Jag är sjukt nöjd!

Jag har fått mitt tv-boxkort uppgraderat vilket betyder att jag har i princip alla kanaler just nu! Viasat, canal+, säsongkortet och sånt. Jag är som sagt helnöjd. ;) Plus att jag fick min skatteåterbäring idag med posten, fina pengar man kommer få i sommar alltså. Det va inte illa pinkat!

Nej, lite kebab på detta eller vad säger ni? Imorgon efter skolan bär det hem till Höganäs igen för att fira påsken med familj och vänner. Glad påsk alla! :)


home sweet home

Nu är jag tillbaka och hemma i Malmö igen. Jag var dock bara hemma i ett dygn knappt men ändå. ;p Jag åkte hem till Höganäs för att ha min andra fältdag, denna gången på min vft och jag tog med mig Nicklas dit. Jag var på hans vft förra veckan. Nu har vi bara vars en fältdag kvar på hela terminen, knappt gött! :) Mamma bjöd på våfflor innan jag åkte tillbaka hit till Malmö, så gott. Det är ju våffeldagen imorgon så jag fick lite i förväg, hihi.

Nu tänkte jag kolla på Grey's Anatomy. Sen blir det väl sängen, för imorgon ska de grupperna som är kvar visa sina skapande processer. Det ska bli så kul, detta har lätt varit den roligaste kursen vi har haft hittills. :)


perfect day

Jag säger som Lou Reed sjunger; Oh It's such a perfect day! Våren har kommit till Malmö! Solen skiner och det blåser varmluft ute. Det är verkligen på tiden, som jag har längtat. Det är så det ska vara nu när allsvenskan har dragit i gång. ;) Dessutom har vi i vår grupp till skapande processen haft riktigt kul idag.. eller det har vi haft varje gång vi har "repat" nu i cirka två veckor. Det kommer bli så bra, det vet jag! ;) Jag ska på med solbrillorna och promenera ute i det härliga vårvädret snart tänkte jag, ska försöka får med Anton också. :)

Och förresten, tack gulligaste Andreas Jansson som skickade ett usb-minne med senaste himym-avsnittet. Så glad jag blev! :D



the international day of awesomeness!

Ohyes it is, rätt awesome dag ändå. Dagen började med att vi åkte till Ängelholm för att träna inför skapande processen vi ska ha om ca två veckor. Sjukt grymma är vi, om jag får säga det själv. Trodde aldrig det skulle bli såhär bra! Sen drog jag hem och tog det lite lugnt. Sen pös jag iväg till väla med Hanna, vi glodde lite i affärerna och snackade skit. Hon hittade kläder till fredag men inte jag. :/ Men får ta nåt gammalt skit att ha på mig, hah. Sen åkte jag tillbaka till Höganäs för att bege mig till Stiffes Sport & Bar med Nicklas och Marcus. Vi kollade såklart United - Milan. Lekstuga på Old Trafford? Eh ja! 4-0, hej kvartsfinal.. hejdå real! Och Beckhams entré på Old Trafford va mäktig. En mycket fin fotbollsspelare måste jag få lov att säga. ;)

Vad har italiensk fotboll och bellman gemensamt? Båda är skämt.

Timo Räisänen + Babian @ The Tivoli 10e april



malmö!

Ohyes, var i Malmö och i min nya lägenhet idag med Hanna. :) Vi monterade ihop soffan och sånt, och jag packade upp en massa småsaker medan Hanna nördade vid min dator. Sen kom Anton och vi lagade mat. Jag, Louise Reinhold, fick steka köttet! Att de vågade låta mig göra det förstår jag icke, hah.. Men det gick fint, vi kunde äta det i alla fall. Nu är jag back in Höganäs igen. Godnatt!



tentadags!

Ohja, det va tentadags idag ju. Det gick väl bra? Hah, får jag hoppas. På fredag får vi tydligen reda på om vi blev godkända eller inte. Hoppas på godkänt såklart! Jag och Nicklas åkte med brorsan dit och hem, skönt att slippa pendla med tåg och buss. Så nu är jag hemma, ska fixa lite inför flytten imorgon.. kul. :)

trion
nymåne, lollan, körre.
ni betyder!
(pallar inte våra miner men det bjuder vi på!)

våren, vart är du?

Idag är det den första mars, märks inte! Jag vill ha vår nu nu nu.. tänk solen skina varje dag, det är lite halvkallt ute men man behöver ändå inte ha nån vinterjacka på sig. Man kan börja köpa vårkläder och vårskor, åh så härligt!

Idag åkte jag och pappa ner till Malmö och hämtade nycklarna till min lägenhet. Nu är den min! På onsdag blir det att flytta ner lite grejer.. typ soffa, säng, köksmöbler och sånt. Mycket som ska fixas nu, med bredband och tv-kanaler. Det ska bli härligt att ha sitt eget. :)

Imorgon är det dags för tenta igen.. eller igen och igen, det va ju ett tag sen vi hade tenta sist. Men denna tentan är lite speciell, den är muntlig! Men det klarar vi Nymåne. ;p Jag tänkte plugga lite till nu ikväll och mysa med lite godis också. Sen är det sista rycket imorgon innan vi åker ner till Malmö med brorsan som ska på anställningsintervju där. Ha en bra kväll alla!


RSS 2.0