torsdag 30e oktober 21.30

Jag kom nyss hem från viken. Har varit på chokladprovning med några från dagis. Det va riktigt roligt. Vi smakade på olika chokladsorter och på olika praliner. Och vi fick lite champange också. ;p Sen gjorde vi även vår egen choklad som vi fick ta med oss hem. Lyxigt värre! :)


torsdag 30e oktober 18:19

Snart kommer mormor och hämtar mig och mamma. Och ja, alla vitre jobbar på dagis. x) Eller mormor jobbar ju där fast och har jobbat där i hundra år redan men jag och mamma är bara vikarier. Fast mamma jobbar inte så mycket nu för tiden där för hon är mycket på Videocorner. Så i alla fall.. vi ska ju iväg på chokladprovning så vfrågade Else mig och mamma om vi ville följa med för vi har ju jobbat mycket med Anna som vi ska fira lite. Det ska bli kul ikväll! :)


torsdag 30e oktober 06:57

Snart ska jag köra till jobbet, tänkte bara uppdatera lite här. Jag ska jobba 7.30 - 16. Och ikväll är det chokladprovning i Viken som gäller. ;) Vi ska fira en tjej på dagis som fyllt 30. Det ska bli skoj, hon gillar inte överraskningsgrejer så det blev lite chokladprovning som present till henne. :)

Näe nu måste jag föna mitt hår, det är fortfarande ihoprullat på håret som en turban. ;s Skynda skynda.


onsdag 29e oktober 22.10



Måste bara säga en sak.. Nu är denna filmen min!
Har väntat som en dåre på att den skulle släppas.
Jag såg ju honom på Jarl Kullescenen i Ängelholm i våras.
Och fy va bra det var! Nu har jag det på film och kan kolla på
det när jag vill. Johan freaking Glans, roligast just nu.

onsdag 29e oktober 21:51

Hallå, vadå längesen jag skrev här?

Jag sitter just nu och kollar på bästaste Grey's Anatomy samtidigt som jag snackar med Caroline på msn. Den 7e ska hon ha lite fest i sin nya lya i Halmstad. Fan va kul det ska bli! Vi har inte hunnit att ses där uppe för jag har haft fullt upp med jobb och hon med sin skola. Men det ska bli nice, hon har bjudit några till. :)

Förresten så firar jag och Tobbe 2 år tillsammans idag, det ni! ;) Och mångra fler år ska det bli. Älskar min hetboll så hiiimla mycket. Tobbe, du är mitt allt! ;* <3

Ja och på tal om jobb.. Jag är inne på min 3e vecka på mitt vik på dagis. Jag stormtrivs verkligen. Jag är på en småbarnsavdelning där barnen är mellan 1 och 3 år. De är så himla goa och söta så man vill ta med de hem. (a)

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och lyssna på lite musik. Jag varvar ner och blir trött då så jag kan lägga mig i tid. ;p Ha en bra kväll så hörs vi nån annan dag om jag orkar blogga, hah. ;p


14/10

Jag tänkte uppdatera här lite nu. Nu har mitt vik på musslan/snäckan börjat. :) Jag började igår och jag trivs jättebra. Jag har ju iofs varit där innan en del men där är ju nya barn och så ju, alla småpluttar är ju där och jag tycker att det är så mysigt att jobba med småpluttarna. ;D Idag va det fotografering på dagis. Det va kul och ingen av barnen blev ledsna. Jag fick vara med på gruppfotot och personalfotot. Och imorgon ska jag fottas med Snäckan. Det känns som man är en av de, en riktig fröken. ;) hah.

Idag blir att det leka med Tobbe lite fast han ska börja jobba tidigt imorgon så vi ska inte nanna tillsammans. :( Så jag tänkte kolla på Morgonsoffan ikväll när jag är ensam hemma. Det är ju hockey ikväll. ;p

Och grattis Jay och Martin på era födelsedagar idag mina små kusiner. ;)


natti.

Haha, idag va jag ute och joggade en runda. Tro det eller ej! Men jag behöver det, jag skulle vilja börja på badminton för det är så sjukt kul plus att man får bra flås. :) Får försöka få med mig nån som kan spela med mig, nån som är intresserad? (a)

Jag har jobbat heeela veckan och nästa vecka börjar som sagt mitt vik. :) Det ska bli så roligt, då får jag bra inkomst några månader framåt också. Jag tänkte faktiskt sova nu för jag börjar 8 imorgon och slutar 16.30 så jag behöver sova ut inför helgen och så. Och på lördag är det jobb på Skivlagret som gäller. ;p Fast imorgon kväll ska jag hem till Tobbe och mysa. :) <3

dags att sova kanske?

Hah, mamma väckte mig nyss. Jag hade visst somnat framför tvn på mitt rum. ( Iofs så låg jag i sängen. ) Men när mamma väckte mig trodde jag seriöst att det redan va morgon. Så rädd jag blev! Jag va så himla trött när hon väckte mig och jag tänkte att nu är det onsdagmorgon och jag ska upp och jobba på Korallen snart så blev jag genast ännu tröttare. Haha, vilkten tur att det fortfarande är tisdagkväll. ;)

Men som sagt, jobb på Korallen imorgon. :) Godnatt! 


:D

På måndag har jag fast schema. :D Alltså, på dagis då på 70% som vikarie. Det ska bli riktigt kul, att ha eget schema så man kan planera sina veckor lite. ;p Fast det är bara fram till 19e december men ändå. Skitgött! Men jag ska lämna mitt schema till Skivlagret sen så ska jag jobba där på helger och så. Jag skulle antagligen vara ledig på fredagar på mitt schema så då blir jag ju tillgänglig både på dagis och Skivlagret som extra. Nu är jag glad! :D

jag är seg på att..

uppdatera! Jag prioriterar annat före bloggen, det är så segt att skriva här. ;p Men i alla fall, får väl passa på nu.. har en del att skriva.

Tisdag; Det va ju derby! Jag åkte dit med tåget före alla HIFare. Jag misstänkte att det skulle bli kryddat där så jag hoppade det. Nere i Malmö träffade jag Hampus, min kära vän som är mffare. x) Men han är så trevlig så. Vi gick runt och snackade lite och så innan match. Sen va det match och där träffade jag min Tobbe. :) <3 Och såklart vann HIF med 2-1. Sen tog det tid att komma från stadion så vi kom inte hem förrens typ 12 på natten i Helsingborg. Sen skulle jag och Tobbe upp och jobba dagen efter. Segt, 8 -17. Snacka om man va skittrött då? ;)

Onsdag; Jobb hela dagen som sagt. Sen träffade jag Tobbe på kvällen och vi nannade här. :)

Idag; Jag åkte till Väla och tänkte hitta lite kläder till utgången imorgon kväll. Jag hittade minsann en tubtop på Gina Tricot, den va riktigt nice. Och så hittade jag ett linne på Spirit, Odd Molly. :) Så sööta deras linnen är. Så imorgon ska jag bestämma mig för vilket av linnena jag ska ha på mig. Jag köpte även ett par tights, en klämma, en bh, impregnering ( stavning? ) till mina nya "UGGisar". Om ni ville veta, haha. ;p

Nu ikväll har jag varit i Ängelholm och kollat när Rögle spelade mot Södertälje och Södertälje spelade svinhockey. Och stackars Nihlstorp är skadad. :( Krya på dig! Fast Rögle vann med 4 -1 såklart, hah. Och pappa va snäll. Han skänkte 1000 kr till klubben för han tyckte det va tråkigt att hallen förstördes förra helgen. De blev för övrigt glada.

Snart tänkte jag sova, ska upp tidigt imorgon och jobba. 8 - 12, ingen jobbig dag men jag är så seg på morgonen. ;p
 
Sov gott alla.

RSS 2.0