länge vet jag inte men Katja sa att där va mycket att göra. Då blir vi kanske hela gänget imorgon då, det kan man ju hoppas. :) Imorgon kväll ska jag i alla fall vara med Tobbe och vi ska nanna tillsammans. <3 Han ska inte jobba i helgen, mysigt. ;D

Nu tänkte jag gå och lägga mig, är lite småtrött. Blir väl att jag kollar lite på tv eller lyssnar på musik genom min iPod.


jag är stoltast!

Mitt älskade HIF vann över serieledarna Kalmar. Så sjukt underbart! Ni gör mig så stolt över er grabbar.
Sen är det Malmö på tisdag som gäller. Alla till Malmö..


måndag

Usch va mörkt och kallt det är ute nu. Jag ska ta fram min vinterjacka tror jag, den är så myysig. Dessutom så ska jag jobba på dagis imorgon typ hela dagen mellan 9 - 17. Idag har jag jobbat på Skivlagret. Det är roligt med lite variation att ibland jobba på Skivlagret och ibland på dagis. :)

Nu tänkte jag lägga mig i sängen med en korsordstidning och kolla på Simpsons. Ingen Tobbe idag. :( Jag kom hem för sent, blö för han ska upp tidigt imorgon bitti. Men imorgon ska vi leka. :) <3

Carro, vi måste dra ut i helgen!


the weekend is over

Då var helgen slut och det är jobb för min del imorgon. Iofs på Skivlagret så jag får lite sovmorgon, jag börjar 11 och slutar 18. Efter det ska jag inom mamma som ska jobba hela dagen på Videocorner för Stefan och Jill är i Köpenhamn. Så jag ska dit och hjälpa henne lite, lite segt att jobba där hela dagen utan att kunna äta eller gå på toa.

Idag har jag i alla fall träffat Tobben min en runda. Han börjar tidigt hela veckan så det blir inget nannande för vår del denna veckan. :( Men vi kan ju ses på kvällarna ändå som tur är. :) Vi kollade i alla fall på lite tv och så. Mysigt. Sen när Tobbe åkte hem kollade jag på lite film.. såna filmer som Tobbe inte gillar. ;p Så jag tänkte fortsätta att kolla klart på en av filmerna nu innan jag tänkte sova. Godnatt.

gårdagens match

Gomiddag alla. Nu har jag hunnit smälta gårdagens match, helt sjukt va det. Skitsnygg arena och skitgrymt stämning i hallen. Och pricken över i:et, Rögle vann! Det va en härlig känsla faktiskt. Tänk att de spelar så himla bra hockey och de ligger i Elitserien. Jag kan knappt fatta det.

 

nu är jag laddad!

Riktigt mycket. Snart är det dags för rbk - fbkmatchen! Vi får va där i tid så man kan få en bra plats för det kommer ju vara fullsatt lätt. Ha en bra kväll för det ska jag ha! :D



fredag

Yes, nu är det helg. Idag har jag varit på skivlagret från kl 8 i morse. Vi hade ett litet möte och sen fick jag och Sara hjälpa Katja på vinden och tömma den. Det tog ju bara 3 timmar, hah. Men vi hade trevligt, Sara är en schyst tjej. Vi har mycket att prata om. :) Efter det stack jag till Familia (!) och köpte den där väskan jag har letat efter. Den är så snygg och mindre än min andra. ;p

Men nu är jag hemma eller det va jag ju redan vid 14-tiden men så nu har jag varit nere hos Stefan en snabb runda och nu har jag städat klart huset. Iofs har jag bara svept över lite med dammsugaren så det är snyggt här för igår va här ju tre hundar som sprang runt och smutsade ner lite, hah.

Imorgon är det Rögle mot Färjestad! Helt sjukt, och brorsan fixade biljett till mig! Elitseriens bästa lag ( enligt mig ) så den matchen går ju inte att missa. Schyst bror jag har. :)

Näe nu ska jag ge Molly sin mat och sen ska jag vänta på att mamma och pappa ska komma hem. Jag har saknat de faktiskt. De har ju varit borta en vecka nu, de är säkert ännu brunare än va de brukar vara nu. Orättvist. :(

Ha en bra helg!

gratis kläder någon?

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=5201
Gå in på länken! Samla poäng och byt ut det sedan till presentkort till typ H&M, JC och Gina Tricot. Dessutom får man en poäng när man loggar in på sin sida. Max en poäng per dag. ;p Kör i vind! Jag gillar sidan i alla fall..


godmorgon

Iofs har jag varit uppe sen Tobbe gick upp vid kvart i sju men jag har segat lite. Snart ska jag köra till Ängelholm och hämta brorsan. Det är nåt fel på hans bil och den är inte färdiglagad än så jag har varit hans chaufför denna veckan. ;p Sen när han ska jobba så ska jag vara hundvakt. Jag ska passa lilla Bella och Zazzy. Fullt upp idag! 

 

veckan som varit

I fredags åkte mamma och pappa till Kreta och värmen, så det är lite tomt här hemma. Jag får passa huset och Molly. Det är rätt mysigt faktiskt. ;p Men just nu är Molly hemma hos farmor och farfar och har sovit över där igår för att jag ville sova med Tobbe hemma hos honom när han nu fyllde år. Men jag ska hämta henne sen när jag ska hämta Stefan i Ängelholm.

Förresten så har Stefan och Jill köpt en liten hundvalp, Bella heter hon. Hon är så grymt söt! Hon är som en liten björn. Världens sötaste och snällaste.

Sen har jag jobbat nu två veckor i sträck, både på dagis och på Skivlagret. Så det har varit dagis på vardagarna och väla på helgerna. Goa pengar!

Ja, det va ett tag sen jag uppdaterade här, så jag har fått skriva av mig lite här. ;p

grattis älskling

Idag är det den 15e september och det betyder att Tobbe fyller 22 år idag! <3 Grattis i massor. Han fick en liten present av mig idag som han valde själv, lite tråkigt så jag ska försöka hitta någonting till som jag kan överraska honom med. ;)


ursäkta

.. min dåliga uppdatering alltså. Jag orkar inte uppdatera, hah. Jag har ju fullt upp med jobb på dagis och på skivlagret, umgås med Tobbe <3 och kollar på That 70s show. ;p

Jag fick skriva en liten rad här nu tänkte jag innan jag ska lägga mig i sängen och kolla vidare på That 70s show. Det är sista säsongen nu! Jag är helt slut i kroppen nu, helt seg. Bara jag inte blir sjuk nu. :( Men i alla fall, vi hörs. :)

tisdag

Dagen började med att mamma väckte mig vid 6.40. Jag va helt väck, jag visste inte var jag var och vilken dag det va. Men i alla fall så va det dagis som hade ringt så jag har jobbat idag från typ 7.30 till 13.30. Men jag ska jobba hela denna veckan där också + nästa vecka heltid. riktigt gött! ;D Ja, och sen har jag ju mer jobb framför mig också.

Sen får jag se om jag får nåt mer jobb på Skivlagret. Katja ringde igår och kollade vilka dagar inom det närmaste som jag inte kunde så hon skulle fia ihop ett schema. Hoppas man får lite jobb där med, det skulle vara gött. :)

Nu tänkte jag snart äta, mamma håller på med maten där nere. Sen ska jag kolla på Jiddra inte med Zohan. Den verkar va skitrolig, hah. Och många har sagt att den är det med så får hoppas på det. Sen kommer Tobbe en snabbis också, myysigt. :) <3

RSS 2.0