sunday bloody sunday..

Söndag idag då, pallar inte det.. tråkigaste dagen i veckan? Eh ja!
Idag har jag i alla fall varit på IKEA en sväng med mor och far. Imorgon får jag ju min lägenhet i Malmö! Jag är så glad, skönt att ha sitt eget och ha så nära till skolan. Pendlandet tar kol på mig. ;o Kommer dock sakna Nicklas och de andra jag brukar pendla med, men vi ses ju ändå i skolan. :)

Så imorgon hoppas jag på att åka ner till Malmö och hämta nyckeln och kolla in min lägenhet, så spännande! Och ta en paus i pluggandet, jag har muntlig tenta på tisdag tillsammans med Nicklas. Nu hade jag tänkt plugga vidare, vi hörs!


:(

Jag mår riktigt riktigt dåligt nu. :( Hemsk gårdag, vill aldrig mer festa..

2010

Oj, nu va det visst 1½ månad sen jag uppdaterade. Fan va jag är bra! Men jag har inget att skriva om tycker jag, mitt liv är inte så spännande. ;p Men jag ser att jag har besökare varje dag så jag får väl börja uppdatera lite.

Nästa vecka blir jag malmöbo! Tro det eller ej, ska bo i en liten studentlägenhet på 34kvm. :) Riktigt skönt ska det bli, slippa pendla och shit. Men kommer såklart sakna nordvästskåne. :( Tur jag kommer åka hem ibland, i alla fall när det är HIF-matcher. Det kan jag ju bara inte missa!

Nu tänkte jag plugga vidare, vi har muntlig tenta på tisdag och jag ska ha den tillsammnans med nymånen.. hah! Wish me luck. :)

RSS 2.0