midsommar tjugohundratio

Midsommarmat. Sol. Jordgubbar med glass och grädde. Gammalt och nytt folk. Birger. Cider i massor. Öl. "Vem fan är det som puttas?!". Shia Labeouf. Frågesport. Köttbullekrig. Ingen grek. Hurva. Fotbollssnack. Sommarklädda. Midsommarkransar. Kubb. Sjuka köksknivar. Nicklas starka gin och tonic. SMS. Goa skratt. Blandad musik. Gick hem från Nyhamnsläge till Höganäs.

tiden bara rullar iväg..

Det är helt sjukt vad tiden går fort. Idag är det exakt tre år sen jag  tog studenten! Minns det som om det vore igår, så jäkla kul. Lätt bästa och roligaste dagen i mitt liv, eller hela studentveckan från balen till studentdagen va helt sjukt kul. Även om vår klass var lite speciell så hade vi kul. På fredag tar 91orna studenten och min lille kusin Snybble tar studenten, hah.


Fina minnen som jag aldrig kommer glömma! :)

103!

Idag fyller HIF 103 år, grattis!

Och jag har sommarlov nu, så himla efterlängtat. Imorse vid halv sju lämnade in den dumma tentan, vår 24 timmarstenta vi hade. Den var rätt tuff men jag hoppas att vi alla klarar den ändå. :)

Nu har jag gått två hela terminer på Malmö Högskola. Åh så glad jag blev när jag fick mitt antagningsbesked. Bara någon dag innan hade Tobbe dumpat mig efter vårt 2 år och 8 månder långa förhållande. Jag var helt förstörd och så kom beskedet att jag hade blivit antagen till Barndoms- och ungdomsvetenskapliga programmet på Malmö Högskola. Där kom min vändpunkt, nu skulle jag peppa och se framåt mot nya möjligheter. Jag ångrar inte en sekund att jag tackade ja och började plugga. Det är det roligate och bästa beslut jag har tagit. Insparken är bland det roligaste jag fick vara med om. Jag lärde känna massa nytt trevligt folk. Vissa har jag mindre kontakt med nu medan andra snackar man med ibland. Och vår basgrupp, det är den bästa. Basgrupp A, jag är så glad att jag har fått lära känna er. Vi har haft så kul tillsammans och mer kul ska vi ha. Vi har 2½ långa år kvar som ska bli dubbelt så roliga som detta året har varit. Första terminen var rätt tuff men vi klarade oss igenom den. Andra terminen va sjukt rolig, med skapande processen och allt. Vi lärde känna varandra så bra och hade kul tillsammans.

Som sagt så hoppas jag på att resten av studietiden blir lika rolig som den har varit hittills. Ha en skön sommar alla!


Svarta laget från Insparken 2009. Bästa laget!
Fattas lite folk, men fan va kul det va! :D

hah aw

Jag till en 3-årig pojke: "okej, hade ni en pool där ni bodde då?"
Den 3-årige pojkens svar: "nej, den fick inte plats i väskan hem.."


HAH, så söt. barn och deras kommentarer och svar.. så oväntade. ;p

RSS 2.0