torsdag 22e januari 21:32

Då va snart denna veckan slut, tiden bara springer iväg. Så jag tänkte blogga lite nu när jag har tid över. ;p Det visas inget roligt på tvn heller, och mina satc-avsnitt börjar ta slut. Jag måste spara, fast jag har massor av annat att glo på då. Som till exempel Private Practice, 2½ män och två nyköpta filmer. Jag är så sjukt sugen på att köpa How I met your mother men hittar icke det någonstans, jobbigt värre? Så vet du vart man kan köpa det här någonstans runt omkring så hojta till! :)

Jag sitter just nu i sängen med laptopen i knäet och har mitt nya fina nattlinne på mig. Ja, nattlinne.. men det är Betty Boop på och jag kunde bara inte låta bli att köpa den för den va så söt. :) Näe nu får jag återgå. Till att läsa i nya Veckorevyn som kom igår..


söndag 18e januari 10:25

Tack för igår Caroline, filmen va bra. :) Dock lite kort men sevärd.

Nu ska jag köra till Väla, jobbet kallar!


lördag 17e januari 18:07

Mums, snart dags för kvällsmat. :) Jag är duktigt hungrig nu. Sen bär det av till city och hämta Caroline. Vi ska nämligen på bio, vi ska se Bröllopsduellen och det ska bli skoj. :)

Innan idag var vi, jag och Caroline då, på Kullas öppna hus. Vi hälsade på OP. Det va längesen man satt i op-soffan. Men det va jättekul att träffa folket där fast det va ju bara treorna och lärarna vi kände så. ;p Ingenting hade förändrats där i alla fall och treorna har tagit över vårt jobb...

fredag 16e januari 11:14

En vecka senare.. Blö jag är i alla fall feberfri nu och det är riktigt skönt. Igår hade jag runt 39 grader hela dagen och låg i soffan hela tiden. :/ Det hela började i tisdes när vi hade kommit hem från Ullared. Jag kände mig hängig och trött på kvällen. Sen på onsdagsmorgonen hade jag bara 37.5 och va helt öm i kroppen men jag åkte till jobb ändå. Det va den längsta jobbdagen någonsin, 9 - 17.30. x) Men jag kunde ju inte bara gå hem när jag nästan skulle va kvar sist av alla. Så när jag kom hem hade jag hög feber. Så jag har inte träffat Tobbe sen i måndags. :/  

Det känns rätt trist att jag har varit sjuk för nu har jag missat två jobbdagar. Men man kan ju inte rå för att man är sjuk. Fast jag inte har nån feber är jag ändå helt seg i kroppen. Så jag behövde ju verkligen stanna hemma och vila upp mig inför nästa vecka. Jag är ju uppbokad på dagis nu i flera veckor framåt och ska va på Skivlagret vissa helger så jag vill inte bli sjuk nåt mer nu.


fredag 9e januari 18:46

I tisdes va jag och Tobbe på bio i stan. Vi såg Yes Man. Den va grymt rolig. :) Men jag blev så sjukt sugen på att se fler filmer på bio. Jag vill se Bröllopsduellen, Benjamin Buttons otroliga liv och Wallander: Hämnden.

Ikväll ska jag leka med Tobbe. Mys, vi har inte nannat tillsammans på typ en vecka nu. Det har känts tomt i sängen. :(



Update! Jag gick in påsf's hemsida och kollade igenom kommande filmer. I taket lyser stjärnona ska komma på bio och den boken är så bra. :) Så den måste jag också se. Och Bedtime Storys verkar va en jättefin Disneyfilm. Alltså, jag har blivit en riktig bionörd nu. Brukar inte gilla bio men nu så kommer det en massa bra ( tror jag i alla fall att de är ) på bio.


fredag 9e januari 09:43

Då sitter jag här och väntar på att klockan ska bli närmare 11 för då ska jag jobba på Snäckan. :) Back on track igen. Jag ska dock jobba länge idag, till 17.30. Men jag ska inte klaga, fick en fin sovmorgon. ;)

onsdag 7e januari 22:09

Fatta coolt, E.M.D vann för årets låt på Grammisgalan. Jag menar har det någonsin hänt att ett vanligt pojkband eller popband har vunnit nåt på länge i Grammisgalan? Nej, inte vad jag kan komma på. Nu har min uppfattning om Grammisgalan ändrats i alla fall.. för detta då och för att Amanda Jenssen vann ingenting! :D

tisdag 6e januari 21:56

Please, let our dream come true!

måndag 5e januari 17:50

Det blev igen bio idag, det får bli imorgon. Rögle ska ju spela om 1 h och 10 minuter så det tänkte jag kolla på. ;p

Jag var som sagt på Väla idag, rätt länge. Men det är bara roligt att gå där och strosa runt i alla affärer. Jag köpte lite smått och gott. :) Var även inne på Ikea en snabb runda.

Nu tänkte jag sitta vid datorn och slösurfa och kolla lite på satc, jag har blivit beroende? ;s

söndag 4e januari 21:51

Det blir en massa Ben Stiller-filmer ikväll.. eller jag har redan sett Den där Mary och The heartbreak kid ( eller lite av den sista i alla fall ). Men jag har redan sett båda sedan innan men de är bra. :) Stefan ska ta med sig efterföljaren, The heartbreak girl, hem nu efter stängning så det blir att jag ska kolla på den sen när jag ska sova.

Imorgon blir det Väla en runda, ska åka dit och prata med de på Skivlagret att jag gärna vill jobba helger där nu framöver. :) Sen tänkte jag gå en runda och kolla i affärer vilket jag inteh ar gjort på länge. Jag har hållt mig borta från allt som heter mellandagsrea. ;p Det är så trångt överallt så då har jag ingen ro att kolla. Det blir kanske bio imorgon också. Jag och Tobbe ska kanske kolla på Yes Man med Jim "Gummimannen" Carrey. :)

fredag 2a januari 17:06

H&M's vårkatalog har kommit!

Tack Caroline för biljetterna, det va väldigt snällt av dig. :)

fredag 2a januari 09:50

Då va det nytt år. Det känns ju inte annorlunda precis. ;p Jag sitter i alla fall i min säng med min laptop i knäet. Nu kan jag minsann bära runt på den för nu har vi trådlöst bredband här hemma, det var på tiden. :D Så jag slösurfar lite och kollar på Sex and the city.

RSS 2.0