lördag & pingstafton

Hejdå, nu kör jag och brodern min ut till Jonstorp för att fira mors dag och pingst med mormor och morfar och med våra morbröder + familjer. Ha en bra och solig kväll!

 
 

onsdagkväll = bästa!

Yes, onsdagarna är min absoluta favoritdag när det gäller tvn då. Då är det Grey's! Världens bästa program idag, en massa bölande. Men idag är det en ännu bättre onsdagkväll för det är Champions League-finalen. Och ja, jag håller fan på United. Orka att precis alla håller på Barca? Nej tack, come on you reds! ;*

gårdagens match

Bild från matchen igår då HIF vann med 3 - 1 över allsvenskans sämsta lag, enligt tabellen i alla fall. Snyggt hue man har då?



tisdag

Usch ja, jag har jobbat två relativt långa dagar på dagis de här två dagarna. Först igår jobbadej ag 8 - 16.30 vilket jag inte va beredd på men jag tar ju alla tommar jag kan få. :) Så egentligen ska jag inte klaga. Idag jobbade jag 8.30 - 17 för de andra skulle på nån utomhus-mattekurs nere vid Revet. Blir dock två halvlånga dagar imorgon och på torsdag också men jag är ledig på fredag så där har jag en anledning till att inte klaga. Då ska jag soooova ut, jag är sjukt trött på morgonen fast jag sov riktigt mycket nu när vi va långlediga. Äh, min kropp är väl bara sommartrött eller nåt. Men så sjukt roligt det är att jobba när det är superfint väder ute, vi har världens bästa jobb!

Nu ska jag återgå till tvn.

gladiatorsandaler?

Jatack! Jag letar som en galning efter ett par snygg och sköna gladiatorsandaler. Någon som vet nån bra sida där det finns fint utbud av sådana? Då blir jag glad. :)

sega söndag igen

Ja, söndagar är sega. Idag har jag bara slappat i sängen med laptopen i knäet, förutom innan när Tobbe var här ett tag. :) Det va längesen vi sågs, han har varit lite sjuk nu några dagar. Men han är på bättringsvägen som tur är. ♥

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och äta Ben&Jerrys Cookie Dough. Jag ska zappa runt lite tills Söndagsparty med Filip & Fredrik börjar. Mitt favvoprogram just nu, så sjukt bäst! :)



mobilbloggar

Haha, jag ligger just nu i min säng och leker med Tobbes iPhone. :) Så jag tänkte testa att mobilblogga med den. Det verkar funka i alla fall. Nu ska jag fortsätta med att kolla på Family Guy med min nutte, och efter det ska vi kolla på House. :)

måååndag!

HIF ikväll! Jag är sjuuukt sliten i huvet och i kroppen på grund av min dumma förkylning. Den vill inte försvinna. :( Men jag har tagit en pilla nu så jag hoppas att jag blir piggare, fast jag ska äääändå åka in till stan sen och kolla matchen. Inget kan stoppa mig för att missa en HIF-match. Det är laget i hjärtat mitt. ♥

lööördag!

Lördag idag, känns dock som söndag eftersom jag va ledig igår. Men det är ju bara gött att det bara är lördag för då vet man att man är ledig imorgon också. :) Yrt men ja, just nu sitter jag i sängen och Tobbe ligger och kollar på South Park på Comedy Central. Det är fasiken den bästa kanalen jag har just nu. Skitroliga serier! :D Sen ska vi kolla på Eurovision Song Contest och heja fram Malena till en seger. Ja jag drömmer lite, men jag kommer heja på henne ändå. Jag hoppas att hon kommer så bra till i alla fall så vi slipper kvala nästa år. Och vinner Norge kommer jag lacka, den låten är ju inte alls bra som alla säger. Den är kass!

fredagkväll

Jag ligger just nu i min säng och kollar på How I met your mother. Det är så sjuukt bra och jag väntar bara på att säsong 3 ska komma ut i Sverige med svensk text. Så jag får helt enkelt nöja mig med avsnitten som visas på 3an varje vardag 18.30. Men jag står ut. :) I alla fall.. detta programmet började typ bäst. Barney sover till och med i en kostym.. som pyjamas! Så sjuuukt coolt. Jag älskar den mannen alltså, han är så sjukt rolig.



Åh, så glad jag blev nu. Jag behöver inte vänta så länge på att säsong 3 ska släppas i Sverige för den släpps 10e juni i år. :D

sjuuuk!

Orka att jag är superduperförkyld idag? Men så går det när man har torkat snoriga småbarn hela veckan. :( Det kommer alltid så lagom till helgen. ;)

öhm..

förresten.. nu är inte butiken Stefans längre. Den såldes för ett tag sen men idag var sista dagen han skulle jobba. Så nu är han arbetslös. Men han ska ju såklart leta jobb. Jag tror ändå att vi kommer sakna butiken. Stefan har ju ändå haft den i nästan 5 år. :)

en härlig dag

Den här dagen har bara flytit på. På jobb va det bra, alla barnen va på bra humör, det gillas. Då är de så himla härliga.:) Dessutom va det ju invigning och det gick hur bra som helst som firades med korv med bröd. ;)

Nu ikväll vann HIF mot göteborgslaget Gunnilse med hela 0-7, de spelade alltså på bortaplan. ;p Så sjukt härligt med utklässningar! Det är roligt att HIF verkligen satsar på Svenska Cupen och inte bara prioriterar allsvenskan som många andra allsvenska lag gör. Spela fotboll istället va.

mitt i veckan

Är hemma från jobb nu, jag är helt slut i huvet. Vi har en massa inskolningar och så nu så det är rätt mycket just nu. Men så klart kommer det bli bättre om några veckor när barnen har börjat vänja sig. Imorgon är det Förskolans Dag så det ska vara invigning för den nya förskolan. Det ska bli kul. :) Sen har jag heeelg. Det är nämligen planeringsdag på fredag för personalen så jag ska inte vara med för jag är inte anställd så. ;p Långhelg it is!

Snart ska vi äta, mums. Jag kunde inte äta ordentligt idag vid middagen för vi hade full rulle vid matborden. Så jag är riiiktigt hungrig nu. Ikväll ska Tobbe komma hit så vi ska mysa, kolla på tv och nanna tillsammans. ♥

mitt thomas sabo-armband.. än så länge. :)


tisdagkväll

Om ett tag ska jag stötta Malena i kvalet till Eurovision Song Constest. Ja, jag diggar verkligen låten nu. Eller det gjorde jag redan dagen efter hon hade vunnit för Rögle spelade den när de hade gjort mål. Riktigt maffig. Hon ska vidare helt enkelt. :)

serieledare, igen!

Nu är HIF serieledare, igen! Helt underbart, jag är så lycklig. HIF har det där lilla extra i år. Dessutom så är truppen stabil som fan. Jag älskar att älska HIF!

en helt vanlig måndag, eller?

Haha, det vet jag inte alltså. Först var Hanna med i en olycka när hon hade körlektion med sin körskola. Tur att det inte var så allvarligt! Sen drog vi till Nova Lund och drog sedan in till Lund vilket var en riktig miss. Aldrig mer Lund! Eller rättare sagt, aldrig mer köra bil i Lund, hah. Sen efter en jäkla massa körande där körde vi till Väla och där träffade vi Basse som man inte har sett eller hört något av på skitlänge. Sen blev det tv-tittande hemma hos Hanna och nu är jag hemma. Men dagen har varit skoj ändå. :)


söndagkväll

Alltså jag gillar inte Filip & Fredrik för de är rätt kryddade. Men deras söndagsparty är bra. Det har väl med att de är i New York och att deras gäster är roliga. Som ikväll, Zach Braff och Mikael Persbrandt. Två av världens bästa kändiskillar, enligt mig. Så kvällens program kommer jag inte missa!

 

några plus och minus idag

+ Man United vann över City idag.
+ Sverige vann bronsmatchen mot Jänkarna. Dock bryr jag inte mig så mycket för hockey är tråkigt när det är långt in på våren.
+ Det är Wipe Out och Söndagsparty med Filip och Fredrik ikväll. Så jäkla kul! ;D

Och ett stoooort minus. Malmö vann över Djurgården idag. Fast vem kan inte vinna över Djurgården? ;o

mammas dag idag

Ja det är det, idag fyller hon 45 år. Henrik, Stefans barndomskompis, fyller 25 idag. Hah, lätt fett. Men vi har i alla fall firat mamma idag. Vi har ätit smörgåstårta, Tobbe också. :) Sen glass och tårta. Mumsigt! Och mamma har fått en massa fina blommor och presenter. Nu sitter jag i uterummet med mamma, pappa, mormor och morfar och pratar fast jag har datorn i knäet. Jag är osocial, jag vet. :(

onsdag

Jag sitter just nu och kollar på det allra sista avsnittet av Vänner på 5an nu. Eller jag tror att det är det sista, har sett det några gången förr och tror att detta är det sista, äh det måste det va. För allt är så sorgligt. ;p Senare ikväll är det Grey's och det ska jag inte missa!

Jag var på Väla efter jobb, jag va sugen på att kolla runt i affärerna bara. Jag hade ingen ork till att prova en massa. Men jag köpte schampo och hårspray i alla fall för det behövs alltid. Och sen köpte jag till slut ett Thomas Sabo-armband. Jag har kollat på de varje gång jag har varit på Väla och lite på nätet och idag slog jag till. Berlockerna är så grymt snygga, men dyra! Men jag är helnöjd. :)


vunnit skånederbyt ännu en gång, check!

Underbart HIF! Den där minuten eller sekunden som Henke gjorde 1-0målet var helt magisk. Alla bara vrålade! Fotboll är det fan det bästa som finns, i alla fall när det gäller HIF. Som sagt, jag älskar att älska HIF.

sega söndag

Som vanligt tycker jag att söndagar är en onödig dag, eller den är ju nödvändig för det är just den dagen som man slappar som mest. I alla fall jag. Jag gör aldrig nåt speciellt på en söndag, det beror i och för sig på om HIF spelar eller nåt men annars är det min stora slappedag dagen innan en ny jobbvecka. Så idag har jag bara kollat på en massa tv-program och slösurfat vid datorn. Och spelat massa spel på datorn. :)

Just nu visar de Never been kissed på 3an. Den är så rolig. Jag kommer ihåg när jag såg den för första gången. Vi satt iskolan och hade fetehåla så vi bestämde oss för att låna en film i skolans mediatek så valde vi den för typ ingen hade sett den. Så vi satt i OP-soffan och kollade på den. Minnen!

RSS 2.0