fredag 27e mars 05:45

Ja jag vet, vad gör jag uppe nu? Jo jag ska jobba idag, börjar 7 och slutar 14! Underbart, det va längesen jag längtade så till en fredag och helg. För denna helgen är den första på lääänge som jag är ledig hela helgen.Alltså inget Skivlagret denna helgen, jag ska på kalas imorgon för min kusin fyller 18 och så. :)

Men nu tänkte jag gå ner och äta lite frukost och sen fixa till mig inför jobb. Sen får vi se vad som händer idag eller ikväll. Jag vet i alla fall att Tobbe slutar 12 i natt och vi ska ses där efter. Vi har ju inte setts sen i söndags förmiddag nu! :/ Saknar honom som en tok nu ju. ♥

torsdag 19e februari 17:58

Ge mig en ny tv tack!
Den jag har nu är sketagammal och bara strular hela tiden. Så det är nog dags för en ny. Det får bli en ny tv när lönen kommer, så det så.

fredag 13e februari 20:58

Just idag ändrades min uppfattning om fredagen den 13e. Jag är så himla skrockfull så jag tycker att detta är en typisk otursdag fast det aldrig har hänt mig något speciellt, varken något bra eller dåligt. Men idag va det en bra dag, jag fick nämligen en bil av mamma och pappa. :D Så snälla de är! Men de sa att jag får ju betala bensin, skatt och försäkring själv för den. Men ändå, en bil! Inte för att den är så ny men det är ju min första bil. Den är så fin så. :)

Nu sitter jag och väntar på att Tobbe ska komma. Vi ska nanna och ha mysigt med lite godis och så. :) <3 Jag är ledig imorgon, så jag ska ta vara på ledigheten så mycket som möjligt..

torsdag 12e februari 11:35

Nu är man nyduschad och fräsch efter ett jympapass på Friskis och Svettis. Det var helt okej faktiskt, Jag tog baspasset för att kolla om jag kunde hänga med. ;) Men nu återstår det att se om jag kommer hinna med fler jympapass nu framöver för jag ska jobba rätt mycket nu de närmaste två veckorna. Men det är inga problem, jag får väl gymma på kvällarna istället när jag har tid. :)

Nu ska jag bara klä på mig lite kläder och fixa till mig för sen ska jag gå hem till Stefan och låna hans bil till Väla. Mamma jobbar så hon har hondan och pappa kör med jobbebilen idag och jag vet inte när han kommer hem. Och sen ska jag på personalmöte ikväll på dagis. Det ska bli skoj. :) Så jag har inte all tid i världen idag vilket betyder att jag måste skynda mig ut till Väla om jag ska hinna strosa runt där i min egen takt. ;p


onsdag 11e februari 20:35

Nu är hyllan ihopmeckad och klar. Riktigt fin blev det och nu har dessutom alla mina filmer, boxar och skivor fått plats. Jag köpte en ny lampskärm till lampan i mitt fönster också, den andra va så mörk och tråkig så det fick bli en blommig. :)

Min morgondag är lite hektisk tycker jag, om man jämför hur mina dagar brukar vara annars:

 ringa dagis om vilka tider jag ska ha nu när jag ska va vikarie i några veckor.
 Friskis & Svettis på förmiddagen och motionera lite. ;p
 väla/stan.. igen. men mamma och pappa ville inte gå runt i affärer idag. :/

Sen har jag två fullspäckade veckor framför mig nu. Men det klarar jag. :) Det är tur jag har Tobbe vid min sida, han är min andra hälft jag inte kan leva utan. <3


onsdag 11e februari 10:16

 
  

Åh förresten.. jag har beställt säsong 2 av how i met your mother. Hoppas verkligen att den kommer idag! Den serien är mums. <3

onsdag 11e februari 10:07

Godmorgon på er där ute. Jag har varit uppe ett tag, i alla fall sen Tobbe körde till jobb vid 6-tiden. Jag har lyssnat lite på musik och suttit här och ätit frukost. Jag bestämde mig igår för att köra in till Väla och Ikea idag för jag behöver lite grejer till mitt rum och lite sånt. Men mamma ville följa med så vi ska väl åka dit vid 12-tiden. Jag måste hitta på nåt för jag orkar inte bara vara hemma en dag till utan att inte göra nånting. Jag har tre lediga dagar nu och det är rätt skönt ändå. Men det är ändå rätt skönt att jobba. ;)

Jag skaffade ett klippkort på Friskis och Svettis igår. Jag tänkte prova på lite om det är min grej det där med jympa och så. Om det är kul ska jag fortsätta vidare. Men det går säkert bra. :) Jag känner att jag har motivation nu, för min kondis är inte på topp. Snart är det ju sommar och då vill man ju inte skämmas för sin kropp? ;p

söndag 8e februari 21:20

Då har jag sett klart på hela how i met your mother säsong 1. I och för sig så är programmen 20 minuter långa och där är inte så många program på en säsong så det gick fort. Som tur är har jag redan beställt säsong 2 så den lär väl komma i början på veckan. :) Så nu får jag kolla på andra boxar eller filmer jag har här hemma. Jag har lite olika som jag inte har hunnit kolla på än, jag prioriterar de bästa först. ;)

Och förresten, jag har fått ett vik till på dagis nu. Det är på 100% och är i sju veckor, det kunde bli mer också. Man kan ju hoppas. :) Så nu är jag helnöjd!

lördag 7e februari 20:54

Nu har alla bidragen gjort sina framträdande i Melodifestivalen. Jag hoppas att Scotts, Alcazar och Marie Serneholt går vidare. De va bäst tyckte jag. :) Hon som sjöng först va också ganska hyffsad. Bra drag och sånt. Jag tror att de kommer att komma bra till i Moskva om de nu går vidare dit. Fast det trodde jag om Charlotte Perelli också men det gick ju som det gick..

Jag håller tummarna för de tre i alla fall. :) Förresten, va snygg klänning Marie hade. Mums på den.. hah mums-mums. <3

fredag 6e februari 15:26

Då var jag hemma från jobb, slutade tidigare idag för där va inga barn kvar. ;p Så kan det bli ibland. Så nu sitter jag här. Imorgon är det Melodifestival. Jag sa förra året när Charlotte Perelli kom dåligt till i Eurovision Song Contest att jag skulle bojkotta det men jag kan inte låta bli. Men så orättvist att hon inte kom bättre till, hon var ju lätt proffsigast. Anyway, här är startfältet imorgon;


Deltävling 1 Göteborg (7 feb)
Nina Söderquick - Tick tock
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
Scotts - Jag tror på oss
Emilia - You`re my world
Alcazar - Stay the night
Caroline af Ugglas - Snälla snälla
Marie Serneholt - Disconnect me


Vi får se vad som händer ikväll, ska leka med Tobbe om han känner sig bättre. Han har fått influensan igen, som han hade i höstas. Bara det inte är lika farligt nu som då. :(

onsdag 4e februari 16:44

Hm, tänkte skriva ett kort inlägg. Jag orkar inte skriva nu så. ;p Men där är nån viss "Lisa" som kommenterar min blogg och det är lite störigt faktiskt. Våga visa vem du är! :) Den personen skriver ju väldigt normala grejer också, och dessutom känner jag ingen Lisa. Är det en stalker eller?

RSS 2.0