:D

Självklart vann Rögle mot AIK. 5-1, enkelt. Hah, nej jag ska inte överdriva men det va gött med överlägsen vinst ikväll. Nu känns det som att Rögle kommer stanna kvar i Elitserien. Västerås borta på tisdag och Södertälje hemma på fredag, hej Daniel Josefsson. :)

Jag kollade på tvguiden nyss om det visades nåt kul på tv ikväll. De ska visa I hennes skor på trean vid 21, men orkar jag verkligen se klart hela? Jag har sett den innan men den är så himla bra. En av de bästa jag har sett. Men jag får väl kolla lite på den och somna när jag somnar. ;p Fast de vidar Beck - I Guds Namn också. Undrar om pappa ska hyra hem filmen från butiken istället?

nu jävlar!

Om ett litet tag ska vi köra med min bil till Viken och hämta Stefans och mammas och pappas bil. Vi kunde ju inte köra hem igår från Puttriks kalas för vi hade ju druckit en del. ;p Efter det ska vi köra hem och ställa bilarna och hoppa in i Hondan och köra iväg till Lindab Arena! Match idag, mot AIK. Slutsålt, så det kommer bli bra tryck och mycket hets väl. Vinst idag och Rögle är nära Elitserien, hoppas! ;D

lördag

Jag är nyss hemkommen från Väla. Där va sjukt mycket folk, för att vara helgen-före-löning-helg.
Egentligen åkte vi dit för att mamma skulle hitta nånting att ha på sig ikväll. Men så blev det inte, jag va smakråd och allt men hon hittade inget som hon verkligen fastnade för. Synd. :( Men jag hittade lite grejer. Jag köpte en gråaktig blusskjorttunika inne på Vero Moda, skitsnygg. :) Där köpte jag en fin sandfärgad sjal också. Jag köpte en svart bolero inne på Tippy.. ja Tippy! Där handlar jag aldrig men den va så söt, så jag va tvungen att köpa den. :) Vi träffade Hanna och Oscar när vi satt och fikade också, trevligt. :)

Ikväll, om cirka 1 ½ timme, ska vi pysa ut till Viken. Patrik ska ha 19-års kalas för släktingarna. Det är alltid lika trevligt så det blir väl det ikväll med. Vi kusiner har alltid skoj! ;D

snart helg

Bara en arbetsdag kvar, och den är lång. 8 - 17. Men jag ska jobba med min mamma idag. ;) Jag är ju som en ordinarie på den avdelningen jag är på men två av de andra ordinarie är hemma för vård av sjukt barn och en annan har ledig fredag så mamma blev inringd som vikarie. Men vi skulle ha lite barn idag så jag och mamma ska nog klara det. :)

Nu måste jag kila iväg från datorn och fixa till mig det sista. Jag måste hitta kläder, det jobbigaste varje morgon.

det känns som torsdag..

Faktiskt! Men det är det ju inte, jag får vänta en dag till. ;p Jag har två långa dagar kvar nu innan det är helg. 8 - 17 både torsdag och fredag. Men vilken tur jag har som har världens finaste pojkvän. Han kommer hit sen och ska nanna med mig inatt. ♥ Så det blir mys med lite gottor och tv-tittande, grey's! (Y)

Jag var ute och motionerade innan när jag kom hem från jobb, skönt. Jag måste motionera lite i veckorna nu om jag nu ska kunna äta lite onyttigt. ;) Man lever bara en gång, som jag alltid säger.

usch då!

Tobbe ringde för typ en timme sen och frågade om jag visste om det brann eller någonting i Höganäs för när han va på väg in till stan mötte han en massa bandbilar och så. Jag kollade hd.se direkt och där stod att det brann rejält i en villa på Stora Nygatan i Höganäs. Mamma, pappa och jag for ut i bilen för att köra iväg och kolla vart det var men vi behövde inte köra så långt, det va nämligen den vägen vi nästan bor på! ;o Sjukt obehagligt, och det måste varit en anlagd brand för där bor ingen och vi har haft en massa bus här i kvarteret.

tröttis-dag

Gud, jag är så sjukt trött idag. Jag har varit det hela dagen, och nu känner jag mig lite febrig. Men är ändå inte varm, tan bara helt flammig i huvudet. Jag får väl ta och logga ut från datorn nu och lägga mig i min säng och glo på tv, ensam. Tobbe är ju i stan med några kompisar nu. :) Jag saknar honom så, fast vi va ute och gick en sväng innan idag. ♥

Jag och Tobbe har planerat lite inför sommaren. Vi ska nog, eller det är så gott som säkert, åka till Stockholm och mysa där. :) Jag verkligen älskar Stockholm på sommaren. Det är en så himla fin stad och man kan hitta på en massa. Men jag tror inte att jag kan få med honom på Allsång på Skansen.. jag får väl dra dit själv. ;) Allsång på Skansen är sååå mycket sommar!

st patricks day

Yes it is. Men det är inget för mig, hah. Men Tobbe ska nog in till stan med några kompisar och dricka ale och lyssna på irländsk musik. Trevligt. :)

Idag jobbade jag 7 - 13. Rätt skönt med en kort dag i veckan, speciellt idag när maten inte var så lockande. Så efter jobb körde jag inom ICA och gamla Bosse Bagare. Där hittade jag lite tekakor att mumsa på. Jag fick även med mig en av deras goda negerbollar. De smakar som hemmagjorda och det är skitgott. Med pärlsocker istället för kokos, mums. Den tänkte jag mumsa på lite senare ikväll när jag blir sugen på något sött. :)

hockeysnack

Han Antti-Jussi Niemi som blev tacklad av Mathias Tjärnqvist i gårdagens match mot Leksand är rikigt allvarligt skadad. Hans karriär kan vara över och allt, stackare! Jag menar det faktiskt, men det är ju inte Tjärnqvists fel. Det va ju bara en hård tackling som blev för allvarlig. Han åkte ju rakt in i plexiglaset, i den skenan som håller ihop plexiglasen. Så det blev ju så pass allvarligt för det.

Usch ja, hockey är en hård sport. Igår va det en hård match rent ut sagt, han där Jan Huokko fick också en hård tackling, dock av Jacke, så han blev helt yr. Han kunde inte resa sig upp efteråt, lite kul faktiskt för han är ju kind of creepy. ;p Googla hans namn och ni förstår varför, hah.

trött som en hel kise

Ja, riktigt trött är jag. Varför kan jag inte vara lika trött på söndagkvällarna som jag är alla andra kvällar i veckan? ;s Jag tänkte lägga mig i sängen om ett litet tag och kolla på tv tills jag somnar. Det är så skönt. :) Fast det hade varit mysigare om Tobbe hade sovit med mig, men han pallar nog inte gå upp vid 5.30 imorgon bitti när han inte behöver gå upp så tidigt. Så jag låter honom sova ut ordentligt. :)

måndag

Då va det måndag igen, jag ville verkligen inte gå upp i morse. Jag va så himla trött och ville bara somna om när klockan va 6. Usch ja, men dagen gick fort ändå. :)

Jag har nyss varit ute och joggat en runda. Eller mer powerwalkat för jag fick lite håll, jobbigt. :( Jag måste börja motionera mer och äta mindre skit. Det skulle min kropp må bra av och jag vill inte bli mullig. ;o Nu när våren och sommaren börjar att närma sig.

Pappa håller på med maten just nu, det blir stekt falukorv och makaroner. Sen ska jag leka med Tobbe. :) Som jag saknade honom igårkväll och inatt. Älskar dig så mycket hetnutt. ♥

söndagkväll

Förresten, när Rögle gjorde mål spelade de vinnarlåten från Melodifestivalen. Så sjukt mäktigt det var! Jag har helt ändrat uppfattning om den låten, den är verkligen pampig. :)

Från början tyckte jag inte alls om den, sen när hon vann igår va det väl mer en känsla av att man tyckte att det va bra att hon vann före Caroline af Ugglas. ;o Men nu känns den helt perfekt! Vi får hoppas att Europa också gillar den. Det tog ju ett tag för mig att gilla den, så vi får väl se.

Näe nu ska vi snart sätta igång Beckfilmen - det tysta skriket. En av de bästa av de senaste filmerna enligt mig faktiskt. :)

underbar vinst och svett

Rögle vann mot Leksand nu ikväll. Helt underbart! De får bara inte trilla ur Elitserien. Ni ska vara med till hösten igen, så det så. 4 - 2 blev det för övrigt, med en massa tacklingar och utvisningar. Det blev lite segt i andra perioden medn i tredje spelade Rögle som de gjorde i början av säsongen i höstas. Helt sjukt, spela så oftare Rögle. :)

Jag tänkte kolla på Beckfilmen ikväll som går på 4an, fast pappa har tagit hem den från Videocorner så vi ska se på den sen utan alla reklamavbrott och nyhetsavbrott. ;) Rätt bra faktiskt, för jag orkar inte vara uppe till typ 23.30 när jag ska upp och jobba tidigt imorgon. Jag börjar 7.30 imorgon. Blö så jag får väl hoppa in i duschen ikväll för jag orkar inte duscha så tidigt. :/

la voix

Nu är Melodifestivalen avgjord. Malena Ernman vann ju som alla redan säkert vet. Men hellre henne än Caroline af Ugglas. Lite rädd man blev när hon fick 120 poäng av svenska folket. ;o Det bästa med Melodifestivalen igår va ju Pihlmans tingeling-låt på ryska. ;)

Ikväll eller senare i eftermiddag är det Röge - Leksand som gäller. Så bli spännande, jag har ju köpt kvalseriepaketet. Jag kände att jag ville stötta de nu när de behöver som mest stöd. Men de ska stanna kvar i Elitserien, de ska de!

nu så

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch, Och nej, jag har inte börjat städa än. :/ Men jag är helt inne i ett spel på datorn och har lyssnat lite på Manchester United - Liverpool som pappa och Stefan kollar på just nu. Palla att United ligger under? :(Efter duschen måste jag städa alltså, ska pyssla om mig själv lite först. Smörja in mig med bodybutter och så. :)

Det är ju Melodifestivalen ikväll, finalen nu ju. Det kan jag ju inte missa, har jag sett alla deltävlingarna så måste jag ju se finalen och få veta vem som ska representera vårt land i Moskva.

lördag

Oj, jag hann visst inte blogga igår. Jag jobbade 7 - 14, vilket betydde att jag gick upp i ottan. Vi hade jättelite barn igår, så det va rätt slappt. Jag spelade spel och ritade med barnen. Jag har roligt jobb, man kan vara hur banslig man vill. :) Hur som helst, jag slutade vid 14 och stack hem och bytade om och så. Sen blev det stan för min del, va lite sugen på att kolla i affärerna där. Det va längesen jag va där, det har varit en massa Väla hela tiden. ;p Är trött på det nu. Men det blir lite smått & gott från H&M och en fin top från Vero Moda. Silken tur jag hade, jag hade nämligen provat den i S på Väla men i en färg som jag inte ville ha, så hade de den topen i den färgen jag ville ha i stan. Vilken lycka!

Sen igår bestämde jag och Tobbe oss för att vara hemma hos honom, han va ensam hemma så vi satt nere framför tvn och zappade en massa. Och jag somnade så klart, inte så konstigt kanske om man hade gått upp vid 5.30.

Nu är jag hemma igen, eller har varit det ett tag nu. Jag måste städa lite på mitt rum. Där är inte stökigt för jag är knappt där nu när datorn är på lagning så jag sitter i köket när jag är vid mammas dator. Men där är så dammigt på mitt rum så jag får väl damma och dammsuga så där blir fresh igen. :)

vilket fint väder det är ute!

Hoppas verkligen att det håller i sig så hela dagen. Jag ska nämligen jobba 8 - 17 idag, min lååånga dag i veckan. Så då kan man va ute med barnen i princip hela dagen som vi va igår. :) Det är så skönt, låt våren komma nu!


halva veckan gått

Tiden går så sakta nu. De andra veckor har bara sprungit iväg så man knappt har hunnit tänka vilken dag man är på. Men denna veckan är seg, riktigt seg. Hoppades på att det va fredag imorgon. ;) Men icke sa nicke, jag får vänta en dag till.

Jag sitter och spelar spel som mamma har installerade på sin dator. Skitkul! :) Jag är en sån där spelnörd, jag spelar såna internetspel på typ zylom.se och king.com när jag sitter vid datorn för att fördriva tiden lite. Så nu kan jag spela hur mycket jag vill, hur länge jag vill. Inga endast-en-timme-spel.

Det är ju Grey's ikväll, jag får inte somna. Jag gör alltid det på onsdagskvällarna. En dålig tid för mig att de visar Grey's sådär mitt i veckan när jag är som tröttast. ;p

:(

Blö nu är min dator inlämnad på service och de kommer skicka iväg den. Och de trodde att det skulle ta melllan 2-3 veckor. :( Jag saknar min dator redan! Tur att jag får låna mammas och pappas dator ( den gamla jag hade innan ) så jag kan sitta lite på msn och kolla lite på internet ibland. :)

en massa shopping

Ja, jag kan ju inte låta bli att gå inne på Väla om jag nu ändå var en snabb runda inne på Elgiganten med min dator. De på Elgiganten sa att jag kunde komma in i veckan så deras servicekille kunde kolla på den. Så då gör jag hellre det än att de ska skicka iväg den och det kan ju ta en hel evighet innan den kommer tillbaka då. ;s Jag hoppas på att den där servicekillen hittar felet så man slipper skicka iväg den.

Men jag var inom Väla också, jag var inne i alla mina favoritbutiker men hittade inget speciellt. Bara inne på H&M ( som är min absoluta favoritbutik ) och ett par sjukt snygga skor inne på Trampolin. Jag såg de i nån tidning nu i veckan, tror det va i Veckorevyn, Chic eller nåt sånt. Dieselskor som påminner om Converseskorna, fast de här va mycket grymmare. ;)




Jag köpte även Melodifestivalen 2009 hos Stefan. Jag kunde inte låta bli att köpa den. I år va det så många låtar som man gillade och som man fick på huvudet. Sen finns inte så många av låtarna ute på Spotify och sen behöver jag ny musik till min stereo i bilen. :)

bästa humorn som finns!

Ja, Robin har nog den bästa humorn just nu. Eller, han och Johan Glans ligger på delad första plats. ;) Här är några härliga klipp från hans egen show Robins som jag inte kan sluta skratta åt. Jag kan se de om och om igen. :'D 

Klipp ett.
Klipp två.
Klipp tre.
Klipp fyra.

Jag får ju inte glömma Åke. ;) Hans kändisspottingar i Malmö är roliga, tycker jag i alla fall!

seriöst

Ja, det måste vara nåt allvarligt problem med min dator. Jag kan inte ansluta till ett nätverk om jag inte har den röda sladden i. Och det har jag itne behövt innan eftersom min dator kan vara uppkopplad till ett trådlöst nätverk utan att ha nånting inkopplat, bara den lilla knappen ska lysa blått vilket den vägrar göra nu. :( Så vi har provat allt som står i manualen till min dator så sista utvägen är att åka ut till Elgiganten idag och höra med de om de har haft samma problem innan med samma datorer som jag har. För nu är jag uppkopplad, via den där röda sladden som går genom min dator och routern. ;s

Annars får jag väl stå ut med den röda sladden ( fast routern och modemet är inne på Stefans gamla rum ) eller en sån usb-nätverksgrej som är installerad via routern som mamma och pappa har på sin dator. För deras fungerar som den ska och det verkar som att det är den där knappen som avaktiverar och aktiverar trådlösa anslutningar på min dator. Helskumt!

snart melodifestivalen

Jag är taggad och nervös på samma gång. Andra chansen ikväll. Det är alltså att vinna eller försvinna. Och mina favvisar ska duellera mot varandra, Scotts och Sarah dawn Finer. Inte bra. :(

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och bli fräsh innan min älskling kommer hit. ♥

m-m-muums!

Jag var på Systemet innan idag. Förra helgen när vi va på Dicken's så provade vi lite olika xider's. Det här är lätt den godaste Xidern just nu.  


rent och fräscht igen

Så nu är det fresh på mitt rum igen. Jag har inte hunnit damma och sånt på sketalänge nu. Jag har dammsugat, dammat allt, bytat lakan och vädrat in frisk luft. Så mycket mysigare det blir på rummet när man väl är klar med städningen, men det är så tråkigt att städa. Det är tur att man ha Spotify som gör det hela roligare med skön musik. :) Det enda som fattas på rummet är en ny tv. ;p

onsdag 4e mars 16:54

Ojdå, det va ett tag sen man uppdaterade här ja. Det var ett bra tag sen jag ens va inloggad på blogg.se. ;s Men nu tänkte jag skriva lite i alla fall. :)

Idag skulle egentligen Kevin Borgs skiva ligga i min brevlåda, trodde jag, men icke sa nicke. Dålig service, ja faktiskt! Den har release idag och jag bokade den för ungefär en vecka sen. Jag menar, de borde ju skicka ut den så den kommer samma dag som den kommer ut i butikerna? Nästa gång ska jag köpa releasegrejer i butik samma dag som den släpps.

Och förresten, den tjejen som jag är vikarie för nu har fått sen lilla bebbe inatt. :D Man blir helt pluttenuttig när jag känner någon i sin omgivning som får bebis. För jag är ju rätt så ung än och det är inte ofta att man känner någon som ska ha barn. Men jag säger i alla fall grattis till henne, hennes familj och till hennes lilla pojke som har kommit till världen! Idag fyller min kusin år, 18 år. Inte dåligt det inte. ;p Grattis till dig och Snybble!

Usch, jag gillar egentligen inte såna här inlägg som handlar om en massa i samma. Men det får vara så. ;p

RSS 2.0