lördag

Tack för igår! Jag träffade Hanna och Amelie, det va verkligen längesen vi hittade på någonting alla tre. Me ndet va skoj, snacka ut och ha kul. :)

Idag är det mammas, pappas och Mollys dag. Mina föräldrar firar 22-årig bröllopsdag och lilla Molly fyller 10 år idag. Vår lilla vovve börjar bli gammal, men hon är pigg och busig ändå. ;D Grattis till er!

night

Så nu va man hemma. Jag har varit på väla med Hanna bland annat. Tack för en trevlig dag! :)


Saknar min hetboll! :/

godnatt

Näe nu tänkte jag sova, jag behöver lite sömn nu när jag sover halvkass. Tobbe är ju inte hemma och sover vid min sida. :(
Saknar dig hetboll! <3

Imorgon blir det väla med Hanna, det va ett tag sen vi umgicks.. typ när HIF mötter örebro på Olympia?

jobbtajm

Det blev visst jobb för min del på Skivlagret idag igen, fick sms av Katja nyss och jag sa ja så klart. Man vill ju visa att man ställer upp och det är ju även kul att jobba där. :)

Fast jag hade bestämt med Hanna att vi skulle gå rint på väla lite och kolla i affärer. :/ Men vi får ta det imorgon istället. :)

home again

Nu är jag hemma. Jag har jobbat hela eftermiddagen från 12 - 19. Sen var jag inom en runda på Videocorner och lämnade grejer från Skivlagret på Väla till hans butik. ;p Så nu är jag hemma och när jag kom hem såg jag att pappa kollade på Allsång på skansen. ÅÅH, det är så bra! Det är sommarkänsla som fan. Jag minns varje gång tillbaka till när vi va där sommaren -05 och -06. :)

klart!

Jag glömde skriva igår att vår Maltaresa är betald och klar nu! Jag och Tobbe va en runda snabbt inom Ticket i Ängelholm igår. Allt är inbetalt och vi hade visst biljetterna redan här hemma, så smarta va vi. ;p

Så den 14/8 åker vi iväg!


girls for the win

Jag hyrde två filmer innan när jag va och hjälpte mamma på videocorner, det blev Good Luck Chuck och Suburban Girl. Hoppas de är bra för jag är riktigt sugen på tjejfilmer nu. Man kan ju passa på nu när Tobbe inte är hemma, så slipper han se de med mig. ;)

måndag


Snart kommer Tobbe hit en runda, han ska nämligen iväg och spela airsoft hela veckan.. uppe i Härnösand. Det är långt borta, och jag kommer sakna min hetboll jättemycket. :( Men som tur är så kan vi hålla kontakten ändå, det är ju bra. :)








någon?

Du har möjligtvis inte the sims att låna ut till mig? Jag är så sugen på att spela det nu. Det ska vara the sims 1 för det är så old school. Vårt är borta och jag hittar bara de extensionpacken och då måste jag ha själva basskivan för att det ska funka. Jag får väl ta och köpa det billigt någonstans helt enkelt. ;p

em!

Säg ifrån om jag har fel, men jag tror helt ärligt att ryssarna vinner em i år. ;p De spelar så sjukt fin fotboll så de förtjänar det i så fall. Ingen trodde att de skulle vinna över Sverige och ännu mindre trodde att de skulle vinna över Holland men antagligen är de på g så ingen kan rubba de. Nu i efterhand förstår man att Sverige inte vann över de..

filmtajm!


Jag har varit med Tobbe nu i eftermiddags.
Vi bestämde oss för att kolla på någon film, det blev Juno. Den va så himla bra tyckte jag, det är många som har sagt att den är kass och så men jag gillade den skarpt.
Kolla på den vettja! ;)



lördag

Fast det känns som söndag, kan det bero på att alla va typ lediga igår? ;p Jag blir alltid så förvirrad när det är så. Men i alla fall.. firade midsommar med mamma, pappa och Tobbe igår som sagt. Vi åt god mat och god dricka, jordgubbar med grädde och glass. Och efter det va det chips och godis som gällde. Idag känner man sig tjock. ;s
Vi gick och lade oss efter den flippade matchen mellan Kroatien och Turkiet. Ingen av de skulle vunnit men nu va de tvugna så.. ja, hoppas tyskarna vinner över de i semin. ;D

glad midsommar!

Ja, idag är det midsommar. Det händer inget speciellt för mig. Jag ska vara här hemma och äta lite mat och dricka gott med mamma, pappa och min Tobbe. <3 Sen får vi se vart kvällen bär. :)

typiskt :(

Varför? Hur kunde det här hända? Jag finner inga ord just nu, men visst.. Ryssland va lätt mycket bättre än Sverige i matchen som var nu ikväll. Så som Sverige spelade ikväll skulle de aldrig klara mot Holland i kvarten. Aldrig. Tyvärr. Som det stod i hd dagen efter vinsten mot Grekland förra veckan; "Kommer det bli som sommaren -94?" Näe, tyvärr inte. :(

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv, scrubs såklart! ;D


mitt i veckan

Jag vaknade av att det hade ringt. Jo, de undrade om jag kunde jobba på Korallen och det ställde jag upp på,  cash . :) Så nu är jag nyss hemkommen, för efter jobb drog jag till Videocorner och var där ett tag och hjälpte mamma. Snart kommer Tobbe hit så jag tänkte äta något när det är fotboll, Sverige - Ryssland ju! Sen mitt under matchen ska jag ner till mamma till stängning, fast det går bra ändå.

Uh, vet inte vad som händer på midsommar. Lite tråkigt faktiskt. :(


by the way

Jag va och lämnade in min iPod hos onoff idag innan jag skulle börja jobba. Jag får hoppas att de hittar felet på min pärongröna favorit. :) Det skulle ta allt mellan 3 - 4 veckor att fixa den och nu är det ju sommar vilket betyder att det är semestrar och så nu. Så det lär väl ta hela sommaren. ;p Det va samma sak i julas när min mobil gick sönder, jag tajmar in det bra jag. ;)

Blö, saknar Tobbe nu. :( Skulle gärna velat sova med honom inatt, för då sover man som bäst. <3

puh

Nu är jag hemma igen efter en dags provjobbande på skivlagret på väla. Det va helt okej. :) Det va mycket man fick in i skallen på en gång men det kommer säkert att ordna sig efter ett tag. Jag har i alla fall fått några tider, typ 9 st + idag. Det är pengar i alla fall, bättre än att bara sega hela sommaren. ;p Fast det är ett bra tag tills jag ska jobba nästa gång, typ i slutet av månaden.

Nu tänkte jag byta om till mjukisbyxor och nån mysig tröja och kolla på fotboll med pappa. Det är Frankrike - Italien som ska spela. Vi får se ikväll hur dödens grupp slutar. ;) Och imorgon spelar Sverige! Så himla gött, jag är pepp som in i. Vinst eller oavgjort så är vi vidare till kvartsfinal. :)

check it out!

Ni glömmer väl inte att kolla in denna sidan?
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45227
Samla ihop poäng och byta sen ut de mot presentkort till olika butiker eller till biobiljetter. Bli medlem och värva dina kompisar du med. :)

blö

Ja, typiskt också! Det kunde ju hålla i sig och bli 1-1 som slutresultat, men såklart gjorde Spanien mål i slutminuterna. Dumt av Hansson och Mellberg att sluta springa och låta spanjoren göra mål. Äh, nu ska jag inte klaga mer som alla de andra bloggarna har gjort. ;p Nu ska vi se positivt och hoppas på vinst mot ryssarna på onsdag. ;) Och jag hoppas att det blir oavgjort i matchen mot Grekland - Ryssland nu ikväll. Då har vi större chans att gå vidare till kvartsfinal men då får vi svårt motstånd för då kommer Sverige få möta ettan i grupp C. Nu låter jag som värsta experten, men det är jag inte. x)

Nu ska jag snacka vidare med Tobbe som ligger i min säng om vad vi ska hitta på resten av kvällen. :)

:)

Förresten.. idag är det exakt 2 månader kvar tills vi ska åka till Malta. Bara Tobbe och jag, emsamma tillsammans. :)




helg!

Jadå, gött är det. Nu när man har jobbat typ hela veckan. Det blir att umgås med bästaste Tobbe idag. :) <3
Jag ska också se Sverige - Spanien ikväll, det är ju den mest spännande matchen för oss svenskar under hela em. ;o Om då inte Sverige går till final eller nåt. ;) Det skulle vara gött!

Pappa är mycket bättre nu, han har varit väldigt konstig i sin mage. Vi trodde det va salmonella eller nåt för han fick det precis när han hade kommit hem från Mallis. Men det va visst nån annan elak baktierie han hade i magen, campylobacter. Vårdcentralen sa en massa saker som va fel, att han skulle dricka ramlösa och sånt. men akuten i Ängelholm sa att han absolut inte fick dricka det. Tur vårdcentralen har koll? x) Men som tur är, är att pappa är på bättringsvägen nu. :)

Och förresten.. igår ringde Jennie från Skivlagret på Väla. Jag ska jobba där lite nu i sommar. :) jag kan inte jobba så mycket på dagis i sommar för de tar inte in vikarier då så mycket. Så nu har jag lite jobb i alla fall. Jag ska dit nästa måndag och gå på sån introduktion och lära mig saker och ska få mina tider, typ 9 - 10 tider men det är bättre än ingenting + att jag kan få mer, vem vet?

ottan

Och jag är redan uppe. Jag börjar 6.30 så der blir till att köra snart för jag ska hinna öppna hela dagiset innan alla barnen kommer. ;p

Nu måste jag fixa det sista, ha en bra dag! :)

godkväll?

Nu är jag hemma, efter en väldigt lång arbetsdag. Jag jobbade 7 - 17 idag, och om jag ska vara ärlig så är jag inte alls trött som jag brukar vara efter en dags arbete. Konstigt va? Men det är så kul att jobba på småbarnsavdelningarna. :) Imorgon är det jobb 6.30 - 13. Det är jag som ska öppna hela dagiset. ;o Men det kommer gå bra, ska koka ägg och allt. Och sen är det fredag! ;D

Sen vet jag inte vad som händer ikväll, men just nu sitter jag med en godispåse och nördar mig vid datorn. ;p


dagens

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Bra
Dagens borde: Städa rummet
Dagens frisyr: Uppsatt i en boll
Dagens klädsel: Svarta Miss Sixty-byxor, svart linne och blå tunika/top
Dagens planer: Jobba och träffa Tobbe <3
Dagens vill ha:
En digitalkamera
Dagens längtan: Malta
Dagens fundering: Ingen speciell
Dagens beroende: King.com
Dagens tråkigaste: Att pappa är sjuk. :/
Dagens tidning: HD
Dagens låt: Mojje - Vårt svenska vrål. så sjukt gullig! ;D

godmorgon :)

Idag är det mulet, skönt.. man slipper svettas och så. ;p Jag har iofs varit uppe sen kl 8. Har ätit frulle och kollat på nyhetsmorgon där de bara har snackat om gårdagens match i stort sätt. Men ofta det bara va Zlatans förtjänst till vinsten igår? Han är så överskattad och tänk på att detta är en lagsport och ingen individuell sport. Alla behövs och igår va det hela lagets förtjänst att de vann, så det så! :) Jag är stolt för vårt svenska lag.

Nu tänkte jag spela lite på datorn, fixa till mig och sen ska jag jobba 13 - 16 på Krabban. Det är inte så många timmar men en av personalen där ska på möte. ;p Så då får jag ställa upp och jobba lite. :)
Ha en bra dag!




~ louise torbjörn

vinst för Sverige!

Så underbart!
Det är så himla bra och en härlig lättnad att Sverige startar EM så bra. Man har hoppet kvar nu. Det är inte ofta de spelar så bra i en så stor turnering. ;p

~ Samma kämpaglöd på lördag då då, jadå! ;D

lång väntan

I väntan på att Sverigematchen ska dra igång sitter jag och slösurfar litegrann.
Jag kollar efter en ny laptop ( som jag tänkt införskaffa mig om jag kommer in på högskolan ) och efter en digitalkamera som jag skulle behöva nu till sommarn.. men får se om jag har pengar så det räcker.
Sen kollar jag även efter lite Odd Molly-kläder, deras kläder är sjukt fina.  Butiken här i Höganäs på Köpmansgatan har Odd Molly-kläder har jag sett. Jag får väl checka läget där inne någon dag. :)

Blö, va jag saknar min hetboll nu. <3 Jag skulle behöva några kramar och pussar av honom just nu, men vi ska ju leka imorgon efter att vi har jobbat. :)

här är vårt svenska vrål

Ikväll spelar Sverige mot Grekland, blir det svårt? Jag menar, grekerna vann ju EM sist. ;p Äh, det är ju fyra år sedan så ikväll krossar Sverige dem. Sitter här och är helt pepp nu. EM och VM är det bästa som finns, det räddar sommaren när det är dags. :)



jobbdags!

Nu ska jag iväg och jobba ett litet tag, de ringde nyss och frågade.
Jag ska jobba från 12 till typ 15.30. Goa pengar! :)

em-start idag!


Äntligen! 
Idag börjar em, och som jag har längtat. Det är det bästa med somrarna när det är dags. Man sitter bänkad framför tvn och glor och är meganervös. Jag hoppas det går bra för Sverige i år, för det skulle vara nice. ;D


Nu tänkte jag städa lite på rummet och vänta på att Tobbe ska komma igen. Han är hemma hos sin kise och ger honom mat och så. ;p Sen ska vi äta frulle, köra till helsingborg och fixa lite till Tobbes ena bil och sen ska vi ner till Sturup och hämta mamma och pappa.. de är pepparkakor skulle jag tro. ;p
Ha en bra dag!


 

?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=45227

Vill du bli medlem på gratisbio.se och samla in poäng? Du kan samla ihop poäng som du sedan kan byta ut mot biobiljetter eller presentkort till olika butiker. Du kommer inte ångra dig, det gjorde inte jag.
Och förresten.. det är gratis att registrera sig och du får då dessutom 50 poäng direkt när du har registrerat dig. :)

sjung om studentens lyckliga dar..

Ja det va tider det, fy fan va jag saknar studenten! Jag vill göra det igen. Jag vill göra om balen och hela studentveckan, det är ett minne för livet. Grattis och lycka till i framtiden alla studenter som tar studenten imorgon. Jag ska till mammas kusin, Lisette, imorgon och fira hennes student. Vi lekte så mycket tillsammans när vi va små, men nu på senare år träffas vi inte så mycket. Men hon bor iofs i Tyringe. ;p


ojsan hoppsan

Det va längesen jag bloggade nu. Jag har inte hunnit och inte orkat. Är ensam hemma i huset nu.. eller Tobbe bor ju hos mig nu vilket är jättemysigt. :) Men mamma och pappa är på Mallorca och kommer hem på lördag. Så jag har mycket att stå i nu. Jobba, fixa här hemma med att vattna blommor och sköta Molly. Sen hjälper jag även Stefan nere på Videocorner. Full rulle hela tiden. Förresten så va Stefan och mamma i tidningen idag på Höganässidan. Det är 5 år sedan i år som de tog studenten. Det är en gammal bild här nedan från deras student.



Jag var på väla innan idag, på anställningsintervju. ;) Skivlagret behöver sommarvikarier, så nu får jag se om jag får nåt jobb där.. man kan ju hoppas. :)

Nu tänkte jag ta det lugnt och så och vänta på att Tobbe ska komma. Han kommer nog hem sent ikväll verkar det som. :( Men det går bra det med. Han har ju varit iväg med hans morfar hela dagen i Tyskland.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

en onödig lista. ;p

1. De 3 senaste köpen jag gjort är: lite kläder på väla, det va mer än 3 saker. ;p + en kebabtallrik från plaza. :)

2. Den största kändis jag har träffat: Typ.. Olle Sarri  som spelade han Anton i Co Segermyhr som gick på tv. ;p Sen är det väl Nanne Grönwall när hon va här i Höganäs, hah. Jag kommer faktiskt inte ihåg, finns ju inte så många kändisar här nere. JO! Jag har träffat Darin i Hyllinge, det ni. ;)

3. Det senaste jag googlade var: Ofta man kommer ihåg det? Jag googlar ju typ varje dag.

4. Mitt absolut sämsta köp någonsin: Ett par fred perry-skor som va förstora. Blö för det! Och jag har inte skickat tillbaka de heller, och det är ju mitt eget fel. ;p

5. I min handväska har jag: Handväska och handväska. Men när jag väl använder väska är det väl min Ipod, plånbok, Lipsyl, extratröja m.m.

6. Min favoritgata i världen är: Hmm.. ingen aning. Har inte globaliserat mig så mycket än. ;)

7. Mitt signaturplagg är: Jeans, det är det bästa som finns. Passar till allt!

8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är: Min nya klänning skulle jag tro, den ska jag ha på mig på Lisettes student nu på torsdag. Jag tycker att den är jättefin och den va inte så billig heller. ;p

9. Jag är beroende av att säga: Hallå du förbrukar jag rätt mycket.

10. Min personliga stil kan beskrivas som: Jeans typ, det ska va bekvämt och snyggt. :)

11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja: H&M, där finns en massa bra saker tycker jag.. eller en skoaffär kanske? Jag är beroende. ;p

12. Jag har aldrig köpt något från: Ja du, nu får jag tänka lite.. jag har aldrig köpt något från USA. ;p hah.

13. Jag fyndar bäst på: H&M på väla. ;p

14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja: Ingen aning faktiskt.

15. Mitt nästa stora inköp: Om jag kommer in på högskolan ska jag fixa en egen laptop, det behövs säkert då. :)

16. Min stilikon är: Har ingen.

17. I min skosamling finns: En massa olika, allt från ballerinaskor till sneakers.

18. Min drömväska är: Jag är faktiskt ingen väskmänniska, jag är nöjd med min Björn Borg-väska. Det märket är min favorit och har alltid varit.

19. Varje månad shoppar jag för: Det är väldigt olika, ibland shoppar jag ingenting och ibland jättemycket.

20. På nätet shoppar jag helst: Jag shoppar aldrig på nätet.. för man vet inte riktigt om det passar. Bättre att prova det innan man köper något, tycker jag. :)

21. Min favorit-modeblogg: Orka modebloggar? Jag läser andra bloggar som är mer intressanta. :)

22. Jag är som snyggast: Skryt! Hah, men om man ska säga nåt så är det väl när man har duschat, fixat till sig och har snygga kläder på sig. Då känner man sig snyggare i alla fall. ;p

23. Om jag vill ha smakråd: Ber jag mamma om råd, eller Tobbe om han är med.

24. Mitt hår är: Oftast uppsatt nu för tiden, jag har det så när jag jobbar så det inte är i vägen. Så det har blivit av en vara nu.

25. Mitt drömjobb är: Usch då, det va svårt. Men jag hoppas på nåt inom sjukgymnastik.

RSS 2.0